LejS
05-01-16, 17:14
Ahojte :)
Myslím si že dnes je ten čas sa zveriť s jedným nápadom ktorý mi leží v hlave už dlhšiu dobu.
Ide o to že by som chcel urobiť Channel v ktorom by som robil video tutoriály na módy , ako napríklad BaseBuilder , Furien alebo Hide Seek ;)
Určite veľa z vás bude proti pretože si hneď tak z fleku hovoríte že v každej sekcii módu je napísaný návod na hranie.
Viem :) Tiež ma to napadlo. No bude asi lepšie keď to vysvetlím trošku viac podrobnejšie so zvukom , hudbou a zapojím do toho nejakú tú fragshow keď sa bude jednať o Furien alebo BaseBuilder.
Viem že tento nápad je nič moc. Ale myslím že by som to mohol aspoň skúsiť.
Ešte viac ma ku zahodeniu toho nápadu ťahá to že budem ľahko kopírovať Mária alebo Likana s videami za účelom návodu.
Ale za pokus to stojí. :)
Dole mi napíšte čo by ste potrebovali natočiť za mod. A ja o tom pouvažujem.
Upozorňujem že takúto sériu návodov robím iba kvôli nováčikom na Kotelne.
VIDEÁ BY MALI OBSAHOVAŤ:
1. Základné pravidlá
2. Ciele hry
3. Rady k hraniu + nejaké tie taktiky
4. FragShow bude prebiehať v pozadí
5. Hudba bude potichu a bude tam počuť môj hlas
6. Pokial sa bude jednať o ZombieMódy s bodmi ako BB/ZMA tak vysvetlím priebeh vylepšovania statov
7. Nejaké tie poďakovania a príhovor na koniec ;)
8. Keby sa všetko malo urobiť podľa mojích plánov tak celé video by malo mať 5-10minút.
--------
#Lej ;)
Myslím si že dnes je ten čas sa zveriť s jedným nápadom ktorý mi leží v hlave už dlhšiu dobu.
Ide o to že by som chcel urobiť Channel v ktorom by som robil video tutoriály na módy , ako napríklad BaseBuilder , Furien alebo Hide Seek ;)
Určite veľa z vás bude proti pretože si hneď tak z fleku hovoríte že v každej sekcii módu je napísaný návod na hranie.
Viem :) Tiež ma to napadlo. No bude asi lepšie keď to vysvetlím trošku viac podrobnejšie so zvukom , hudbou a zapojím do toho nejakú tú fragshow keď sa bude jednať o Furien alebo BaseBuilder.
Viem že tento nápad je nič moc. Ale myslím že by som to mohol aspoň skúsiť.
Ešte viac ma ku zahodeniu toho nápadu ťahá to že budem ľahko kopírovať Mária alebo Likana s videami za účelom návodu.
Ale za pokus to stojí. :)
Dole mi napíšte čo by ste potrebovali natočiť za mod. A ja o tom pouvažujem.
Upozorňujem že takúto sériu návodov robím iba kvôli nováčikom na Kotelne.
VIDEÁ BY MALI OBSAHOVAŤ:
1. Základné pravidlá
2. Ciele hry
3. Rady k hraniu + nejaké tie taktiky
4. FragShow bude prebiehať v pozadí
5. Hudba bude potichu a bude tam počuť môj hlas
6. Pokial sa bude jednať o ZombieMódy s bodmi ako BB/ZMA tak vysvetlím priebeh vylepšovania statov
7. Nejaké tie poďakovania a príhovor na koniec ;)
8. Keby sa všetko malo urobiť podľa mojích plánov tak celé video by malo mať 5-10minút.
--------
#Lej ;)