Zobrazit normální verzi : Žádost o práva - AIM - PRIJATY
Zdravím, nevím, jestli to má vůbec smysl zkoušet znova, ale tak proč ne.
Stará žádost: http://csko.cz/forum/showthread.php?28731-%8E%E1dost-o-CHH-na-DM-Aim
SID: STEAM_0:0:54262946
Takže většina lidí mě už tady zná, ať už z té lepší či horší stránky. Jsem poměrně aktivní, a to je jeden z důvodů proč chci znova požádat o práva.
Kdysi jsem hlásil přímo na fórko, ale teď spíš funguju přes steam, či !, ale to fakt jen zřídka. Momentálně píšu Ideovi, pokud někoho najdu. Kdysi to byl Eust, Chemistry, Honey Cocaine...
Než tady bude milion stránek o tom, že jsem byl zapatý a že to nemá smysl, tak to chci prostě zkusit, přecejen to bylo dost dávno + je fakt málo aktivních adminů a myslím, že pomoc není k zahození.
Hraju převážně na serverech: Aim, D2only a poslední dobou i AWP.
To je snad vše, budu se snažit odpovídat.
Ja ta poznam, aj si mi cosi nahlasil. Do tejto chvile som nevedel, ze si bol zapaty a to bude asi ten problem. Tuna je nulova tolerancia, co sa tyka cheatov a nie som si isty, ci sa tu ktosi stal admin, ked predtym cheatoval.
Proti tebe nemam nic a nikdy sme nemali nejake konflikty. Zatial nepisem ani pre ani proti, neviem ci sa tu cosi zmenilo ohladom tej tolerancie.
Ano, stal, ale nerozpitvával bych to tady, zase by to skončilo pár stránkama o ničem. Jinak diky za potvrzení nějakých nahlášení, nevzpomněl jsem si na tebe :thumsup4:
Mam na to podobny nazor, zadne jinaci minuska u tebe nevidim, ale jak psal pan Tuta, nebylo by to fer vuci ostatnim, co se vyskytly v takove situaci. Jinak, nulova tolerance plati stale, takze nevim co tu z toho vznikne.
DiE
HSMartinka
23-11-15, 11:26
hmm priklaňám sa k názorom ostatných, navyše ešte k tomu keď to bolo na kotelni , o to je to smutnejšie, na AIM servery som rozhodne PROTI.
+hlášení
+aktivita
+aktivita na forku
+vše banned
-cheating
Jelikož Nobodyho vždy zdůrazňuji společně s Chaosem skoro v všech žádostech, kde zapatcovi dáváte své PRO. ( hh NixOnova žádost). Škoda, že si zapl. Jak říkal Kotel, teď jsou zde nejtvrdší podmínky pro přijetí. proti
Hlasenie mozem potvrdit, zasluzil by si pouvazovat o vynimke v tomto pripade.
Proč se neuvažovalo o výjimce v případě chaosa?
Tak svět se nezboří, když je nedostanu, já s tím i počítal, že s tím budou problémy, to je jenom moje reakce na to, že odešlo "pár" lidí a snažím se jenom "pomoct".
Každopádně díky za vcelku rychlé reakce.
Ja som PROTI z podstatného dôvodu, ktorý je už niekoľkokrát spomenutý vyššie. Je ťa škoda, ale som PROTI tomu aby sa urobila výnimka. Jedna už tu bola.
Je to škoda té nulové tolerance, u některých hráčů by se práva určitě vyplatily, jako u tebe. Škoda toho cheatingu.
pweredbytvaroh
23-11-15, 20:10
Osobni zkusenosti jsou nejlepsi, ja jsem pro.
Hlasenie mozem potvrdit, zasluzil by si pouvazovat o vynimke v tomto pripade.
E: For Unihoc: U chaosa islo o to ze ten cheating nepriznal a snazil sa ho zatlkat, nobody to prizna to je u neho +
Nihilia: lenze tu ide o to ze nobody si uvazovat o vyninke zasluzi najviac zo vsetkych podla mojho nazoru pretoze spravanie ma ok, hlasi bez failu, hraje tu uz dlhu dobu a cheating si ferovo priznal... Ale hold je to na inych ci sa rozhodnu ze ci je vynimka mozna a ak ano ci on je ten pravy
U Nobodyho je to škoda, protože to je schopný hráč.
Musím být ale proti a je to i pro tvé dobro Nobody, protože bys to měl na talíři dalších xxx měsíců.
