Zobrazit normální verzi : Biznis na YouTube
Čuste párci :D
Na tomto portáli som nový. :)
Preto som si založil nový YouTube Channel kde vám budem ukazovať môj začiatok na BB serveroch. :) - Základ približne viem so statmy. Keď môj zaćiatok skončí a budem na tom trošku viac lepšie so statmy tak určite ktomu naviažem aj iné hry a GamePlaye. :)
Link na kanál: https://www.youtube.com/channel/UCqsCjlI1Jm0zCgVMnLLKHCg
Ďakujem za prečítanie.
#eSoQL
Vela stastia, som zvedavy ako dlho ti to vydrzi a ci nas budes reprezentovat ako Likan ;) :thumsup4:
Vela stastia, som zvedavy ako dlho ti to vydrzi a ci nas budes reprezentovat ako Likan ;) :thumsup4:
Skoda, ze uz skoncil s Kotelnou... Aspon niekto prebral jeho stafetu. :-)
Drzim palce! ;-)
Skoda, ze uz skoncil s Kotelnou... Aspon niekto prebral jeho stafetu. :-)
Drzim palce! ;-)
A čo Vili Zanej? :D
Držím palce a veľa šťastia. :hypocrite:
A čo Vili Zanej? :D
Držím palce a veľa šťastia. :hypocrite:
A Mario nic? :/ :D
Jinak,ať se daří :))
A Mario nic? :/ :D
Jinak,ať se daří :))
To kto je mario?
Nech sa darí.
To kto je mario?
Nech sa darí.
https://www.youtube.com/channel/UCIjsIXZger_OIEny5ajkHEQ :cray:
Okey EsoQl sa nam nato vykaslal, kedze video vydal pred mesiacom :D
E: Likan ja iba afk #kappa
Okey EsoQl sa nam nato vykaslal, kedze video vydal pred mesiacom :D
E: Likan ja iba afk #kappa
Toho som nevidel in-game uz ani nepamatam, mne povedal, ze ho to uz nebavi, neni to co to byvavalo, a ma aj pravdu, stare dobre casy pomynuli.
Likan je rip, Mário je rip, Vili Zanej je rip tito 3 byli ničím výjmeční, ale dnes už nemají takovou aktivitu točí 1 video za měsíc někteří už vůbec aspoň někdo začněte točit! :DD
Ďakujem za tú podboru :D Ano ten esoql som ja ;) A začnem aktívne točiť pretože mám teraz ten projekt rozbehnutý ;)
No ja stále čakám a nič :D :mml:
Likan je rip, Mário je rip, Vili Zanej je rip tito 3 byli ničím výjmeční, ale dnes už nemají takovou aktivitu točí 1 video za měsíc někteří už vůbec aspoň někdo začněte točit! :DD
Likan uz skoncil s kotelnou, Mario hra stale pokial viem a Vili Zaneho som videl prednedavnom na apokalypse.
Nj, s Vilim sa vraždíme občas na BB :D :mml:
Já to vím, ale mluvím že jsou s YouTubem rip nauč se číst. :D
Kto ti tu vyvracia, že neskončil s YTB-om? :laugh:
Môj príspevok skôr patril Reflexovi.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.