Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Silný nebo slabý medic ?

MODERNWarfare
11-11-15, 17:05
Zdravím, dneska při hraní CODU za medica sem se pořád divil jak je možné, že pořád umírám, ptal jsem se lidí kteří mě zabíjeli jaké mají levely,itemy a všechno nasvědčuje tomu, že podle mě má medic prostě slabou obranu a vy co sem zase bude psát, že je to kravina, že medic je nejvíc "OP" tak se nejprve zamyslete jestli jste za toho medica někdy hráli a měli jste tam např. 160 level, takže navrhuji takovou malou změnu v jeho statech, jak jistě víte někteří, tak medicovy staty na začátku jsou int. 0, hp 20, obr. 20 a kon. 15, pokud se nepletu popřípadě mě můžete opravit, no a já bych navrhoval aby se to udělalo nějak takto aspon int. -10, hp 10, obr. 40 a kon. 15 prostě mi jde o to aby se mu zvýšila obrana a samozřejmě snížili ostatní staty, protože prostě medic to už od názvu je takové že musí něco vydržet ne že tam na mě jde 90 FS bez itemů a dá mě na 5 kulek... napište své názory a odůvodněte je proč ano nebo ne.

S pozdravem MODERN Warfare

Exot
11-11-15, 17:19
obranu a HP zvysit o 5 a int o 10 nech sa nejak medik ozivý lebo ja mam lvl okolo 70 a nemam problém dať dole aj 120

Grakon2702
11-11-15, 18:03
Není náhodou cs týmová hra? neměl by medik hlavně léčit spoluhráče v týmu, namísto zabíjení ostatních?

Exot
11-11-15, 19:17
cs je týmmová hra? no určite nie tento server umyselne healuje spoluhráčou cca 5% medikov a ked sme už pritom sniper ma kryť záda ale to je nanič ked da niekoho na 3 rany ja mam prota lvl 92 a da ma sniper na 2 az 3 rany a to ešte nemám kon ked ide 200 sniper proti 200 hocičo sniper nemá šancu ja mám snipra 108 už som zanho pol roka nehral lebo sa to neopatí a ked ma medic tak FS ma pomáhať pri útoku a nie dávať samé HS s MP5 a rakety co uberu skoro vsetky HP tak načo ma medic automat ? keby bol určený len na heal tak mu dajte deagla a 4 lekarničky a hotovo FS dajte USP 3 rakety a zbohom saper je určený na obranu tak mu dajte glocka a 3 miny podla tejto logiky vidno že ste tento server bud nehrali alebo nie dlho lebo toto by ste o medovy nepovedali lebo s lvlom 59 dam v pohode medika 120

Smackk
12-11-15, 00:25
Čau,

Z jedné strany, bez healu toho ten medic fakt moc nevydrží, ale zase jak psal Grakon2702 "cs je teamová hra", takže kdyby se snížila int, tak už ten heal otrochu ztratí na síle a i těch -10 int ten heal podle mě poznamená, takže z jedné strany bych to nechal a z druhé zas.. No nevím, asi bych to nechal tak jak to je.. :)
Jen názor NO HATE

.#$macK.~ .^^

JoK123
12-11-15, 07:25
Nejdem ta niako zhadzovat warfare ale ty to asi nevidis ked hram proti tebe, mas 130 a hras stale za medika nic ine a ja zase ramba. Uz kazdy den dufam ze spravim tu 2oo lebo ma to uz zanho nebavi tak preto hram satale zanho. Medik a jeho rush je taky ked ma int na full hp a trosku obrany sme v riti staci ked tam vbehne s tebou niekto s rovnakym lvlom hodis heal a 5 hraci mozme ist do .... Takze podla mna to nechajte tak aj ja som sa zmieril s tym ze to nezmenim a pochopil som ze to je hra o itemoch a nie o levloch.

Grakon2702 k tebe toto neni teamova hra to uz davno neni teraz ides sam za seba ako povedal EXOT

bagroid
12-11-15, 11:21
"medik to už od názvu je takové že musí něco vydržet" no nevím jestli to teda je už od názvu ve válce se většinou držel v postranní a HEALOVAL lidi a většinou měl u sebe jen nějakou pistolku a né kloudnou gunu

Já osobně bych ho nijak něměnil, já když sem to ještě hrával byl sem s medikem schopný rosekat pár lidí z nepřátelského týmu cca třeba 4. Ono většinou když na tebe vyběhne FS s raketkami tak je to potom těžké dle mého pro každou class :)

MODERNWarfare
12-11-15, 13:41
Dobrá všem děkuji za názory, ale ještě něco málo napíšu pár z vás takže Grakone csko možná je "týmová hra", ale to nejspíš mluvíš o clasicu, protože COD se stává týmovou hro pouze v případě když ten tým nemá šanci a hráči se nemění, tehdy se začne tým domlouvat.
Smacku já jsem nepsal, že ty staty tak musí být! Já jsem pouze napsal jak by to mohlo být a je pravda, že stou inteligencí je to asi blbost takže by se mu samozřejmě mohla zmenšit pouze kondice a životy.
Joku Jen chci napsat, že není ůplně pravda, že hraji jen za meda, hrávám i za snipera, FS a comma občas a taky až udělám 200 tak samozřejmě budu hrát jinou class a stím rushem to není až tak pravda kdyby sme šli 2 na 2 např já med. 130 a sharpshooter 120 proti sapper 120 a sharpshooter 150 tak kdyby se ti 2 prvně zaměřili na mě tak nemáme šanci a jak víš tak po mojí smrti zmizí i položená lékarnička, takže asi nic.
bagroid nevím proč srovnáváš hru s realitou, dejme tomu že by se to udělalo podle ostatních her a ano je to tak že medic je ten obranný typ který by měl healovat a jak si psal, že to už nehráváš tak ted to je tak, že všechny obranné classy nehrajou defenzívně, ale rovnou útočí, takže nevím jak to bylo za doby kdy jsi to hrával ty.

Martin_V
22-11-15, 11:00
Oni se predelali staty? Tusim ze mrl medik 10int, a ne 0 o.O , a presne tak,medik je op s lékárnou, kdyz tu int uberes jeste vic, zničis ho , a myslim ze kdyz jsem hral medika ja, tak to bylo 10 int, 20,20, 15kon, skoro stejne tedy.. a daval jsem si vysoke lvly jak prd.. a taky zalezi na skillu a na kombinaci itemu, aby jsi vydrzel..