Mrkvve
21-12-15, 14:51
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 165076)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Mrkve.^^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: Mrkve.^^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1631537906
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1631537906
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 178.41.85.187
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.14.205
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Maaaaaaaaaaja >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ===============================
Poznamka:
to jako fakt ? mi da znovu tento slepy admin permu? prepacte za slovnik ale toto uz neni mozne podporujem kotelnu snazim sa byt poctivy hrac som ku kazdemu mierumilovny ale to ze mi da zase on ban za wh ?? pre boha ludia hrajete prvy krat cs ????? a ten admin nema oci alebo co??? prej mi napsal ze banoval miho brachu ano banoval ale toho taky bezdovodne.... a ze vie ze oby dvaja mame zaple :-D mame tak mozno zaple cs neviem ani ako to nainstalujem do ntb som rad aspon ze cs mi nelaguje ide to uplne v pohode na kotelni neviem ako dlho uz hravam a teraz ked to hram tak dlho tak az teraz idem zapinat wh ako rly????? chcem sa zlepsovat nie ist nizsie a nizsie ale toto svadci o tom ze to tak dalej asi nepojde.Keby som chcel cheatovat tak mi je to jedno ci dostanem permu alebo nie ratal by som s tym ale neratam s tym ze hrac ako ja ktory hra poctivo dostane permu a ked ja hram behaju hraci zo speedhackom hlava nehlava ale admin nikde sakra uchadzaju vam pomedzi prsty trosku otvorte oci....
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 165076)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Mrkve.^^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: Mrkve.^^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1631537906
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1631537906
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 178.41.85.187
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.14.205
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Maaaaaaaaaaja >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ===============================
Poznamka:
to jako fakt ? mi da znovu tento slepy admin permu? prepacte za slovnik ale toto uz neni mozne podporujem kotelnu snazim sa byt poctivy hrac som ku kazdemu mierumilovny ale to ze mi da zase on ban za wh ?? pre boha ludia hrajete prvy krat cs ????? a ten admin nema oci alebo co??? prej mi napsal ze banoval miho brachu ano banoval ale toho taky bezdovodne.... a ze vie ze oby dvaja mame zaple :-D mame tak mozno zaple cs neviem ani ako to nainstalujem do ntb som rad aspon ze cs mi nelaguje ide to uplne v pohode na kotelni neviem ako dlho uz hravam a teraz ked to hram tak dlho tak az teraz idem zapinat wh ako rly????? chcem sa zlepsovat nie ist nizsie a nizsie ale toto svadci o tom ze to tak dalej asi nepojde.Keby som chcel cheatovat tak mi je to jedno ci dostanem permu alebo nie ratal by som s tym ale neratam s tym ze hrac ako ja ktory hra poctivo dostane permu a ked ja hram behaju hraci zo speedhackom hlava nehlava ale admin nikde sakra uchadzaju vam pomedzi prsty trosku otvorte oci....