Zobrazit normální verzi : hrač s nickom demkO
Dobrý deň dnes som hral na vašom serveri dd22 a hrač s týmto nickom bol evidentne zapatý najdete to pri stiahnuti hltv okolo čřasu 15:40 aj skor nahlasil som ho bol tam aj admin ale asi slabý bo kvúli vip mu nedal BAN ZA WH.týmto vás žiadam o pozretie hltv a doriešenie hráča s nickom demkO,a zároveň podávam sťažnosť na admina ktorý tam bol (nwm nick) ale v hltv všetko najdete a bol by som rád keby sa ktomu vyjadril niekto kompetentnejší ako ten admin čo tam bol.vopred ďakujem za odpoveď,s pozdravom FJODOR.(btw som admin na inom serveri a do 30 sekund by mal ban tak som nechápal či to bolo kvúli VIP ale fakt nwm)ešte raz dik ya odpoveď
Hele, když už byl zaplej jak tvrdíš, tak máš skočit do spectu a natočit ho Pane admine:-) to spamovaní od tebe sem viděl, s demkem sem parkrat hral a zaplej mi nepřišel.
btw, to že má vip neznamená že má nějakou imunitu:-)
pls spect hltv mate zato som netočil demo,keď nič nabuduce natočím
ja som tam bol a to ze hral lepsie ako ty neznamena ze je zapaty. Mozno 1 - 2 situacie , ale skoro vsetko bolo pocut.
Hlavne ze sa ides stazovat na admina ze je slab1 a ine sracky . Nabuduce ma ani nehne ist na tvoje hlasenie ... lebo ako sa hovori za dobrotu na zobrotu.
Znám demka velmi dlouho z HNS Módů, ten nepoužívá cheaty ani by je nepoužil..
Ahoj, teraz je na servery a je clear.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.