Zobrazit normální verzi : Josifek :3 (jiny hrac) --> DiE' <3 AcE'
Vypis z konzole:
[indent]
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 166650)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH, papa'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Josifek :3 >
[AMXBANS] Tvuj nick: Sn!p3rCz1
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1960041091
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1960041091
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 83.240.78.65
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 83.240.78.65
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < DiE'
Zdravim zabijaku..
Co mne nejvice fascinuje je to, ze si hraci, jako ty, i pres zcela prukazne wh a jsou si toho vedomi, zadaji o ub :-).
Je to stale opakujici se nesvar tobe podobnych, ale jak je libo..
Zitra kolem 15:00 bych mohl byt doma, tak ti ho sem hodim, ale dopredu Ti rikam, ze tam ub nebude.
Zatim ahoj..
DiE
No, nevím jestli víš co je radar no ale ty tomu říkáš WH a jestli víš že na serveru na DM FFA se zabíjí i spoluhráči a spoluhráče můžume vidět pomocí radaru tak jsem střílel přes zeď možná to jako WH vypadalo ale není radar máš asi viplí nebo zkrátka nevíš co radar je, a kdybych byl no podle tebe cheater tak nemyslíš že bych si IP adresu změnil prodle IP Changeru ?? Prvně by jsi měl uvažovat za co banuješ a kouknout se k čemu je radar Díky a rozhodně se nechci skončit s cskem kvůli ''ADMINOVI'' který dává bany pro radost Díky
Pockej si prosim na demo, bezduvodne bany nedavam. Dojdu az kolem 5.
E; Hraješ jak banán s crossem na zemi a střílíš do zdí, co si o tom mám myslet?
Dema máš zde: 1)cplMill - http://uloz.to/xJ1LG6oZ/josifek1-dem
2)Train - http://uloz.to/xSzfxrHG/josifek2-dem
Utvrdil mě pak ten train, ale i na millce máš hezké časy :-) GL
Takže, tohle demo nedokazuje, že mám tvé imaginární ''WH'' no ale budiž. Takže zkrátka WH nemám vůbec nevím jak to dokázat, je lehké když jsi Admin a v tomhle máš větší moc než já a máš u hráčů oblíbenost. Ale mě tyhle tvé výmysly vůbec nezajímají, a UNBAN asi nedostanu páč máš větší moc v tomhle než já a já sem bezmocný.(mám radar proto jsem střílel do zdi a banuj až máš jistotu děkuji). A nemyslíš, že kdybych cheatoval že si nestáhnu ID Changer a nepatlám se tu hádáním s tebou o UNBAN o který se tu teď vůbec nemám prosit.
Takže, tohle demo nedokazuje, že mám tvé imaginární ''WH'' no ale budiž. Takže zkrátka WH nemám vůbec nevím jak to dokázat, je lehké když jsi Admin a v tomhle máš větší moc než já a máš u hráčů oblíbenost. Ale mě tyhle tvé výmysly vůbec nezajímají, a UNBAN asi nedostanu páč máš větší moc v tomhle než já a já sem bezmocný.(mám radar proto jsem střílel do zdi a banuj až máš jistotu děkuji). A nemyslíš, že kdybych cheatoval že si nestáhnu ID Changer a nepatlám se tu hádáním s tebou o UNBAN o který se tu teď vůbec nemám prosit.
Tady máš pár časů, můžeš mi to vysvětlit jinak, než se vymlouvat na ten Tvůj 4D radar? :-)
Millka:
21:12 - Šel jsi hezky na něho, ale ok, může se stát, nic závažného.
21:53 - Tenhle čas mě hodně zajímá, jak ti to samo škublo na něj přes stěnu, slyšet nešel.
22:15 a 22:17 - Šel jsi 2x na jistotu.
22:36 - Hned jsi na něj reagoval, ale ok.
+ Nějaké menší tušáky co jsem nevypsal.
Train:
0:34 - Pěkně sis na něj z dálky počkal, ale to byla určitě jen další z Tvých radarových náhod :-).
2:00 - 2:05 - Tohle pro mě byl jasný signál a akorát mě to utvrdilo ve všem, co jsem viděl v předchozích akcích.
Na zvuk nehraješ a na radar se nevymluvíš, tak mi ty situace osvětli, ať se taky pro příště něco přiučím a nemusel dávat ty tzv. bany pro radost :-)
možná ne, ale UNBAN chci WH nemám
No jo, admin má známosti taky mám a řeknu ať mi dosvědčí že WH nemám a je lehké, když jsi admin a si chvíli hodný a lidé si tě oblíbí, pak není žádný problém říct ať mě zachrání třeba dojdi ke mě domů a můžeš to tu zkontrolovat zatím ahoj
A jestli si myslíš, že kdybych měl WH, tak že na forum vůbec píšu? Trošku myslet začni díky
Bud si pockas do 3.1. 2017, kdy ban vyprsi, nebo si kup originalne zakoupenou hru pres steam a necheatuj na nem.
Nevim, co na tom porad nechapes..
UB nebude.
Aha, no rok je hodně dní, ale co nadělám musím si kupovat CSKO jen kvůli Adminovi který mě bezdůvodně zabanoval ! Ale tohle nevím, jak dokázat znáš nějáký způsob ?
Už nepiš prosim ťa tie tvoje bludy.
Maš tu dve dema,maš tu vyjadrenie adminov,ktory hraju dlhšie cs ako ty existujes.
Potvrdzujem wh :new_russian: Gl na inom portale ;-)
A csko si kupovat nemusíš,je to tvoje vina ,že si zapol a nevieš stym ani hrať.Bye
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.