Zobrazit normální verzi : Nano vesta
Kvůli těžkosti přežití proti raketám u classy fire support a přežití proti itemu autodestukce u které stále narůstá počet používajících lidí bych rád požádal o navrácení itemu nano vesta. Předem děkuji za přečtení a zvážení žádosti.
A nespadl si z Marsu?
Item- SWAT štít je imunní vůči raketám, minám, dynamitu a destrukci...
J ale když bude ještě nano je větší šance na krytí.
Nechápu, SWAT ti vykryje vše vůči čemu je imunní...
Když si vezmeš, 3 lidi v jednom týmu s tímhle itemem a dalším OP... Pak by hodně lidí šlo do off...
Aspoň si to myslím
E: kdyby tu byl ještě jednou tenhle nebo podobný příspěvek (můj) nediv se, mám lávy
Pokud si dobre pamatuju, nano vesta byla imuni vuci raketam atd, stejne jako swat, ano, ale taky i vuci vsem itemum, pluky,tit atd.. a taky padala velmi z ritka.. myslim ze jsem nezazil aby na te mape mel nano vic jak 1 hrac.. ale to jsem zacinal, takze jsem byl i tak dost mimo, me to je da se rict jedno, ape kdyz si to tak vezmes, tak kdyz dostaneš naboje a notes/kevlar, tak jsi taky neporazitelny, jestli mas aim a lvl.. myslim, ze to cod se tak zmenilo, ze to nano je přebytečný. (Pocitam s tim, ze to ma jen 1 na te mape) jinak by to bylo asi tak jak rika black
Martin17CZ
09-01-16, 12:19
Swat pada casto... nechapu co resis..
shootradar
10-01-16, 20:43
Nano vestu nevracet, swat obstarává veškeré krytí proti Use itemům co berou hp.
Nano krylo i dmg z off itemu (pnka atd) , pokud dobre pamatuju, a imunita vuci comm na jeho knife, nebo ne?
to ti swat ale nekryje ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.