Silente: vyjímka není možná, protože uděláš vyjímku u jednoho a další ji budou chtít taky a pak se budou pořád řešit věci typu: proč on má a já ne, to je nespravedlivé, atd.atd...
na vašom mieste by som fakt popremýšlal.. no tak zapol a? neni jediný z AT.. hlási? ano.. je aktívny? uřcite aspon o polovicu viac ako vśetci, co sa sem vyjadrili.. a vela adminov zacalo hrat GO a na 1.6 uz moc nechodi.. cize by sa podla mna tie vase naroky mali znizit.. ale to je len moj skromny nazor
Díky moc ^^.
Nihilio: Díky, že na to myslíš i z takového hlediska, ale to, že bych to měl na talíři mi by nějak ke všemu okolo moc nevadilo, každopádně díky moc ^^
A k tomu, co říkal Keyo: Aktivita upadla, to asi každý ví, ale zas je to ve volném čase, což nikomu nemůže mít nikdo za zlé. Jinak díky ^^
E: Díky Vikernesi a Kopre ^^
Určitě pro je to dobry hráč a určitě by byl i dobrý admin.Jeho dávný Cheating bych neřešil takových je tu a bylo více.
kktiny že nulová tolerancia a podobne sú smiešne..jak keby bol jediný čo sa mu udelí výnimka..niektorí zapli aj viac krát a stále tu majú väčšia práva ako ostatní že :D..napriek tomu že mi x-krát nadával na serveroch som PRO pretože je 100 rokov aktívny a stále hlási
FizzyBubble
24-11-15, 18:04
čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
Proti :(
Teraz to stoji na otazke na akej urovni este tento portal je. Zobrat aj byvaleho haxora alebo nie? Potrebujeme to? Ja som uz neni pekne dlho aktivny takze ti nemam pravo dat ani pro ci proti ale drzim palce :thumsup4:
kktiny že nulová tolerancia a podobne sú smiešne..jak keby bol jediný čo sa mu udelí výnimka..niektorí zapli aj viac krát a stále tu majú väčšia práva ako ostatní že :D..napriek tomu že mi x-krát nadával na serveroch som PRO pretože je 100 rokov aktívny a stále hlási
Ty máš ale paměť :C, díky ^^
mas VAC?
Jako zatím ne, ale všechno se může rychle změnit, pokud někoho takového potřebujete :gabe::gabe:
Zdar,
Sice to není moje parketa, ale furt je tu dáno : "čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)"
Bylo tu už dost podobnejch případů, a jak to dopadlo....
Proti
Nestalo sa mi, že som nekedy súhlasil s hfQ.V, ale v tomto prípade súhlasím. PRO
Maaaaaaaaaaja
25-11-15, 11:14
Čekal jsem, kdy s tímhle někdo přijde. :)) Co říct než že trefa do černého :D
Díky Džízs, Hapa. Zároveň Bump
Tohle je velmi těžké rozhodování. Nahlášeno má a aktivitu zde také, za to by to určitě zasloužil. Taky tady nehraje týden, ale pár let pravidelně. Cheatoval před ?čtyřmi? léty. To ti bylo kolik? 13? 12? Věřím tomu, že se poučil, ale to pravidlo čistého rejstříku tady je. Pravdu má hfQ, nebyl bys první, ale taky má pravdu Eso, jsem na tom tak, abychom museli nutně brát ex cheatery? Tuhle otázku si musí položit především náboráři a Kotel. Osobně si v tomto případě netroufnu udělat názor, jestli mám dát PRO a nebo PROTI, ale miska vah se příklání k PROTI.
Ano, 4 roky tomu,v tu dobu ještě 12. Díky za upřímný názor. :thumsup4:
http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=84561 Jsem si jistý, že toto bylo na NS, tak nevím, proč to píše SteamID. V tu dobu jsem orig. neměl.
No ale je to na STEAM. Každopádně ban byl odstraněn v době, kdy se staré bany mazaly. To beru jako prezidentovu amnestii. Při té se myslím mažou i záznamy v rejstříku a na člověka je pohlíženo jako na nikdy netrestaného. Je to celkem srovnatelné s Tvým případem. Což mi vlastně zase tu misku vah posunuje doprostřed. Každopádně na mně to (naštěstí) není.
