PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva Jailu.

Malis
26-12-11, 12:45
Něco o mě:Zdravim mé jméno je Daniel.Je mi 17 let.Bydlím v Pardubicích.
Jail hraju zhruba rok, hral jsem ho hlavně na ns.Od té doby co mam steam tak se snažím nahrát co nejvíc hodin.

INFO:
Můj nick v hře : Malis
Steam : Malis
Steam ID : STEAM_0:1:29940927
AMX : Bohužel zkušenosti nemám.Ale co mě říkal kamarád nic težkého se naučit :)

Žádám proto abych posílil admin tým. Za poslední dobu mě nemohlo uniknout, že na Jail chodí už minimum adminů. Já sem tam v podstatě každý den takže bych mohl být užitečný.Ale to už je na vás.
Děkuji všem za pozornost.

ZEUS
26-12-11, 12:47
http://steamcommunity.com/profiles/76561198020147583

Nemáš toho nějak málo nahráno ?

Malis
26-12-11, 12:58
Jak říkám hrál jsem hlavně na ns.Steam mam zhruba 2 týdny tak jsem se snažil toho nahrát co nejvíc.Ale tak snaha se ceni no ne?

Damon
26-12-11, 14:01
Malise znam osobně na jail chodí pravidelně za simona to umí chování má taky dobré amx bych ho naučil a kdyby něco podělal tak ho proplesknu steam má sice chvíli ale myslím si že to není takový problém všechny pomdmínky splňuje takže za mě Pro.

Smooke
26-12-11, 14:18
PRO. Osobní zkušenost s tímto Jail maniakem :harhar:

ZEUS
26-12-11, 14:19
Steam má skoro 2 roky a nahrát tak málo se mi zdá čudné.

Damon
26-12-11, 15:39
Teď co napíšu tak to píšu za malise kterej teď sedí vedle mě on má účet od tý doby co je tam napsaná ale cs na něm má necelé 2 týdny to je vysvětlení k tvým postům zeus.

Charon35
26-12-11, 16:05
Malis ty mi pripadáš, ako keby si sa teraz narodil. Na tvoje ID, ani IP nič neexistuje. Si čistejší než nové tričko Bonus Moda. Uvidíme či niečo nevyčmuchá chmod, ale toto rozhodnutie by som nechal len priamo na adminov, ktorí ťa poznajú a prípadne by sa o teba postarali.

Inak na fóre si tiež taká šedá myš. Žiadny konflikt, ale ani prílišný úžitok (nič v zlom).

Malis
26-12-11, 16:17
Tak je lepsi zacinat s cistym stitem ne :) a tu aktivitu na forum dozenu to se neboj :)

/edit by ZEUS: Jinak urcite to neberu ve zlem jelikoz mas pravdu.

Příště používej tlačítko edit, vpravo dole.

Diky Zeus

Charon35
26-12-11, 16:20
Tak je lepsi zacinat s cistym stitem ne :) a tu aktivitu na forum dozenu to se neboj :)

Štýlom "post pod postom" to dobehneš určite rýchlo... Používaj edit.

Malis
26-12-11, 16:23
Štýlom "post pod postom" to dobehneš určite rýchlo... Používaj edit.

Diky za radu to me nedoslo :)

Koukam jak jsem rychle zacal tak zrejme i rychle skoncim :P

Dejf
27-12-11, 02:00
Dlhšiu dobu som ta na JB nevidel , viem že su teraz sviatky , ale aj pred tým .Prečo?

chmod a+x /bin/laden
27-12-11, 02:15
Žádost je taková nemastná neslaná, aktivita na fóru nula nula nic, takže rozhodnutí o přijetí tohoto admina bude zřejmě spočívat čistě v rukou stávajících JB adminů.

Osobně navrhuju tohoto kandidáta zařadit do druhého kola draftu JB adminů - pro teď vyslovuju nezávazné NE, ale rozhodně bych jej nechal v záloze pro případ, že pochybí či vyhoří jiný z nově přijatých adminů, a až případně jej zkusil trošku vychovat, hodit do vody a uvidíme, jestli se ujme.

Malis
27-12-11, 11:04
Dlhšiu dobu som ta na JB nevidel , viem že su teraz sviatky , ale aj pred tým .Prečo?

Jak rikas to jsou ty svatky a posledni dobou me chytnul jeste SoccerJam :)

Ale jinak jsem tam predtim byl sis me mozna nevsimnul ale ja te tam videl .)

