Zobrazit normální verzi : Rambo a asi aj konec
Tak ja vam ukazem demo ktore som nahral na cs Ja (rambo 180) VS Justshot (medik 130) http://csko.cz/dema?UPD=KQW3LN17 ak si to kuknete no tak uvidite ze som ho dal ale to bolo asi 1 kolo z 10 co som vyhral. Pred tym som mu dal 530 dmg z toho 7 krat hlava a 3 krat trup prezil a zabil ma len deagleom. Tak ak rambo je podla vas OP classa (narazam na splaX) tak potom ja uz neviem cim to je ze na kotelne nikto nehra ramba skoro a preto ta ziadam kotel sprav s tym neco.
Grakon2702
30-10-15, 10:29
Tak ja vam ukazem demo ktore som nahral na cs Ja (rambo 180) VS Justshot (medik 130) http://csko.cz/dema?UPD=KQW3LN17 ak si to kuknete no tak uvidite ze som ho dal ale to bolo asi 1 kolo z 10 co som vyhral. Pred tym som mu dal 530 dmg z toho 7 krat hlava a 3 krat trup prezil a zabil ma len deagleom. Tak ak rambo je podla vas OP classa (narazam na splaX) tak potom ja uz neviem cim to je ze na kotelne nikto nehra ramba skoro a preto ta ziadam kotel sprav s tym neco.
Rambo OP je, ale medik je ještě větší, to je ten problém :D.
A v com je OP v double skoku Hmm ...
neni to jen o classe ale skillu, a ty chce toho ramba vylepšit uplně nejvíc, to mu zrovna možem dat tisíc bodů do základu od každého, a ramba hraju taky a uplně vpohodě classa
skill tak je normalne niekomu dat 7 hlav, 3 krat trup a skakat pri tom ako J..... tak ak toto neni skill tak uz neviem ako si to predstavujes dali mu jednu vec a odobrali mu 3 veci to je pekne ze :J
neříkám že nemáš skill, jen říkám, že ty hraješ jen za ramba a kvůli tomu chceš tu classu vylepšit do dokonalosti a druhé classy co nejvíce pohoršit, ale když by jsi hrát všechny classy tak zjistíš že je to skoro na stejno a všechno je to o stylu hraní hráče
MODERNWarfare
01-11-15, 10:01
Jako já souhlasím, že medic je oproti rambovi docela silný, ale jak už psal Stitnanek je spousta jiných class které si dají medica 130 lvl a jsou ještě menší levely celkem lehce takže jediná rada pokud si mě chceš dávat tak si začni expit jinou classu která má zbran se kterou se ti dobře hraje a je silná.
Tak stite hram aj ine classy len ty to nevidis mam snipera lvl 54 a Ss lvl 90. A co sa tyka toho ze si mam vybrat zbran s ktorou viem hrat je to asi pochopitelne famas kedze hram ramba nie warfare takze. A s famas som dal 4krat po sebe turnaj na inom portali a nie neni to niaky shit je hned pod ketelnou alebo nad to neviem.
Jako já souhlasím, že medic je oproti rambovi docela silný, ale jak už psal Stitnanek je spousta jiných class které si dají medica 130 lvl a jsou ještě menší levely celkem lehce takže jediná rada pokud si mě chceš dávat tak si začni expit jinou classu která má zbran se kterou se ti dobře hraje a je silná
Ano. :-) Třena FS , Demo. Tomu dáš raketu a je dole. :-) ( Samozřejmě musíš se dobře trefit :P Což u mě nehrozí :D ) S Demem mu tam dáš dynamit a páčko.. :-)
Navíc.. Je pravda že Ty chceš dovést ramba k dokonalosti. Protože SKORO jiné class nehraješ.. Krom výše zmíněného Snipa a SSka.. :-)
Tak asi ste nepochopili o co me ide, nejde me o to aby ste nieco spravili medikovy mne je to jedno, ale aby ste pridali aspon neco tomu rambovy o to me ide kludne mu dajte aj 3oo hp...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.