Ak mám pravdu povediac, ak sa to tebe dá, tak to pravidlo ohľadom 0 tolerancie by sa malo zrušiť. 1 sa ešte predychalo, druhý sa už nebude dať. Inak povedané, že buď sa odmietne hráč čo si to zaslúži a serveri o veľa prídu alebo sa mu to dá a budú tu potom 10tky žiadostí: On cheatoval a je admin, tak aj ja chcem byť. Tuto iná cesta proste nevedie. + ešte ďalšie 10tky sa budú cítiť ukrátené.
ked mas pravdu povedat tak kolko si napr ty mal rokov ked si ziadal , ked je tu je od 15+ ty kuprezak (vysvetlenie - kuprezak - kurva prezlecena za kamarata) - sa necuduj ze tvoj nazor je kazdemu ukradnuty ked sa otocis kazdemu
inak k ziadosti som PRE , minulost ked mal 12 rokov to by som neriesil
Ako nechápem čo ty tu so mnou riešiš? Je tu niekde v tomto mojom príspevku spomenuté slovo: Byznis. ? Nie. Tak nechápem prečo si ma ty bereš do huby. Si uvedom, že nikoho netrápi to čo sa medzi nami stalo alebo čo si to o mne myslíš a určite to je vec, ktorá nepatrí do žiadosti iného. Mohol by si prestať dávať svoje sračky do vecí kde to absolútne nepatrí. Tak ako si spamoval bagrovu žiadosť si sa rozhodol aj túto. Písal som niekde, že je môj názor ukradnutý? Však nech je, teba to absolútne nemusí trápiť či je môj názor dôležitý alebo nie. Ja som napísal, že ak buď sa odmietne človek čo si to zaslúži alebo sa prijme a ostatný budú ukratený a budú sa odvolávať na ďaľší prípad. Nič viac, nič menej. Zbohom.
Ak mám pravdu povediac, ak sa to tebe dá, tak to pravidlo ohľadom 0 tolerancie by sa malo zrušiť. 1 sa ešte predychalo, druhý sa už nebude dať. Inak povedané, že buď sa odmietne hráč čo si to zaslúži a serveri o veľa prídu alebo sa mu to dá a budú tu potom 10tky žiadostí: On cheatoval a je admin, tak aj ja chcem byť. Tuto iná cesta proste nevedie. + ešte ďalšie 10tky sa budú cítiť ukrátené.
ale to neznamena, ze ked niekto cheatoval tak bude hned na 100% admin.. ked bude niekto takych kvalit, jak je nobody.. aktivny, hlasi, cheaty pozna.. a cheatoval pred 4 rokmi.. tak by sa o tom premyslat mohlo.. vsetci to berete tak ze vam sem hned dojdu vsetci cheateri ziadat o prava..
Ne ja Vám to vysvetlím.
Stalo sa to v praveku jedného krásneho dňa sa rozhodol mladý NBDY čítovať, bohužiaľ bol potrestaný starým zaneprázdneným adminom. Mladý NBDY cheatoval "kto v tej dobe nie, ved to bolo v mode --- ( 1939 ) " Ale ne ... neviem pochopiť staro nových adminov ktorý nadávaju na túto dobu aká ja. Takže pred 4 - 5 rokmi sa tu práva rozdávali za strany "Hitlera" bol tu iný režim aký tu bol, bola tu úplne iná diktatúra a úplne iný priemer veku adminov, ale to sa už dávno zmenilo - adminov tu je plná hromada aktívnych aj neaktívnych ako som napr. ja a dalšia polovička. Do nášho ako sa nazývame "Admin Spolok" sme už dávno zobrali hráčov ktorý mali cheaty a ja ich berem s úctou lebo riešia svoju povinnosť a venujú sa "mrtvej CS 1.6", tento chalan cheatoval a stále má tu silu a vydržal mať tu snahu sa pýtať o admina ... tento chalan má podla mňa možnosť dostať aspoň TRIAL ADMINA, určite ho tu ludia majú radšej ako Unihoca (nič proti), takže treba porozmýšlať koho brať alebo nebrať. Toto je kandidát ktorý by mal mať najakú funkciu lebo je vážne aktívny, zaručujem sa za neho aj ked ma on o to neprosil a chcem aby mal tú možnosť nám pomáhať na týchto serveroch.
Díky za důvěru KeYo a Džízusu, vážím si toho :drinks:
Já vím, že vy na to máte svůj názor, ale já si myslím, že 4 roky zpátky je celkem dlouhá doba na to, abych dostal "rozum do palice" a uvědomil si, co se má a nemá dělat. Zpětně se na toto koukám s přiblblým úsměvem, ale tak co už, co se stalo, tak se prostě stalo. + když se zpětně kouknu na předešlou žádost, tak dobrá polovina neadminuje, nebo není tak moc aktivní, což je prostě jejich čas a nikdo to nijak neovlivní, to jim za zlé nemám. Sice vypomáhat serverům jde i z této pozice, ale je to "pomalejší", když to tak řeknu, Toť můj názor.
E: Díky Giussepe, ale i takové "malé pro" je pro mě dost ^^
Nevím, jak je to s aktivitou adminů, ale co na fóru člověk tak pochytí, tak to asi nebude žádná hitparáda. Z čehož plyne, že nějaká pomoc by se asi hodila.