Malis
27-12-11, 15:28
Žádost je taková nemastná neslaná, aktivita na fóru nula nula nic, takže rozhodnutí o přijetí tohoto admina bude zřejmě spočívat čistě v rukou stávajících JB adminů.

Osobně navrhuju tohoto kandidáta zařadit do druhého kola draftu JB adminů - pro teď vyslovuju nezávazné NE, ale rozhodně bych jej nechal v záloze pro případ, že pochybí či vyhoří jiný z nově přijatých adminů, a až případně jej zkusil trošku vychovat, hodit do vody a uvidíme, jestli se ujme.

Respektuji toto rozhodnuti :)

Damon
27-12-11, 16:30

Rozhodně malis Jb hraje často každý den hrajeme spolu problém bude asi v tom že hrajeme v tu dobu kdy ty tam zřejmě nejsi tak proto si ho tam asi neviděl.

Žádost je taková nemastná neslaná, aktivita na fóru nula nula nic

Nemastná neslaná?? z mého pohledu tam má vše nwm co jiného by jsi tam chtěl po případě se ho na to můžes zeptat.
Aktivita na Foru když je někdo člen tak nwm do čeho by se měl zapojovat jelikož jeho slovo nemá skoro žádnou váhu a ohledně JB tady moc věcí na které by se dalo vyjadřovat není ale jinak s tebou souhlasím.

Charon35
27-12-11, 16:58
Nemastná neslaná?? z mého pohledu tam má vše nwm co jiného by jsi tam chtěl po případě se ho na to můžes zeptat.
Aktivita na Foru když je někdo člen tak nwm do čeho by se měl zapojovat jelikož jeho slovo nemá skoro žádnou váhu a ohledně JB tady moc věcí na které by se dalo vyjadřovat není ale jinak s tebou souhlasím.

Pomôcť napr. v sekcií "Dotazy", "Problém s hrou", atď. môže aj tak. Ja som to tiež robil, pokiaľ som vedel (aj robím). ;)

Tiež by som ho nechal v zálohe a časom sa uvidí. Nelockujte tému. thx

Malis
27-12-11, 19:07
Pomôcť napr. v sekcií "Dotazy", "Problém s hrou", atď. môže aj tak. Ja som to tiež robil, pokiaľ som vedel (aj robím). ;)

Tiež by som ho nechal v zálohe a časom sa uvidí. Nelockujte tému. thx

ale myslim ze to je vic ke skode nez k uzitku ne? Prece jen uz mam vek nato abych uz blbosti nedal.

jinak jestli to chapu dobre tak prava muzu dostat treba za rok?

Charon35
27-12-11, 23:56
ale myslim ze to je vic ke skode nez k uzitku ne? Prece jen uz mam vek nato abych uz blbosti nedal.

jinak jestli to chapu dobre tak prava muzu dostat treba za rok?

Ano, možno aj menej. Ale to s tým pomáhaním zase nepreháňaj. http://csko.cz/forum/showthread.php?4027-Download

Presne souhasim tady s charonem jak presne ti to nejde stahnout nic seti neobjevi nebo to neco hazi musis napsat vic detailu :)

Takéto "vtieravé" posty ti moc nepomôžu. Nemáš to zlé, tak si to nekaz s takýmito blbosťami.

Malis
28-12-11, 00:13
Charon35 SVK;60101]Ano, možno aj menej. Ale to s tým pomáhaním zase nepreháňaj[QUOTE

Ja se proste bojim kdyz sjem ty zaloze ze se na me hold zapomene.

Charon35
28-12-11, 00:22
Charon35 SVK;60101]Ano, možno aj menej. Ale to s tým pomáhaním zase nepreháňaj[QUOTE

Ja se proste bojim kdyz sjem ty zaloze ze se na me hold zapomene.

O to sa tiež neboj. Existuje vec zvaná "záložka". :)

Damon
29-12-11, 21:16
Chtěli jste nabírat adminy na JB tady je slušný kandidát no nemám nic proti tý záloze ale to že naberete jen pepina na JB to se asi situace moc nezlepší.

Charon35
29-12-11, 21:47
Chtěli jste nabírat adminy na JB tady je slušný kandidát no nemám nic proti tý záloze ale to že naberete jen pepina na JB to se asi situace moc nezlepší.

To neznamená, že teraz zoberieme všetkých 10 čo si podali. Malis na tom nie je až tak zle, ale ešte sa čaká na nejaké vyjadrenia k iným žiadostiam. Malisovi dali svoje áno tiež len dvaja (ty a Feedr). Keby sa admini z JB (alebo tí, čo tam aspoň chodia) trochu rozhýbali a začali sledovať dianie okolo, mohlo sa to urýchliť. (aj keď už 1 "bonzák" sa našiel:D, ale tiež to chce čas) Asi budem musieť zájsť na to povestné JB sám (poteš prdel).

