Zobrazit normální verzi : Problem s internetom
Dobry den, mam problem s wifi pripojenim nechapem co s tym je? priblizne pred mesiacom mi vsetko fachalo tak ak ma... problem je v tom, ze ked sa pripojim k wifine tak sa mi neda ist na internet.. ukazuje mi zlty vykricnik.. normalne som pripojeny na net, vsetky kable su spravne zapojene, na inych zariadeniach (mobil) a na pc to ide len na ntb mi to nechce ist... prosim vas poradte mi ja uz na toto skutocne nemam naladu lebo mi povolia nervy a notebook si zalieta..
Otevři příkazový řádek a vlož do něj (postupně):
ping www.csko.cz
ping www.google.com
ping www.facebook.com
Vyfoť to a vlož to sem.
Amazing-Zajic
07-09-15, 18:55
Zkoušel si dát "Vyřešit potíže s připojením" nebo jak to je?
Zkoušel si dát "Vyřešit potíže s připojením" nebo jak to je?
diagnostiku som skusil a vyhodilo mi to: system windows nemuze komunikovat se zazizenim (server dns)
E: na nete som nasiel typka co mal tiez ten isty problem a jemu tam poradili aby napisal tu istu ip co ma wifi do protokolu ja som to skusil a zatim mi ide net, len mam pocit, ze mi to dlho nevydrzi... ale tak uvidim.. kazdopadne dakujem za ochotu.
Zasa mam ten isty problem, ze mi vyhadzuje zlty trojuholnik, protokol IP verze 4 (TCP/IPv4) zvolil som - ziskat IP adresu ze serveru DHCP automaticky, aj ziskat adresu serveru DNS automaticky a ked dam diagnostiku siete, tak mi vyhodi tento problem: adapter bezdratove pripojeni k siti nema platnou konfiguraci protokolu IP, viete mi prosim vas poradit, ako to fixnut natrvalo?
Nikoho nic nenapada, ako to fixnut?
E: neviem v com je problem, ale ked resetnem wifi router, tak mi naskoci internet na notebooku.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.