Jsou na tebe rozporuplné názory jak zde, tak i v té tvé staré žádosti. Nicméně, z žádostí o kterých mám jakýs takýs přehled jsi ty asi ten nejvhodnější kandidát a já bych ti tu šanci dal.
Věřím, že ty bys šanci využil lépe než třeba takový Unihoc (teď mě půlka kotelny bude kamenovat, že si v žádosti jednoho, beru do klavesnice někoho druhého. Unihoc to dělal taky, tak si to chci taky zkusit :-) ) Koneckonců, práva se dají odebrat vždy.
Nějaký cheatování neřeším. Když mi bylo 15- tak jsem taky zkoušel cheaty, kdo ne. Pravda sice ne na kotelně, ale u tebe je vidět snaha a lze to přehlédnout.
Co začala škola tak sám jsem neaktivní, takže vyjadřovat se k dění na kotelně mi příliš nepřísluší, nicméně ber to tak, že ode mě máš malé možnátrochuvýznamné pro.
U mě toho máš nahlášeného hromadu. :) i přes nulovou toleranci jsem pro. Lepší mít rozumného člověka s puntíkem než nepoužitelného blbce,co má čistej rejstřík(a že jich je). A jestli se tu někdo bude ohánět tím, že jsou tu lepší kandidáti s čistým rejstříkem, tak mi ukažte, kdo toho nahlásil tolik, co tenhle chujo. :)
FizzyBubble
28-11-15, 15:28
Kdyby se žádosti kde se přijde na to, že dotyčný cheatoval hned lockovali, bylo by po mnoha problémech.
Euste, ty ještě žiješ? :O Diky moc brachu. :console::console:
Fizzy: Ja bych se tomu ani moc nebranil, je to napsane i v tech "pravidlech" pro prijetí, ale to já nerozhoduju, jestli se to lockne.
E: Zase nejsem takový, abych hned vše vzdával, všude si najdu nějaký důvod, který mě motivuje.
FizzyBubble
28-11-15, 17:27
Euste, ty ještě žiješ? :O Diky moc brachu. :console::console:
Fizzy: Ja bych se tomu ani moc nebranil, je to napsane i v tech "pravidlech" pro prijetí, ale to já nerozhoduju, jestlinse to lockne
ok prosím LOCK nema to význam..
kde je vůle, tam je cesta
Čakal som že na začiatku budú všetci proti a príde ten prelomový komentár kde niekto napíše niečo v tom zmysle čo keyo a názory sa zmenia.
Ale zoberte že teraz už budú chodiť o práva žiadať cheateri, a budú sa odvolávať na nobadyho. A čo im poviete potom ? že keby si cheatoval pred 4roma rokmi tak by som bol pre ale kedže pred 3mi tak som prosti. Ja som bol furt proti tomu aby akýkolvek cheater dostal práva a pritom to je Aim sekcia, nepoviem žeby jump ale no .
Som zásadne proti, ale potom už vymažte z pravidiel o prijatie že 0lová tolerancia, šak načo to tam straší.
Ak ak dostane nobady práva tak potom prečo nie aj Fake ?
Ja som proti, sorry. Hoc si aktivný a neviem čo všetko.
Ak mám pravdu povediac, ak sa to tebe dá, tak to pravidlo ohľadom 0 tolerancie by sa malo zrušiť. 1 sa ešte predychalo, druhý sa už nebude dať. Inak povedané, že buď sa odmietne hráč čo si to zaslúži a serveri o veľa prídu alebo sa mu to dá a budú tu potom 10tky žiadostí: On cheatoval a je admin, tak aj ja chcem byť. Tuto iná cesta proste nevedie. + ešte ďalšie 10tky sa budú cítiť ukrátené. ked mas pravdu povedat tak kolko si napr ty mal rokov ked si ziadal , ked je tu je od 15+ ty kuprezak (vysvetlenie - kuprezak - kurva prezlecena za kamarata) - sa necuduj ze tvoj nazor je kazdemu ukradnuty ked sa otocis kazdemu
inak k ziadosti som PRE , minulost ked mal 12 rokov to by som neriesil
Já taky nechápu, co se řeší ohledně nulové tolerance, viz. post od Hfq. Já bych se taky mohl odvolávat na nejednoho admina, jak jsem dělal v minulé žádosti, ale teď už mi to přijde trapné. A kdyby došlo k tomu, že by někdo začal kecat o tom, že si žádá na jinou sekci, tak je to absolutní blbost. Jinak pochybuju, že těch, co kdysi zapnuli a pořád aktivně hrají je fakt takové velké číslo, jak si myslíš.
Každopádně díky DarwiNe a Byznisu.
