Michal_haniccin
19-12-15, 18:37
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 164897)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'ab minimalne'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < MiCHAL HANiCCIN >
[AMXBANS] Tvuj nick: MiCHAL HANiCCIN
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1951134271
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1951134271
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.190.50.140
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.190.50.140
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < AtmyĹ >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathmatch 3 (de_nuke)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Unknown command: -setlaser
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontrol
Poznamka:
Do tretice vseho dobreho zdravim kolektiv adminu kotelny. Tentokrat je to za aimbot. Hral jsem s deaglem nuke - idealni mapa na semi-close-range pistolky. Nekdy pred tydnem jsem se dival na stats a 7/10 fragu deaglem je hlava. Obcas se to nekomu nezda, jako treba dneska Tobe Atmyne. K vzteku je, ze uz je to druhej ban za ab (kterej nemam), tak je trochu desivy, kolik se toho asi zabanuje nepravem. Podotykam, ze mi to necuka a nikdy by se nemelo trestat za to, ze nekdo miri na hlavu. Napada mne, ze delam takovy rychly flicky smerem k hlave, ale to asi vetsina lidi, navic nemam nic velkou sensku. Tak prosim o demo, rad bych se mrknul na to svoje fragmovie a hlavne zazadal o unban. Zase jednou uctivej dik vsem co si na to najdou cas, Michal Haniccin.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 164897)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'ab minimalne'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < MiCHAL HANiCCIN >
[AMXBANS] Tvuj nick: MiCHAL HANiCCIN
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1951134271
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1951134271
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.190.50.140
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.190.50.140
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < AtmyĹ >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathmatch 3 (de_nuke)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Unknown command: -setlaser
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontrol
Poznamka:
Do tretice vseho dobreho zdravim kolektiv adminu kotelny. Tentokrat je to za aimbot. Hral jsem s deaglem nuke - idealni mapa na semi-close-range pistolky. Nekdy pred tydnem jsem se dival na stats a 7/10 fragu deaglem je hlava. Obcas se to nekomu nezda, jako treba dneska Tobe Atmyne. K vzteku je, ze uz je to druhej ban za ab (kterej nemam), tak je trochu desivy, kolik se toho asi zabanuje nepravem. Podotykam, ze mi to necuka a nikdy by se nemelo trestat za to, ze nekdo miri na hlavu. Napada mne, ze delam takovy rychly flicky smerem k hlave, ale to asi vetsina lidi, navic nemam nic velkou sensku. Tak prosim o demo, rad bych se mrknul na to svoje fragmovie a hlavne zazadal o unban. Zase jednou uctivej dik vsem co si na to najdou cas, Michal Haniccin.