Zobrazit normální verzi : Wtf?!
Ľudkovia čo sa to stalo so starou dobrou jailbreak sekciou na kotelne? Dal som si prestávku od cs 1.6 (asi pol roka, možno menej možno viac) a ked som tam bol pozret v posledných dňoch tak som videl že "steamáci" sú ohrozený druh, ľudia nad 15 rokov tiež ohrozený druh, všade bordel a porušovanie pravidiel....
Celé to tu upadlo a nechápem prečo s tým nikto nič nerobí.
Váš milovaný Nepário.
Hlavne, že sa vrátil typek čo má x banov k CT za demenciu..
Hlavne, že sa vrátil typek čo má x banov k CT za demenciu..
Noa? Lebo ty si sa vyskytol dokonalý :) a to nebola odpoveď.
To si zrejme ešte nebol na knife......
To si zrejme ešte nebol na knife......
Knife ma nikdy nezaujal takže neviem posudit :)
Ako keby, že to je na iných serveroch lepšie...
Ako keby, že to je na iných serveroch lepšie...
celá kotelna upadá lebo tu na to každý kašle... :)
celá kotelna upadá lebo tu na to každý kašle... :)
najvyssi cas, aby si si podal ziadost...
najvyssi cas, aby si si podal ziadost...
žiadost na práva? :D ver mi ja som ten posledný komu by dali práva (nemám moc najlepšiu povest)....
pred polrokom som si rád užíval hru na ukor ostatným ludí :)
žiadost na práva? :D ver mi ja som ten posledný komu by dali práva (nemám moc najlepšiu povest)....
pred polrokom som si rád užíval hru na ukor ostatným ludí :)
tak potom to nechaj na odbornikov a bez sa hrat...
tak potom to nechaj na odbornikov a bez sa hrat...
Nechcem by zlý ani drzý, ale na kotelne niesu odbornici :) Možno britny a fizzy inak nie
Nechcem by zlý ani drzý, ale na kotelne niesu odbornici :) Možno britny a fizzy inak nie
Sleduješ každého admina ako adminuje? Dajte mu náborara... no podme podme.
Sleduješ každého admina ako adminuje? Dajte mu náborara... no podme podme.
vidis..naborar to je ono
najlepšia obrana je utok že chlapci? :)
Jezus, keby len naborara, chudacik si zasluzi aj moderatora...
E: ze chlapci :D
Jezus, keby len naborara, chudacik si zasluzi aj moderatora...
E: ze chlapci :D
A ty si kto? a od kedy hráš na kotelne? :)
Ahoj, volam sa Reflex., a na Kotelne hram od roku 2010.
Proč zakládáš tohle téma ? To si říkej v duchu. Každej ví, jaký to tu je a nikdo to neovlivní. Kotelna jede pořád na stejných otáčkách, akorát se tu točí jiní lidé. Ty starší (nechci říkat rozumnější, ale leckdy to tak je), to přestává bavit a omezují to, ale jak jsem psal, lidé se tu točí a přichází noví a většinou je to ta mladší generace. Ale to nikdo neovlivní.
Hodim sem příklad : Odchází lidé jako je např: Byznis, fnyy, Nihilia, Zoyer, atd.. a pak přijde/vrátí se někdo, jako jsi ty s X banama za demenci. Takže jestli chceš pomoct Kotelně a konkrétně lepšímu JB, podle toho co píšeš, tak bys měl pokračovat ve své pauze. :*
On píše o kvalite admina a pritom jeho kvality sú nulové, admini ktorý adminujú asi majú dôvod prečo sú v AT, tak sa láskavo nestaraj a hraj ďalej pokiaľ nemáš ban.
Nakladana Okurka
19-11-15, 17:49
Nikdy prostě nepochopím, že týpek s permou k CT nás sem přijde poučovat o kvalitě serveru :D
Lockněte to plsky.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.