Tak ja to zhrniem ešte raz..Bol som zásadne proti tomu aby cheateri dostali práva..LENŽE..zastávať sa názoru že by ich dostať nemali po tom ako ich iní cheateri dostali je nezmysel..proste je to pravidlo raz porušené tak prečo by u jedného platiť malo a u druhého nie..Keby nikto zapatý práva nedostal nebolo by tu čo riešiť lenže tak to nieje tak buď sa to dodržuje alebo nie..mal zapaté,práva si zaslúži tak nech ich má alebo nech sa potom všetkým čo zapli práva odoberú a už nikdy nedajú lebo je "nulová tolerancia"
Jediný kdo dostal práva a měl v minulosti ban za cheaty je Adio - u něj se udělala výjimka, protože se jednalo o JB servery. Ale taky mu bylo řečeno, že jakékoliv rozšíření jinam hlavně včetně AIM serverů mu bude zamítnuto.
Dále je tu zoid, jehož příběh každý známe.
Takže by mě zajímalo kdo další tu má práva a cheatuje, nebo měl v minulosti ban a dostal práva když:
Jinak ti co v poslední době si tu došli zapnout na koteln, tak práva už nemají. A popravdě byl by první komu se udělí práva tam, kde on cheatoval. Ta 0 tolerance měla platit hlavně na aim servery a pro hráče co by žádali třeba na server, kde v minulosti dostali ban.
Pro mě za mě, klidně at práva dostane. Aji když zapnul co bylo kdysi dávno, kdo půlka z adminů co se tu vyjadřuje ještě ani o kotelně nevěděli, že existuje. Hrá tu dlouho, dost lidí ho zná, je aktivní, cheaty pozná, chová se normálně. Takže jsem klidně pro, aby se takovým lidem ta výjimka povolila (i třeba tomu Adiovi - příklad)
Ano budou sem chodit žádat lidi co třeba dostali ban, ale je třeba se na to dívat i tak kdy ten ban dostali, jestli budou přínosem, jestli je někdo zná, aktivita atd atd.
Ale upřímně .. Pokud bys je dostal, tak se musíš připravit na to, že spousta hráčů a dokážu říct i adminů ti to bude dávat dost hnusně najevo. Je tu dost adminů i těch ex co si své komplexy léčí na druhých, tak hlavně zvaž, zda ti to za bude stát. Však znáš kotelnu :) :D
hfQ.V = novy troll "no attack" co post to perla
Dávat práva lidem, co měli cheaty přímo na kotelně, neni dobrej nápad, protože se to pak neustále řeší. Kompromisy se můžou dělat jinde (věk, zkušenosti, pubertální nálady).
Je jedno, že jsou proti jen admini, co hrajou jinde. Pokud není fórum rozdělené na jednotlivé módy a admini vidí, co píše ten druhý, tak je to vždycky problém. Tahle chyba se v minulosti udělala hodněkrát, takže nevidím důvod ji opakovat. Většinou to končí odchodem daného admina.
Pokud se o tom vědělo a přesto práva dostali, tak je to asi blbost jim je po 5ti letech brát ne? To pravidlo se přidalo později.
Podle všeho je tu 1 admin, co měl někdy dávno na ns cheaty, který zapnul pro srandu, když kupoval steam. Práva má ale na serverech, kde to nikomu nevadí.
Pak 1 s VAC banem, což nepovažuju za náhodu, ale důkaz o cheatingu na kotelně není. O dalších nevím, takže komu se mají vzít?
Ja to fakt nechapem preco musite byt tak zadebneni... Preco sa nepozriete na to, ci by bol prinosom... ci vam toho nenahlasil uz kopu.. ci je schopny byt admin a ma v pohode spravanie.. proste vsetko, co ma mat admin... toto vsetko Nobody ma.. jedine minus co ma je ze zapol.. preco sa mu nemoze prizmurit jedno oko a dat mu tu sancu? aj ked je tu to pravidlo? pochybujem ze vsetci ti cheateri, co by potom ziadali o prava by mali taky cisty rejstrik jak Nobody teraz...
Ja to fakt nechapem preco musite byt tak zadebneni... Preco sa nepozriete na to, ci by bol prinosom... ci vam toho nenahlasil uz kopu.. ci je schopny byt admin a ma v pohode spravanie.. proste vsetko, co ma mat admin... toto vsetko Nobody ma.. jedine minus co ma je ze zapol.. preco sa mu nemoze prizmurit jedno oko a dat mu tu sancu? aj ked je tu to pravidlo? pochybujem ze vsetci ti cheateri, co by potom ziadali o prava by mali taky cisty rejstrik jak Nobody teraz...
