Zobrazit normální verzi : Legenda ide do Dôchodku
Dobrý deň
mňe patrý nick eXoTy Mister a rád by som poprosil aby ste ho zmazali
už nehrávam tak často SH na vrchole mojho hrania som bol TOP 4 tuším ale dôvod vymazania sú kopiranti ktorý mi stále lezú na nick a už ma to nebavý ajtak teraz hrávam COD tak už na SH neostáva čas.
Dakujem eXoTy Mister
Rad som ťa spoznal, príjemný dôchodok. Maj sa!
Dik možno sa streteme na COD :D
killer-savage
08-11-15, 03:40
Stejnak by som ta predbehol.
killer-savage
08-11-15, 08:40
uz som ta davno predbehol v ranku (http://stats.csko.cz/statsx2/hlstats.php?mode=players&game=superhero) cez 30.000 points
aha ale byval som dobrý ale to už je dávno:D
PS už je zrušený ten nick ?
killer-savage
12-11-15, 22:11
ty si tam nezacal hravat? niekdo tam chodi s nickom eXoTy Mister
šak preto ho chcem zrušiť lebo ja už nehrávam a nechcem aby mi tak chodili kopiranti
killer-savage
14-11-15, 00:43
Oni zacali chodit hned v ten den co si otvoril tuto temu takze dakujem ze ty mozem nicit rank :D jako ja mozem prist na ten nick a zarezervnovat si ho, stejnak tam nebudem chodit a je to hodnejsie ako cakat aj pol roka kim ho niekdo zrusi lebo na tom nicku je velka aktivita aktualne.
lebo rozmyšlam že začnem odznova a rozbijem to tam tak ten starý nick si rezervuj"D
Nakladana Okurka
14-11-15, 13:02
Nechapu, chceš zrušit nick, nebo tak něco, nechces už tam hrát, ale vadí ti, že někdo hraje za tvůj nick. Normálně ti klidně věnuju VIPko a rezervuj si nick, než číst tyhle blbosti.
za 1 chcem ho zrušiť za 2 rezervaciu s môžete strčiť mal som asi už 20 vip a stale prekonali rezervaciu a za 3 nechcem aby nejaký kidko hral na mojej práci investoval som dost času a preto nestrpím aby mi niekdo liezol na ten nick tak bud ho zrušte alebo opravte to rezervovanie a prisahám ak sem niekdo napíše že tú rezerváciu sa nedá prekonať tak skončí takto:yay: lebo začínam zasa s kamošmi z COD a nestrpím dostávať na prdel z môjho vlastného nicku tak ten nick zrušte ,zapečate,vymažte, to je fuk hlavne nech sa naň nedá ísť
dakujem
Nick eXoTy Mister neni rezervovany. Naposledy tam byla rezervace nekdy pred rokem.
to odpovedá ale v popise VIP je ze rezervacia je permanentná
Jenže sis to přepsal rezervací nicku *-SeXy-*Mister 27.2.2015
nemozete to proste vymazat ten nick ? bloknut ? resetovať? mne chýbať nebude
killer-savage
15-11-15, 11:40
uz som ho rezervoval. dufam ze to nejako neovplivni moju rezervaciu =Killer-Savage=
Nakladana Okurka
15-11-15, 12:24
uz som ho rezervoval. dufam ze to nejako neovplivni moju rezervaciu =Killer-Savage=
Myslím že ovlivní. Proč ho rezervujes?
Hm, nemělo by jít rezervovat 1 nick 2x.
Top 4 asi nie Mister :DD Kedze ja som bol v topke stále pred tebou a momentálne som top 5 s 135k points :D Ale škoda no, že už nehrávaš.
Do staršího téma už nechcete psát ? :slap:
Do staršího téma už nechcete psát ? :slap:
Nigas píše jen do starých témat :gabe:
já měl chut napsat už tamtomu co tu napsal po tom roce tu sračku ale vybodl s jsem se na to :PP :DD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.