Zobrazit normální verzi : Možný cheater na War3FT 2
Dobrý den možná se pletu ale zdá se mi to více než divné.A proto přikládám demo http://csko.cz/dema/upload/dir/dasda.dem
Sice je divné že by mohl "steamák" používat tyto druhy programů.Příkládám ip atd.<STEAM_0:1:27033338><95.103.238.32>
Co je na tom prosímtě divné? Co se ti tam nelíbí?
Je čistý.
EDIT: Tiež by ma to zaujimalo
Podle mě určitě, ale spíš mě zajímá co se mu tam nezdá
Sice je divné že by mohl "steamák" používat tyto druhy programů. Bože, to si pořáde ještě někdo může tak naivně myslet, že když má někdo steam, nemůže si zapnout ? Myslíš si jakože když zapneš na steamu něakou takovouhle sračku, že ti na monitoru vyjede okýnko s majáčkem a nápisem you've been detected, your steam account is now banned nebo co ? Dneska už haxuje víc steamáku než nonstýmů.
edit by Kashpi: nechce se mi dávat zbytečně další post... Naprostá pravda, cheaty jsou dělány primárně na steam a na to, aby je neodhalil VAC, ale to někteří prostě nechápou.
Je čistý.
EDIT: Tiež by ma to zaujimalo
Tobe vubec neprijde divny ze ho sejme v rohu kde nebyl vubec videt, nebo se jentak otoci a sejme capka z 10m ktereho vubec nevidel to vam vubec neprijde divne
Já tam teda vidím krásně, možná by sis to měl zesvětlit :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.