Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Problém s internetom

KeYo
15-09-15, 18:53
Zdar, davnejsie som sem pisal, ze mi pada net, no pokracuje to stale, tak by som chcel poradit od niekoho kto sa v tom vyzná. Dnes mi to za poslednu Pol hodinu vypadlo asi 8x.
Pozeral som jedneho streamera, ktoremu robilo to iste a poradili mu aby si zapol cmd napisal tam ping seznam.cz -t .. takze som urobil to iste a ked mi vypadne net vypise mi tamto Timed out.. na poslednej fotke mam vypis celeho dna jak to islo, kolko packetov bolo odoslanych a kolko prijatych a loss.. je vidiet, ze ten loss tam je lenze sa v tom nevyznam, cize neviem co to znamena a co s tym mam robit.
Vzdy ked mi vypadne net, tak sa mi akoby resetne router cely. skusal som kupit novy router lenze robil to iste a teraz mi uz ani jaksi nefunguje, nechce ma ani napojit na net, cize som stale na starom.

http://imgur.com/a/hbnI0

because
15-09-15, 21:27
Otázka: Od koho máš net?

KeYo
16-09-15, 00:07
internet mam od Tmobile alebo tcom neviem jak sa teraz volaju.. je to proste net cez pevnu linku a neni to wifi mam to prepojene cez lan

because
16-09-15, 07:23
Tak asi nič, lebo aj kamaratke v poslednom čase sere net ale ona ma od UPCčka

KeYo
16-09-15, 11:38
Tak asi nič, lebo aj kamaratke v poslednom čase sere net ale ona ma od UPCčka

no presne ten typek z ciech ma tiez od UPC a tiez mu to robi.. len mne to robi uz asi 4 mesiace tmobile..