ty si snad jeho frajerka, keyo. Také prípady ostávajú na Saintpepovi a Kotlovi, takže sám som zvedavý
PRO
+ aktivita
+ zkušenost
+ hlásí, bez failu
+ Má pěkný vlasy
pweredbytvaroh
04-12-15, 13:26
Faktem je, ze my to stejne neovlivnime a rozhodnuti je v tomhle pripade jen na Kotlovi, popr Saintpepovi, jak psal Darwin. Ovsem nekoho aktivniho potrebujeme jako sul, plno lidi na to nema cas a nekdo, kdo tu je skoro furt, by se hodil.
ty si snad jeho frajerka, keyo. Také prípady ostávajú na Saintpepovi a Kotlovi, takže sám som zvedavý
nie to nie som darwinko.. len ma sere ze niekomu vycitate daku picovinu, co spravil ked bol decko a bezmozek
Díky Kopre, Britny.
Teď nebudu mít moc velkou aktivitu, problémy s netem a jiné blbosti.
Okej, internet vypadá už fajn, zas budu aktivní
Noubady si zaslúži šancu, ja som pro.
od acidka
Takže milý přátelé, je vážně skvělý, že tady pan Mistr Nobody je šikovný, byl by užitečný a podobné kladné vlastnosti, ale fakt už se musim smát tomu, jak si tady Kotelna sere do huby. :-D Bylo tady i víc takových, jako je on, co zapli a prostě tu šanci nedostali. Takže by si páni admini a náboráři měli přehodnotit své myšlenky. Já osobně proti Nobodymu nic nemám, ale pokud by ty práva dostal, tak se potom fakt zamyslete.
a čo s tým ma nejaký cs:GO manažér? nič.. to za prvé.. za druhé.. Zapol.. ale kedy? jak davno od toho ubehlo? vazne ideme ludom vycitat to, co urobili jak male deti? ked nieco urobim jak 10 rocny tak mi to bude niekto vycitat aj ked budem mat 40? treba si uvedomit, ze Nobody je aj tak stale aktivny, aj ked ste ho po tolky krat odbili, ze bol zapaty a prava nedostane.. podla mna si tu sancu zasluzi o mnoho viac jak tí noví nabraní :)
od acidka
Takže milý přátelé, je vážně skvělý, že tady pan Mistr Nobody je šikovný, byl by užitečný a podobné kladné vlastnosti, ale fakt už se musim smát tomu, jak si tady Kotelna sere do huby. :-D Bylo tady i víc takových, jako je on, co zapli a prostě tu šanci nedostali. Takže by si páni admini a náboráři měli přehodnotit své myšlenky. Já osobně proti Nobodymu nic nemám, ale pokud by ty práva dostal, tak se potom fakt zamyslete.
Ještě si měl tedy dopsat jména těch, kteří tu šanci nedostali JEN kvůli cheatingu. Momentálně je to v řešení, zda se taková výhoda povolí či ne. Pokud ano, tak nikde není napsané, že těm co to bylo zavrženo to nemůžou zkusit opět a podle stanovených podmínek, které by byly dány by se to taky zvažovalo.
A nevím proč admini stále postují do náboru názory hráčů, kteří tím stejně nic neovlivní, jen napíšou to, co tu už dávno před něma x lidí psalo.
Ještě si měl tedy dopsat jména těch, kteří tu šanci nedostali JEN kvůli cheatingu. Momentálně je to v řešení, zda se taková výhoda povolí či ne. Pokud ano, tak nikde není napsané, že těm co to bylo zavrženo to nemůžou zkusit opět a podle stanovených podmínek, které by byly dány by se to taky zvažovalo.
A nevím proč admini stále postují do náboru názory hráčů, kteří tím stejně nic neovlivní, jen napíšou to, co tu už dávno před něma x lidí psalo.
no, mozno aby ked pride charon videli jeho rage z xxx stran sraciek :D
Zapol.. ale kedy? jak davno od toho ubehlo?
Keyo :D Hadam ti nemam pripominat ChaoSa ,ktory tu mal 15 hlašeni za den a zapnul 5 let spatky a ste ho poslali do prdele..Why not.
Proti Noubadymu,nic nemam pozname sa, ale fakt,ked ste uz nepustili jedneho dobreho tak ani druheho,to si už fakt bude Kotelna "srat" do huby :-)
pweredbytvaroh
26-12-15, 13:48
Jarny :D U žádostech se vyhodnocují všechny aspekty žadatele. Když už jsi tedy zmínil tento případ, jak říkáš, byl poslán do prdele mimo jiné kvůli lhaní a neférovému jednání.
Mam taky pocit, ze sa caka uz len na moje vyjadrenie.. PRO
e: aby ten post mal nejaku hodnotu tak:
+hlasi
+aktivita
+skill
+chatlog
+skusenosti s cheatmi
-skusenosti s cheatmi
Díky Jarny, Paťo.