Inak som to už písal aj inde. Niekto čakal na práva mesiac. Teraz sa čaká, že sa vyrieši 15 žiadostí za 2 dni (hlavne teraz cez sviatky fakt super, keď aj chmod má svoj život mimo Cska). Zajtra som od rána na 3 dni preč, tak som zvedavý, koľko nedočkavcov sem zas napíše, že nikto nič nerobí (to nemyslím teba Jordan).

BTW Jordan. Nechem byť rypák, ale tiež si sa nevyjadril ani do jednej z týchto žiadostí:
http://csko.cz/forum/showthread.php?4187-%8E%E1dost-o-pr%E1va-na-serveru-JB
http://csko.cz/forum/showthread.php?4162-Pr%E1va-na-JB/page2
http://csko.cz/forum/showthread.php?4177-%8E%E1dost-o-pr%E1va
Berem ak ich nepoznáš, ale prečo potom tak tlačíš s Malisom. Ak mu chceš dobre, skôr mu škodíš.

Viem, som zlý, ale inak to nejde. Pravda je sviňa a malo by ju vedieť čo najviac ľudí.

BiA Fz
29-12-11, 23:28
Na serveru to s ním šlo. :D
E: takže spíše pro :-)

TheFinrod
30-12-11, 21:22
Jsi bezproblémový hráč, hraješ aktivně, nejsi vulgární a na JB je potřeba více adminů. Jsem PRO :))

Luccy
30-12-11, 22:41
NE, nelíbí se mi jeho hlas :D

Malis
30-12-11, 23:27
NE, nelíbí se mi jeho hlas :D

bez urazky ale myslim ze podle hlasu nekoho soudit je pekna kravina :)

Jelikoz tohle neni superstar.

Charon35
04-01-12, 17:04
Kedy hrávaš na JB? Čas.

Malis
04-01-12, 18:35
Kedy hrávaš na JB? Čas.

No tak kdyz mam skolu tak jsem tam kolem 3 odpoledne.A jeste kolem 10 vecer.

O vikendu tam jsem uz v 10 do zhruba 4.

Charon35
07-01-12, 23:58
Takže bohužiaľ si si to zavinil sám. Ak si niekto nevie zistiť, kto komu kopíroval nick z konzole, to je vcelku hrubá neznalosť. A dokonca Walle to písal 2 krát veľkým do chatu:
22:25:09 <VALVE_0:0:1406913296><62.168.74.6> Wall-E :( : KONZOLA BAN KOPIROVANIE
22:26:13 <VALVE_0:0:1406913296><62.168.74.6> Wall-E :( : SI NEVIETE POZRET KONZOLU?

***********************WoW! I am JoHnY :D zmenil nick na: stuplik
***********************maTul zmenil nick na: stuplik van helsingg
***********************Bl@ckSh00ters*K!-LL-er xD zmenil nick na: Stuplik van helssing
***********************Bla.Bla.Bla.SandMan.Bla.Bla .Bla zmenil nick na: Stuplik:) Van Helsing xD

Sory, hraj ďalej, za CT nie si beznádejný prípad, ale ako admin NIE.

Malis
08-01-12, 00:09
Takže bohužiaľ si si to zavinil sám. Ak si niekto nevie zistiť, kto komu kopíroval nick z konzole, to je vcelku hrubá neznalosť. A dokonca Walle to písal 2 krát veľkým do chatu:
22:25:09 <VALVE_0:0:1406913296><62.168.74.6> Wall-E :( : KONZOLA BAN KOPIROVANIE
22:26:13 <VALVE_0:0:1406913296><62.168.74.6> Wall-E :( : SI NEVIETE POZRET KONZOLU?

***********************WoW! I am JoHnY :D zmenil nick na: stuplik
***********************maTul zmenil nick na: stuplik van helsingg
***********************Bl@ckSh00ters*K!-LL-er xD zmenil nick na: Stuplik van helssing
***********************Bla.Bla.Bla.SandMan.Bla.Bla .Bla zmenil nick na: Stuplik:) Van Helsing xD

Sory, hraj ďalej, za CT nie si beznádejný prípad, ale ako admin NIE.

to snad nemyslis vazne? soudit nekoho podle 1 dnu? to je vazne sranda ze?

navoc mohu ja ze si menili nicky to je trosku nefer nemyslis?

navic tam hodinu zjistovat kdo to tam kopiroval snad. Navic pokud vim admin nejsem tak jak mu muzu dat ban.

