Zobrazit normální verzi : Rozlučka
Ahoj. Vím že vás dost seru a nikdo mě tu nesnáší.. Ale tohle jsem bohužel už já. Poznal jsem zde hodně moc lidí a chtěl bych jim poděkovat za super atmošku.. Některé dobré.. Bohužel.. Zase některé blbé (nebudu jmenovat.. Nemyslím tím Unihoce.. Byli i horší) No.. Musím s Kotelnou skoncovat na dobro. Sice si to nepřeju ale musím. Důvod? LAGY.. Nic mi nefunguje , žádný příkazy nic. Chci poděkovat že něco jako Kotelna existuje. Díky Kotle.. Díky adminové :) Za vaše seriozní jednání a taky Atmosféru. :) I když sem se s někým nepohodl. Díky všem !! Wolf
Jo jo. Trochu humoru nikdy neuškodí.
Nech sa ti darí, maj sa!!! :smile:
Právě jsi předběhl v mém kokotranku Vojtu, gratulace.
gl v životě
kokot=chorvatsky kohout
Hofy: To se ti lehce řekne.. Jenže když založím zalaganý thread.. Tak mi nikdo neodepíše.. ;)
Kdo si může vyrábět kokotrank?
unihoc neni ani v kokotranku a je sám o sebe k0k..
Nakladana Okurka
29-09-15, 17:46
Nikde jsem nenašel thread o tvém problému.
Po tom co jsi tu předvedl výstup na Adminy se nemůžeš divit, že dost lidí seres.
Některý zakládají thready o tom, že se opravdu loučí, ty jsi to založil jen proto, aby jsme ti sem začali psát slohovky o tom, abys nechodil atd..
Zkus vyřešit problém s lagama, zatím jdi s loučení do Unihocova kokotranku.
Zaujímalo by ma kedy odídeš? Lebo tak založíš thread kde sa lúčiš a furt píšeš niečo do toho chatboxu. Je to už 4tý deň ba čo viac mám pocit, že si viacej aktívny ako predtým.. A ak iba odchádzaš z CSka ako hry, tak nechápem zmysel tohoto threadu...
btw: Písal si, že odchádzaš už vtedy čo si dostal odo mňa ban..
Vojta1211 tak to si zabil skoro som sa posral od smiechu (nic v zlom Berzo) ale ty si bol vzdy ten co zacal medzi nami hadku :J ale ja to uz tak neberem OSPRAVEDLNIL si sa takze cus :J
JOKERICAAA :J
Nakladana Okurka
02-10-15, 10:49
Podle chatlogu hraje stále aktivně, co víc, ten chatlog ukazuje jak retardovaný je tento člověk (výrazy jako "aby ti zdechla mama")
Bikosko, význam tohoto threadu je jen jeden a to pokus se zviditelnit.
Locknete to tomuhle šaškovi, plz.
Celkem nechápu, píšeš rozlučku, a jak na forku tak ve hře tě vidím každej druhej den :) A jinak čau.. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.