PDA

Zobrazit normální verzi : Post Admina

Lynviy
26-12-11, 04:15
Zdravím:

Žádost o práva na Jail Break, Base Builder, Classic, Mega Pubs, Aim, Fy

Nick: Lynviy
Věk: 16

Něco o mě:
Jak je výše zmiňováno, je mi 16 let. Z fóra už mě celkem znáte, jsem zde zaregistrovaný několik měsíců. Na fóru jsem téměř pořád. Mám velice rád PC hry - CoD, BF, CS 1.6, SA:MP apod... CS 1.6 nyní hraji pouze na Kotelně (na které hraji 3-4 roky) a ve hře se snažím být co nejaktivnější. Neustále mi blbne net, takže se nedivte, že v poslední době jsem méně na serverech, než obvykle. Steam už mám delší dobu, ale nejsem jeho 1. vlastníkem a ani nemám 1. Steam (ten mi ukradli).

Proč chci být admin:
Chci Vám pomoci s hráči, co na serveru dělají nepořádek (cheaterství; vulgarita, která je častá; zneužívání mikrofonu; FK apod.) Counter Strike hraji několik hodin denně a o víkendu pořád. Na Jail Breaku je potřeba adminů, kteří mají s hraním JB zkušenosti a hlavně je zapotřebí naučit mladší hráče ho hrát. Sem tam se na ostatních serverech objeví cheater, a když není admin k zastižení, rád se o něj postarám sám. Jde mi především o zvednutí úrovně Kotelny.

Zkušenosti s AMX:
Na pár portálech sem adminem byl, dokonce jsem měl 2 vlastní portály. Zde jsem také nabral nejvíce zkušeností, takže vím jak ovládat servery, jak je správně zprovoznit atd... (V poslední době spravuju pár serverů, ale to je vedlejší job)

Z mé strany to je nejspíše vše. Děkuji za přečtení, a doufám, že budu moct Kotelně pomáhat jako Administrátor. :)

PS: Steam ID pošlu později. A palečkujte si jak chcete. :)

Lynviy

ZEUS
26-12-11, 12:13
Přikládám jeho steam id STEAM_0:0:38818504, příště to chce uvádět ihned a ne psát, že to dáš až zejtra.

/edit: dej si na steamu public.

/edit 2: http://csko.cz/forum/showthread.php?1214-Administr%E1torstv%ED-na-Koteln%EC

Lynviy
26-12-11, 19:06
Steam ID jsem chtěl přiložit až kdybych byl přijat. Jak říkám, nejsem prvním majitelem tohoto Steamu, takže bych nerad, aby byla poskvrněna moje pověst 1. majitelem, za jehož historii nenesu zodpovědnost.

chmod a+x /bin/laden
26-12-11, 20:57
dej si na steamu public
Na co ještě čekáš? Zveřejni si svůj steam profil, bez něj práva ani nemůžeš dostat.

Kdy jsi převzal tento steam účet?

Lynviy
26-12-11, 21:01
Bohužel mám na PC nějakou zvláštní "blokaci", že mi jen polovičně funguje net - jen na UPC. Takže Steam profil si bohužel nastavit nemůžu. To nejdříve půjde tak v pátek...
Ani nevím kdy jsem převzal účet... je to pár měsíců.

Johny Pampeliska
26-12-11, 23:21
Tak to je dobrý, nepamatovat si kde jsi přišel ke steamu....

Lynviy
26-12-11, 23:52
Tak to je dobrý, nepamatovat si kde jsi přišel ke steamu....

Když už, tak kdy, a ne každý má dobrou pamět.

Účet přepnut na public..

Lynviy
28-12-11, 03:41
Tímto se chci všem omluvit za moje lhaní, ano, mám špatnou minulost, ale byl bych rád, kdyby se dále neoživovala a vnímali mě jako toho, který tu s vámi byl doposud... A žádám Vás, pokud by bylo možné, abyste hodnotili tuto žádost z doby, co mě znáte z fóra pod nickem gEt sToP. Dá se říct, že sem se za ten téměř půl rok výrazně změnil a dospěl, takže bych byl rád, kdybyste to zvážili.

PS: Promiňte za Double-Post.

Děkuji za pochopení a šťastný Nový Rok přeje Lynviy

Charon35
28-12-11, 18:10
Tímto se chci všem omluvit za moje lhaní, ano, mám špatnou minulost, ale byl bych rád, kdyby se dále neoživovala a vnímali mě jako toho, který tu s vámi byl doposud... A žádám Vás, pokud by bylo možné, abyste hodnotili tuto žádost z doby, co mě znáte z fóra pod nickem gEt sToP. Dá se říct, že sem se za ten téměř půl rok výrazně změnil a dospěl, takže bych byl rád, kdybyste to zvážili.

PS: Promiňte za Double-Post.

Děkuji za pochopení a šťastný Nový Rok přeje Lynviy

Takže priznávaš, že toto (http://csko.cz/forum/member.php?1834-Larvell-Jones) si bol ty?

http://csko.cz/forum/showthread.php?4244-gettard&p=60168#post60168 - máš k tomu čo dodať?

Lynviy
28-12-11, 20:51
Není co dodat. Byl jsem to já.

Charon35
28-12-11, 21:04
Není co dodat. Byl jsem to já.

Neni co dodat. Jasne NIE. Sry, ale keď si osrával vtedy hentak "vo veľkom", ako ti niekto môže veriť teraz. Ja ti teda neverím. Uvidí sa ako Chmod.

EDIT: Tá IP už nesedí, ale tvoje priznanie stačí.
GJ Smile.

Lynviy
29-12-11, 00:20
IP nesedí, protože nejsem doma. Vím, že je těžké mi věřit po tom, co jsem udělal před půl rokem, ale přeci jenom je to půl rok a hodně jsem se změnil. Ale respektuji tvé rozhodnutí.

72 Virgins
29-12-11, 07:22
Jako fakt to nechápu tohle..... za mě rozhodně ne

Charon35
29-12-11, 10:59
IP nesedí, protože nejsem doma. Vím, že je těžké mi věřit po tom, co jsem udělal před půl rokem, ale přeci jenom je to půl rok a hodně jsem se změnil. Ale respektuji tvé rozhodnutí.

Nebudem odporúčať niekoho len na základe "slubujem ze som sa zmenil za pol roka". Aj z vlastnej skúsenosti viem, že okolo 15-teho roku života sa človek nedokáže zmeniť behom pol roka "len tak". A ver mi, že viem o čom píšem. Navyše zakldať si fake účty a silou mocou tlačiť do nás, že to nie si ty, je trochu silné kafe, to musíš uznať aj ty.

Lynviy
29-12-11, 12:04
Taky vím o čem píšu... mám zde pouze 2 účty - tenhle není fake... Ano, říkal jsem, že to nejsem já, ale mám pro to své důvody.

sILV3
29-12-11, 22:45
Pozri si film Klamár, klamár... Nie.