Zobrazit normální verzi : diskuze : clear nebo zaply
http://csko.cz/dema?UPD=Mk1Xe1jd
Někdy rozepíšu časy,poprosil bych aby to sem někdo připnul a o nějaké odpovědi zkušených adminů nebo Ex adminů kteří se tady mihnou
Později vypíšu časy
E:// dobré je si stáhnout taky HLTV,protože sem natáčel po delší době spectingu daného hráče Fail fail fail
byl jsem na serveru, clear
Za dobu mého spektování nepředvedl žádné WH akce
Vypiš pls časy, ktere se ti nezdají
E: Admin vetsinou pozna wh hned po dvouch kolech, nemelo smysl ztracet cas nad cistym hracem, keoxi
když sem tě volal tak si ho spectoval tak .... 3-4 minutky?...sorry ale to je podle mě málo,časy vypíšu zítra a pokud se to povede přidám něco z HLTV
Tak sem to prokozultoval s jednou osobou,nebudu jí jmenovat a je čistý,omlouvám se za shit thread...Chyba se stává,můžete lock....jinak divný čas byl 18:03-18:05 kdy se vedle krabic díval na podchod kde bylo asi 2-3 enemy...Jinak je teda clear,omlouvám se za chybu.:new_russian:
E: Admin vetsinou pozna wh hned po dvouch kolech, nemelo smysl ztracet cas nad cistym hracem, keoxi
Promiň unihoci,já vím že admin to pozná na 101% klidně i po jednom kole,ale nemůžu si nechat poradit jenom od tebe,radši řeknu jiným a kteří jsou tady déle jak ty...JEstli chápeš co tím chci říct
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.