Zobrazit normální verzi : Farebne base
slipknot34
15-11-15, 21:30
Ahojte len by som chcel malicku zmenu na bb a to taku aby boli boli bloky po napisani /lock farebne cele kolo
ja som uz tiez sem daval o tom :D aj som pisal, ze viacerim hracom by sa to pacilo :P Praveže je to cool :P
Hodně lidem by se to líbilo. Má to ale menší nevýhodu. Když si je obarvíš,tak je to jenom pro tebe. Tudíž.. Když budeš chtít stavět kemp s někým jiným,tak ho to časem zabije (pokud se bude dotýkat bloků). Když budeš sám,tak není problém :)
Souhlasím s Mariem... jinak by to bylo cool
To ten server bude trošku lentilkovo vyzerať. :D
Neviem či to je najmúdrejší nápad.
killer-savage
16-11-15, 07:49
budem si myslet ze som si dal volaco halucinogenne, ale mohli by blikat jak pri stroboskope :D
Určite by to bolo zaujímavejšie :D Síce má to aj nevýhody, ale však keď budem chcieť s niekým stavať, tak si to nebudem ''lockovať''. Ja som za, proste mne sa to páči.
Podle mě ty barvy jsou ničím zajímavé, ale především, když jsem hrál na jiném serveru tam to barvili připadalo mi to poněkud divné zkoušel jsem nalézt do těžších kemp a přijde mi to těžší než u normálních kempů, ale není to moje věc spíše názor musel by to někdo prodiskutovat s kotlem.. urćitě to dobře vypadá jak řekl márty recituji "má to své plusy a mínusy"..
Sice tento nápad viem že si zobral zo zahraničných BBčiek. No na takýchto serveroch to príjme max.30% ľudí... čož není moc také dobré.
Ďalej ako spomenul Kotel tak tu bude vyzerať fakt blbo! :) Bez urážky . Ale ako som povedal tak 30% ľudí o to stojí. Takže neviem či je zbytočné tomuto návrhu vyhovieť. Ale podľa mňa tento BaseBuilder je celkom fajn a admini ho majú pod kontrolou aj Kotel.
#Lej
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.