Pokud se ještě někdo nevyjádřil, tak by mohl, ať to tady nemusí sedět zas půl roku. Díky ^^
Pomohol mi aj keď nemusel, vysoká aktivita na fórum.
Na chybách sa človek učí, nieje to moja sekcia ale určite by sa hodil medzi nás.
Věc, která se dá vyřešit za týden, tak se tady bude řešit 3 měsíce.
Jestli takhle řešíte věci i v práci, tak z vás musejí mít velikou radost.
Buďto udělejte anketu a jasně se ukáže kdo je PRO/PROTI (více hlasů vyhrává) a bude to vyřešené nebo ať se vyjádří náboráři.
Tohle vaše protáhování je opravdu s prominutím už na posrání.
Věc, která se dá vyřešit za týden, tak se tady bude řešit 3 měsíce.
Jestli takhle řešíte věci i v práci, tak z vás musejí mít velikou radost.
Buďto udělejte anketu a jasně se ukáže kdo je PRO/PROTI (více hlasů vyhrává) a bude to vyřešené nebo ať se vyjádří náboráři.
Tohle vaše protáhování je opravdu s prominutím už na posrání.
Taky nevím, jestli to tady sedí zbytečně, nebo se na někoho ještě čeká. 90% adminů se vyjádřilo a to, že to tady bude sedět mi asi moc neřekne, no.
E: Minulá žádost se řešila 4 měsíce, nu
Na rychlo jsem si to "očárkoval" a vyšlo mně z toho:
PRO: 13
Neví:3
PROTI: 9
Neberte to jako směroplatné (mohl jsem se upočítat), jen chci ukázat v souhrnu názory všech, co se nějak vyjádřili.
Celkově by bylo vhodné, aby se žádosti vyřizovaly třeba do měsíce a už to je strop. Divím se Nobodymu, že má na tohle ještě trpělivost.
PS: já osobně jsem proti (jak jsem již psal), ale pokud Kotel v jednu dobu všechny bany mazal, tedy je zrušil, mělo by se na všechny hráče (se smazanýma banama) hledět jako na NEtrestané hráče.
Tehdá se ale mělo říci i to, jestli si může dříve zabanovaný hráč požádat po "amnestii" o práva. Pokud by to Kotel myslel takhle, že se pojede jakoby od začátku, musel změnit názor a Nobody by tím pádem měl brát jako nepotrestaný hráč.
Neberte to jako směroplatné (mohl jsem se upočítat), jen chci ukázat v souhrnu názory všech, co se nějak vyjádřili.
Celkově by bylo vhodné, aby se žádosti vyřizovaly třeba do měsíce a už to je strop. Divím se Nobodymu, že má na tohle ještě trpělivost.
PS: já osobně jsem proti (jak jsem již psal), ale pokud Kotel v jednu dobu všechny bany mazal, tedy je zrušil, mělo by se na všechny hráče (se smazanýma banama) hledět jako na NEtrestané hráče.
Tehdá se ale mělo říci i to, jestli si může dříve zabanovaný hráč požádat po "amnestii" o práva. Pokud by to Kotel myslel takhle, že se pojede jakoby od začátku, musel změnit názor a Nobody by tím pádem měl brát jako nepotrestaný hráč.
musite si uvedomit, ze toto je vynimocny pripad, ja keby som bol naborar si toto osobne na triko nevezmem...
tak si to zhrnme > pravidla su jasne a platia pre kazdeho rovnako...je sice pravda, ze dostal od adminov PRO, ale preco?
Body, které musíte bezpodmínečně splňovat (pokud některý z bodu nesplňujete, nemá význam si podávat přihlášku a žádost se uzavře):
vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu (nebo mít nahráno více než týden čistého času - podle HLSTATSX) a to na serveru s módem, na který žádáte práva
čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
hlášení cheaterů - na fóru včetně dem (při hlášení cheaterů adminovi přes Steam je třeba jeho potvrzení)
Ja osobne noubadyho poznam, viem ze sa snazi a teraz je pravdepodobne vsetko OK, ale ak by som mu dal PRO a on by prava dostal, tak by sa muselo pravidlo upravit. Ak by sa pravidlo upravilo, tak by sa muselo k inym, podobnym pripadom pristupovat inac, resp. s prizmurenim ocka. No a co ak by to bol clovek, ktory neposoby na kotelne tak dlho a nie je nici kamiQ, ale tiez by sa snazil....teraz predstava, ze riesit situaciu individualne je tiez trosku z cesty, preto su iste pravidla a je obroska skoda, ze niektory ich nedodrzali....
preco je ziadost este otvorena? tazko povedat, ci stale vahame tu moznost pripustit, ze do AF vstupy prvy krat v historii byvaly cheater, alebo mu tu sancu nedat, ked tolko pre tento portal urobil...babo rad
Matis, ono to je vcelku jednoduché.