Takze to ze si zmenili nicky neni muj problem tedka.

Navic jak sjem psal kazdej nema svuj den,navic muzu ja ze jsou hraci jak mali?

Takze bych te rad poprosil jeste o jednu sanci tohle se mi zda vazne neferove.

Charon35
08-01-12, 00:22
to snad nemyslis vazne? soudit nekoho podle 1 dnu? to je vazne sranda ze?

navoc mohu ja ze si menili nicky to je trosku nefer nemyslis?

Tento týždeň som strávil niekoľko hodín na JB a ver mi, pre mňa to teda rozhodne nebola prechádzka ružovým sadom.

Preto som sa pýtal na ten čas, lebo za celý týždeň som ťa tam videl raz (to si bol asi 10 minut CT a celkove si tam bol asi pol hodinu) a dnes. Naschval som zostal až do teraz, aby som ťa videl, ako to zvládaš. Ako chceš robiť admina, keď si neoveríš takú banálnu vec? Jeden klik do konzole, nič viac. Boli tam DVAJA, jeden s normal nickom jedna kopirka aj to nepodarená (ktorá tam dokonca z ničoho nič pribehla a to ste na ňu čumeli). Až potom, keď videli, že si úplne mimo sa pridali ďalší. Navyše ste sa s Jordanom vykecávali, ale na hentých ste kašlali. Ale s Jordanom sa to vybaví inak. Toto je tvoja žiadosť a tú uzatváram pre nedostatok skúseností. Nemali ste s Jordanom tak tlačiť na pilu. Neboj, sledujem to tam a ak sa niečo zmení, nie je problém ťa kontaktovať.

EDIT: Mohol si ho killnúť, neurobil si nič a prepadlo celé kolo.

Tá šanca je taká, že sa mení postup pri udeľovaní práv na JB. Urobím si ten čas a namiesto telky budem trčať na JB a pozerať sa na vás. Ohromná zábavka pre mňa...Takže máš stále šancu, nič sa ty neboj.

Malis
08-01-12, 00:26
Tento týždeň som strávil niekoľko hodín na JB a ver mi, pre mňa to teda rozhodne nebola prechádzka ružovým sadom.

Preto som sa pýtal na ten čas, lebo za celý týždeň som ťa tam videl raz (to si bol asi 10 minut CT a celkove si tam bol asi pol hodinu) a dnes. Naschval som zostal až do teraz, aby som ťa videl, ako to zvládaš. Ako chceš robiť admina, keď si neoveríš takú banálnu vec? Jeden klik do konzole, nič viac. Boli tam DVAJA, jeden s normal nickom jedna kopirka aj to nepodarená (ktorá tam dokonca z ničoho nič pribehla a to ste na ňu čumeli). Až potom, keď videli, že si úplne mimo sa pridali ďalší. Navyše ste sa s Jordanom vykecávali, ale na hentých ste kašlali. Ale s Jordanom sa to vybaví inak. Toto je tvoja žiadosť a tú uzatváram pre nedostatok skúseností. Nemali ste s Jordanom tak tlačiť na pilu. Neboj, sledujem to tam a ak sa niečo zmení, nie je problém ťa kontaktovať.
Uzasne snad uz jen rici zbytecne utracene penize za steam.Dekuju.Jinak asi si myslis ze by vsichni meli byt dokonalí ale ver nikdo takovy neni ani takovy "frajer" jako ty ne :)

I nekteri admini na kotelne maji jeste rezervy :)

Charon35
08-01-12, 00:28
Uzasne snad uz jen rici zbytecne utracene penize za steam.Dekuju.Jinak asi si myslis ze by vsichni meli byt dokonalí ale ver nikdo takovy neni ani takovy "frajer" jako ty ne :)

To si si kupoval steam len kvôli právam?

Malis
08-01-12, 00:29
To si si kupoval steam len kvôli právam?

Vice mene Ano

jeto 1 hra za kterou jsem byl ochoten utratit penize.

Ne ale v pohode jen to zamkni nikdo nema delat chyby.To to radeji dejte tomu spamerovi rosimu :)

Svacinar
08-01-12, 00:34
Vice mene Ano

FFFUUUUUU, tak to jsi to měl říct rovnou a nemusel se to skoro řešit.

Urobím si ten čas a namiesto telky budem trčať na JB a pozerať sa na vás. Ohromná zábavka pre mňa...

Pevný nervy!

