Zobrazit normální verzi : Rambo
Tak ako uz je napisane v nadpise treba neco spravit s rambom je to moc slaba classa mozno niektorim sa to nezda ale mam lvl 166 a mam problem s itemom zabit medika a atd. classi lvl 100 a kde to zabit este 150 tak ak by sa dalo tak prosim spravte neco aby bol silnejsi. Na serveru su asi 3 hraci co hraju rambo (jeden som) je to smutne no ale je to pravda.
Moj navrh:
int: nechat tak ako je
hp: dat na 130
ob: aspon 120
kon: kludne aj na 100 zo 120
kludne piste aj ine navrhy.
Prepacte za gramatiku (niesom dobry v GR) :D
HP klidně na 120, prostě bych to dal jako to bylo předtím. :) Souhlasím z návrhem. :)
Souhlasím stebou Jokeris,taky hraju za ramba a bylo by dobré ty staty upravit..
Aj ja by som to chcel len ako kukam nikto asi nema zaujem o to aby sa to spravilo niesom admin takze asi z toho nebude nic -,-
Já bych mu dal int -20, hp a kond 20 a kondici 0...středně rychlej co hodně vydrží a je uplně blbej :) aneb tank bez dmg s itemama dmg menší, ale vydrží (takovej trošku horší ale mobilnější medik)
Bych to nechal tak jak to je... Přece jen už je přidaný zásobník...
Jestli to chceš zpět, tak odstranit ten "megáč" (za zabití doplní zásobník)...
Mě to přijde jako 2 itemy v jedné classy... Se rozhodni, zda chceš dát staty, nebo nechat tak ty ultimátky...
PS: kdyby to bylo obojí, tak mě pos3r na holý záda... Děsně OP classa..
PS: kdyby to bylo obojí, tak mě pos3r na holý záda... Děsně OP classa..
OP classa ? tak asi viem co to dokaze a OP classa je FS medik protector a atd.
Já bych mu dal int -20, hp a kond 20 a kondici 0...středně rychlej co hodně vydrží a je uplně blbej :) aneb tank bez dmg s itemama dmg menší, ale vydrží (takovej trošku horší ale mobilnější medik)
Precital si si vobec co si napisal? ty si tu classu tak posral ze to ju mozu rovno vymazat -20 int blbost, no a toto me musis vysvetlit (hp a kond 20 a kondici 0) ale co som to pochopil (asi na ho...) tak je to taktiez blbost :D ty radsej nic nepis ... Tema bola VYLEPSIT a nie zhorsit classu -.-
hp a obrana 20 a kond 0....
ta int mu nevaadí, jen by měl menší bonusy z itemů, ale už má zásobník + hp a byl by víc tanky což by sedělo ke jmenu....
hp a obrana uz bolo na 20 a bol aj speed na 10 takze ...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.