Když tedy platí to pravidlo nulové tolerance, tak se mu to mělo říci rovnou a nemusí se to tady v tom případě zbytečně řešit 3 měsíce. Věc by byla vyřešená za pár minut, kvůli jasným pravidlům.
Pokud se to ale nechalo otevřené a řeší se to ty měsíce, tak i tak je to nesmyslně dlouhá doba a mělo to byt vyřešené třeba do měsíce.
Kde je hlavní vyjádření náborářů? Nikde...co potom chceš po ostatních.
Jak tak koukám, tak Reflex čeká 5 měsícl, takže dokud nepřesáhnu tohleto, jsem zatím v klidu :D. + Kdybych nebyl v dřívější době kretén, tak by asi žádost vypadala jinak, no.
Díky za snahu o nějaký výsledek :)
Neda sa nic robit, rozuzlenie tohto problemu potrebuje len razne rozhodnutie a rozhodnut mozu asi len naborari a Kotel, pripadne ako hovoril Nihilia, usporiadat anketu. No co, bude revolucia??? :doge:
Maaaaaaaaaaja
04-01-16, 12:45
Tady se to jen zbytečně protahuje. Všichni víme, co se tu řeší, je to jediná věc. Já bych to locknul a nechal to na Kotlovi + náborářích, ať oni vyhodnotí všechna pro a proti a na základě toho se rozhodnou. Anketa nic nevyřeší, další spam, kde budou zase stejné důvody, taky ne.
http://cucsa.org.uk/wp-content/uploads/2015/10/Work_In_Progress.png
no, mozno aby ked pride charon videli jeho rage z xxx stran sraciek :D
http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2014/07/funny-pictures-old-man-fire-hose-got-this.jpg
Výnimka je niečo, čo nedostane každý a dáva sa vo výnimočných prípadoch. Ak sa náborári s Kotlom dohodnú, že práve Nobody spĺňa tento status (cheating pred 4 rokmi, inak čistý, hlási atď), dostane ho. Normálny človek to pochopí a keď sa niekto bude ohnánať "ze on dostal preco ja nie", tak to zrejme nechápe a tým pádom nespĺna daľšie podmienky na udelenie výnimky. Tými sú napr. rešpektovať rozhodnutia vyšie postavených a hlavne pouzivatť mozog. Do podmienky "pouzivat mozog" práve nepatria detské "argumenty" typu "preco on ano a ja nie :(((". Takže toho, že by tu teraz bolo 10 žiadostí od cheaterov, sa báť nemusíme. Pretože koľko bývalých cheaterov tu stále nahlasuje a je "vžitých s komunitou"? Každý odišiel, alebo je to kar čo nedostane už palec na poste, nie ešte práva. Navyše už toľko omielaná veta. Dá sa mu to odobrať za pár sekúnd.
Nulová tolerancia platí stále. Ale ako tu bolo 100 krát písané, radšej jedného polepšeného hriešnika, ako svätca ktorý je k ničomu. A komu vadí ak dostane práva, tak ruku na srdce. Moralizujeme tu jedného človeka, ktorý zapal pred rokmi a kým sa tu zapratalo 5 strán, tak vám, drahí admini, behali po serveroch desiatky cheaterov. Ak vám tak vadí, že bude banovať cheaterov namiesto vás, tak to je skôr na zamyslenie z vašej strany...
Ešte mi tak napadlo k tomu postu Acida viz.:
od acidka
Čistý príklad človeka, ktorý súdi veci z tretej strany. Čo sa týka môjho niekoľko ročného pôsobenia ako náborár, tak nikto nedostal práva len preto, že mal nejaký ban. VŽDY sa u neho našla nejaká ďalšia prekážka, prečo by práve on nemal dostať práva, či už to bolo vystupovanie, ďalších 20 banov za menšie prehrešky, nekonečný flejm na fóre, či dokonca slabá aktivita v hre, čiže by nevyvážil ten ústupok odpustenia banu. A že zrovna ja som dával šancu aj takým, ktorých ste vy odrovnávali hneď po prečítaní 1. vety v žiadosti. No samozrejme toto sú veci z náborárskej kuchyne, o ktorých vie hádam len hŕstka ľudí ako to celé funguje. Jednoducho robiť náborára nie je len o vytvorení si tabuľky v exceli a ak sú všetky políčka zelené, dostane práva.
Pro
Nobodyho prípad v žiadnom prípade nebude braný ako PRECEDENS a na každé ďalšie odvolávanie na jeho prípad nebude braný zreteľ!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.