Malis
08-01-12, 00:36
FFFUUUUUU, tak to jsi to měl říct rovnou a nemusel se to skoro řešit.

Pevný nervy!

Dalsi chytrak, sorry ale mam i jine veci nez furt sedet u kompa.

A prosimte jeste nez neco napises zeptej se me navic .VIce mene Ano koupil ale chytrlo me to tak ze uz to hraju normalne ne jen z povinosti.Presne souzeni knihy podle obalu :)

Svacinar
08-01-12, 00:38
Každej koho se tu zeptáš, že steam se kupuje na hraní a ne na práva. Já chápu, že jsi teď naštvanej, ale když tu na nás budeš vyjíždět, tak si nepomůžeš.
To za co tě Charon odsoudil jsem nepochopil, ale asi má nějaký důvody, který mi unikly, takže tolik k tomu.

Malis
08-01-12, 00:40
Každej koho se tu zeptáš, že steam se kupuje na hraní a ne na práva. Já chápu, že jsi teď naštvanej, ale když tu na nás budeš vyjíždět, tak si nepomůžeš.
To za co tě Charon odsoudil jsem nepochopil, ale asi má nějaký důvody, který mi unikly, takže tolik k tomu.

Tak to jsme 2. Udajne kvuli tomu ze si tam menili nicky zacoz ja nemohu.Navic nejsem admin tudiz me to je jedno.

Proste to soudi za jednu mapu navic ze by tam byly naky super ct to tez ne.
Kde byly ty zlaty casy kdy to nebylo na naborarich :P

Charon35
08-01-12, 00:43
Vice mene Ano

Ne ale v pohode jen to zamkni nikdo nema delat chyby.To to radeji dejte tomu spamerovi rosimu :)
Že vás ten Rosi tak žere nechápem. Ani RAZ nič nespamoval keď som tam bol a to tam boli aj baby!

Nejde o to byť dokonalý, ale použivať mozog a vedieť sa aj ovládať. Týmto postom si ukázal, že ti niečo z toho chýba. Navyše sme zistili, prečo máš taký "čistý štít" na nete a nič o tebe nikde nie je. Plus toto tvoje urýchlené "pomáhanie (http://csko.cz/forum/showthread.php?4027-Download)"... Sám si si to pokašľal, nehnevaj sa na mňa.

Charon35
08-01-12, 00:45
Tak to jsme 2. Udajne kvuli tomu ze si tam menili nicky zacoz ja nemohu.Navic nejsem admin tudiz me to je jedno.

Proste to soudi za jednu mapu navic ze by tam byly naky super ct to tez ne.
Kde byly ty zlaty casy kdy to nebylo na naborarich :P
Tu máš mienku verejnosti. 5 z 15 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Malis
08-01-12, 01:11
Tu máš mienku verejnosti. 5 z 15 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

a co ja stim? Rosiho jsi beztak videl z vlaku a me tez a uz mas takovy slova pochop ze zrovna nemam maly vztek

Svacinar
08-01-12, 01:32
...pochop ze zrovna nemam maly vztek

Jestli ti můžu poradit, jdi spát a nech to na ráno.

Jinak s tím hledáním nicků v konzoli mi to už charon vysvětlil, takže už chápu jeho rozhodnutí.

Malis
08-01-12, 11:52
uz jsem se vyspal takze uz to tady zamknete stejne to furt nechapu ale to je jedno :)

Charon35
08-01-12, 12:23
uz jsem se vyspal takze uz to tady zamknete stejne to furt nechapu ale to je jedno :)

Tak len pre upresnenie, aby som nebol za blba:

Jeden T vyhral výhodu, predstúpil pre teba. Hneď na to si niekto (vcelku nepodareno) zmenil nick jemu podobný a prišiel k nemu. Z toho si bol úplne vedľa a jedinú vec čo si mal spraviť bolo otvoriť pošahanú konzolu a pozrieť, kto to zmenil. Keď videli, že to máš na saláme, pridali sa ďalší dvaja. Z výhody sa stala totálna fraška a tuším z toho nemal dodyčný ani VD. Nejde o to, že si nebol admin (aby si sledoval a banoval kopírovanie nicku), ale o to, že si nevieš urobiť poriadok v takej drobnosti (aj keď ti to tam písali veľkým do chatu). Ako potom chceš byť admin... Dúfam, že už je to clear.
Ako som písal, hraj ďalej, nahraj na steame viac hodín nech vidíme, že máš o tú hru fakt záujem a skús inokedy. Ale teraz určite nie. GL ;)