Zobrazit normální verzi : knife turnaj - diskuze
zdarec, chci se zeptat jestli by někdy teď měl být Knife turnaj 3v3 jako byl před 10měsici (cca) tenhle http://csko.cz/forum/showthread.php?34145-20-12-V%E1no%26%23269%3Bn%ED-knife-turnaj-5v5 , mluvil sem o tom s pár lidma a celkem by to zabavilo aspon na ten 1 deň když už kromě toho chodíme jen po mapě s random hráčmi a zabijíme se a pak nám nadávaj do KB :D (ne sranda, prostě to už dlouho nebylo) Děkuju.
Už by jste mohli něco udělat no, je to dlouho co nic nebylo a celkem by se to vyplatilo.. ten minulý turnaj se povedl tak proč neudělat teď znova, 3v3 nebo 5v5 prostě.
professional
25-10-15, 22:24
taky bych si zahrál... ale jde o to kdy to bude a jestli to nikdo udělá :D.
Tak mohli bychom, pokud by byl zájem. Co třeba ve stejný den jako loni? To není zase až tak pozdě.
Super nápad, konečne aj ja zahrám
Mohol by byť už knife cup ideálne by bolo 3v3
Tak mohli bychom, pokud by byl zájem. Co třeba ve stejný den jako loni? To není zase až tak pozdě.
Ve stejný datum to asi nepujde ne ? Matis pořádá tu admin střílecí akci ne někdy v tom datumu ?
Matis píše 23.12, já píšu 20.12. Nebo to hrajete v jiném termínu? Nebo je to na více dnů?
Matis píše 23.12, já píšu 20.12. Nebo to hrajete v jiném termínu? Nebo je to na více dnů?
tazko, lebo ani jeden den nemozu vsetci... ale pokecame az pridem domov
A ja som myslel, že knife servery sú už prázdne. Každopádne by sme sa zúčastnili opäť. Super nápad ;-)
Dobře, tak já s tím zatím počítám.
Kdyby to slo tak 17.12 ci 18
Nedávam tomu nejaké moc veľké šance, heh.
Omlouvám se, ale aktuálně nemám vůbec čas řešit turnaj a 20. 12. pravděpodobně nebudu vůbec k dispoziic.
Omlouvám se, ale aktuálně nemám vůbec čas řešit turnaj a 20. 12. pravděpodobně nebudu vůbec k dispoziic.
Tak to skúste poriešiť do konca roka zas taká veľká organizácia to nieje.
No jako mohli by jste to nějak řešit.. doesi tak proč nedáš zástupce a až to dělá podle toho minulého ne ? a maš klid.
FizzyBubble
20-12-15, 01:56
Je.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.