zavo
26-12-11, 00:37
Prajem dobrý deň.
Volám sa Martin Závodský a mám 16 rokov.
Počítač využívam od mojich 9viatich rokov. Hru counter-strike hrám už 5 rokov -(z toho to už bude druhý rok na Kotelna serveri.)
Mám steam, moje meno na steame je martinzavo STEAM_0:1:29811284.
Vaše servery hrávam pod menom **ZavO**.
Na steame síce niesom dlho no už ale komunikujem s adminom ako napríklad Dejf ,BiA Fz ,grEy ,d3r0v4c.
V mojom counter živote som nikdy nepoužíval cheaty a ani nemienim.
Žiadam vás o práva na servery: Jail 1,2.
Prečo by som sa mal stať adminom?
- som skúsený hráč, každý deň som na počítači, viem rozlíšiť či niekto cheatuje, viem bindovať a iné dôležité veci pri hraní counter-strikeu.
Je síce pravda, že som dostal 2 krát BAN za MFK od admina Dejf no to som si neprečítal poriadne práva. No teraz ich už viem a som poučený z mojích chýb. Viem, že moja bilancia nieje naj.., ale to preto lebo mi blblo všetko na počitači, napr.: uprostred hry mi zamrzol a potom sa prebral až o 20sekúnd, no to sa už nikdy nestane.
Keby ste sa rozhodli urobiť ma adminom bol by som vám veľmi vďačný, adminom som zatiaľ nebol.
Dlho som čakal a pripravoval sa na to, že by som mohol byť admonom tak uvidíme.
PS: ak máte namňa viac otázok napíšte mi prosím PM.
Volám sa Martin Závodský a mám 16 rokov.
Počítač využívam od mojich 9viatich rokov. Hru counter-strike hrám už 5 rokov -(z toho to už bude druhý rok na Kotelna serveri.)
Mám steam, moje meno na steame je martinzavo STEAM_0:1:29811284.
Vaše servery hrávam pod menom **ZavO**.
Na steame síce niesom dlho no už ale komunikujem s adminom ako napríklad Dejf ,BiA Fz ,grEy ,d3r0v4c.
V mojom counter živote som nikdy nepoužíval cheaty a ani nemienim.
Žiadam vás o práva na servery: Jail 1,2.
Prečo by som sa mal stať adminom?
- som skúsený hráč, každý deň som na počítači, viem rozlíšiť či niekto cheatuje, viem bindovať a iné dôležité veci pri hraní counter-strikeu.
Je síce pravda, že som dostal 2 krát BAN za MFK od admina Dejf no to som si neprečítal poriadne práva. No teraz ich už viem a som poučený z mojích chýb. Viem, že moja bilancia nieje naj.., ale to preto lebo mi blblo všetko na počitači, napr.: uprostred hry mi zamrzol a potom sa prebral až o 20sekúnd, no to sa už nikdy nestane.
Keby ste sa rozhodli urobiť ma adminom bol by som vám veľmi vďačný, adminom som zatiaľ nebol.
Dlho som čakal a pripravoval sa na to, že by som mohol byť admonom tak uvidíme.
PS: ak máte namňa viac otázok napíšte mi prosím PM.