Zobrazit normální verzi : Posúvanie blokov počas hry
Možem sa spýtať.. može admin posúvať bloky počas hry na svojom kempe? :)
Nemal by, ak však sú v jeho okolí nejaké zvyšné bloky, ktoré tam zavadzajú, tak to nevadí.
Nezavadzaju, len si postavil zly kemp, tak ho trošku opravil..No fajn, dakujem za odpoved...nabuduce už budem mudrješí..Myslel som si, že to je zneužívanie prav :)
OK, poučím ich nech to nerobia.
Kemp jsem si "upravoval" zatím pouze jednou a to,když na bb_inferno_iplay jsem stavěl u spawnu a omylem jsem dal boční blok tak,že se nedalo projít. Posunul jsem ho,jenže omylem do země. Tak jsem si podal náhradní blok. Nevím,ale když už odblokuju cestu ostatním a omylem si při tom zničím kemp,tak je asi fér,když si tam ten blok dám poté z5. Pokud příště znovu omylem bloknu jednu z cest a znovu si omylem zničím kemp,tak si nechám ten kemp teda zničený.
To je odemě všechno,děkuju za váš čas a přeju hezký den :)
Kemp jsem si "upravoval" zatím pouze jednou a to,když na bb_inferno_iplay jsem stavěl u spawnu a omylem jsem dal boční blok tak,že se nedalo projít. Posunul jsem ho,jenže omylem do země. Tak jsem si podal náhradní blok. Nevím,ale když už odblokuju cestu ostatním a omylem si při tom zničím kemp,tak je asi fér,když si tam ten blok dám poté z5. Pokud příště znovu omylem bloknu jednu z cest a znovu si omylem zničím kemp,tak si nechám ten kemp teda zničený.
To je odemě všechno,děkuju za váš čas a přeju hezký den :)
Mário, kto hovorí niečo na teba? :-D
Hh,myslel jsem,že to píšeš kvůli Mě (y)
Pokud ne,tak se omlouvám,že jsem rušil ;)
Pohodka, už som si zvykol. :D :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.