Zobrazit normální verzi : Změna konfigurace serverů(?) - Nelze se připojit
Ahoj, mam stažený tento CS 1.6(http://www.cswarzone.com/p/home.html), který je jako NS úplně nejlepší. Vždy mi to šlo, ale 2-3 dny zpět je začátek toho, kdy se připojím jen na pár sekund. Vykopne mě to a napíše: "MAS STARE CS, STAHNI NOVE NA csko.cz"
Zkusil jsem vaši verzi CS 1.6 s v43 protokolem(fakt katastrofa). Věděl jsem, že to bude totální propadák a taky, že ano. Ani se mi CS 1.6 nespustilo. Nechci vaši verzi, fungovalo to doposud, tak kde je problém? Přestal jsem hrát League of Legends kvůli lidem a nechci přestat hrát hru, která má docela fajn komunitu a mrtě mě baví, jenže na jiné servery nechci!
Cs z kotelny je v podstatě stejné jako tohle. Bohužel máš ip adresu shodnou s cheaterem, takže potřebuješ nové cs. Jaké máš windows? Zatím nikdo neměl problém se spuštěním.
Mám Windows 7. Co se týče IP, nemohu ji mít stejnou. Za routerem je jen veřejná a ta se ukazuje. Mam internet se 3 lidmi a nikdo z nich CS nehraje, tak jak je možné, že mám stejnou IP jako nějaký hacker? Co se týče internetu, mám ho nově měsíc a půl.
Mám Windows 7. Co se týče IP, nemohu ji mít stejnou. Za routerem je jen veřejná a ta se ukazuje. Mam internet se 3 lidmi a nikdo z nich CS nehraje, tak jak je možné, že mám stejnou IP jako nějaký hacker? Co se týče internetu, mám ho nově měsíc a půl.
provider ti mohl nastavit IP, kterou už někdo používal a cheatoval na ní.
bezdovodne ju mohol nadstavit?
Pardon, napsal jsem to špatně. Ne nastavit, ale přidělit no.. lepší?
Vůbec nevíte, co píšete. Když jsem neměl problémy, tak to znamená, že je chyba jinde. Jo, koupil jsem si net, neblblo to, 2-3 dny zpět mi poskytovatel změnil IP a ono to začalo blbnout. Teď o červené karkulce. IP je pořád stejná. Nahoře je Banlist a tam jsem si ověřil, zda je moje IP blobklá či ne a není! Za další, kdybych měl BAN na IP, tak se ani na ten server nepřipojím, ale já se připojím a určitě by mi to hodilu hlášku, že na tomto serveru jsem zabanován. Když jste někde zabanováni, jiná CS instalačka/ verze neobejde ban, ale to taky nevíte.
To je fórum...
Na tvoji IP ban nevidím, takže by ses měl připojit s libovolným cs, který podporuje protokol 48, což je běžný standard, hraje na něm každý a není v tom žádný problém. Klienta, kterého používáš, se mi nepodařilo nainstalovat, tak nevím.
Jaký máš problém s klientem z Kotlety? Píše ti to nějakou chybu?
Teď se připojí, takže dál bych se tím nezabýval.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.