Zobrazit normální verzi : Fy mapy
Prosím vás, když už nechcete zrušit COD:MW FY MAPS tak aspon zrušte FY MAPY na COD:MW1,2 .. je to fakt hnus když vidím že na všechnych třuch serveroch je FY MAPA, od toho je přeci server COD:MW FY MAPS pokud se nemýlím .. tok proč cpat fy mapy na normal servery?
Pokud je malo hracu a chteji mensi mapu, tak jina moznost neni. Ale urcite by se nemela hrat pri 20ti.
Grakon2702
29-08-15, 11:59
Dala by se přidat jednoduchá podmínka: Je-li na serveru víc jak 10 hráčů, zakázat nominaci FY map. Dám příklad takový huntic. Podle mne je to suprová mapa a rád na ní hraju. Ovšem ne když je tam 20 hráčů, to se prostě nedá.
Tak to funguje už několik let. Leda že by to teď nefungovalo.
Jo,u pár map se to stává, ale přijde mi že u hunticu tam hraje třeba i 20 lidí a nic.
Huntic by som zrusil na fy serveri.. fy mapy su vzdy o rychlej hre a na to sprostom huntici vzdy teraci kempia.. vzdy vzdy sa zakempia, niekedy na spawne a nikoho netrapi ze maju ukladat bombu.. pre mna ako hraca co chce ist dopredu nema vyznam hrat ani za t ani za ct... ked si ct nikto nejde s tebou a daju ta v presile zakempenci a ked si t tak ides jediny dopredu..
Som za zrusenie FY MAPS na cod:mw 1,2 PRO
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.