JokerClown
28-12-15, 22:35
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 165952)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '16264'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < 12345 AHA?! >
[AMXBANS] Tvuj nick: 12345 AHA?!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1320803744
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1320803744
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.123.104.111
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.123.104.111
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Antikotocerepapinovikovicovska >
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:MW 1. - 1 item (de_heat)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Poznamka:
Zdravim,
chcem sa opytat... Uz davnejsie sa mi stalo,ze som dostal ban za "wallhack". Bol som dost zaskoceny,pretoze sam to neviem nainstalovat nie to este zapnut a nikdy som to nemal ale este viac ma zaskocilo,ked tam bol iny nick. To sa akokeby napravilo lebo odvtedy bud mam inu ip alebo sa to nejako spravilo proste sme mali s dotycnym tu istu ip. K veci...ano je to moj nick ale zas wallhack? Ked je tak sikovny ten admin co mi udelil ban za tento cheat tak by som chcel vidiet dokaz resp. video. Nech sa pousmejem kto mi ho udelil kedze ako som pisal vyssie, nikdy som ho nemal a neviem ho ani nainstalovat.
Dakujem za vysvetlenie a video! :)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 165952)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '16264'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < 12345 AHA?! >
[AMXBANS] Tvuj nick: 12345 AHA?!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1320803744
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1320803744
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.123.104.111
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.123.104.111
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Antikotocerepapinovikovicovska >
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:MW 1. - 1 item (de_heat)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Poznamka:
Zdravim,
chcem sa opytat... Uz davnejsie sa mi stalo,ze som dostal ban za "wallhack". Bol som dost zaskoceny,pretoze sam to neviem nainstalovat nie to este zapnut a nikdy som to nemal ale este viac ma zaskocilo,ked tam bol iny nick. To sa akokeby napravilo lebo odvtedy bud mam inu ip alebo sa to nejako spravilo proste sme mali s dotycnym tu istu ip. K veci...ano je to moj nick ale zas wallhack? Ked je tak sikovny ten admin co mi udelil ban za tento cheat tak by som chcel vidiet dokaz resp. video. Nech sa pousmejem kto mi ho udelil kedze ako som pisal vyssie, nikdy som ho nemal a neviem ho ani nainstalovat.
Dakujem za vysvetlenie a video! :)