Zobrazit normální verzi : problém s demem.
UnKn0wn_cze
07-01-16, 10:26
Zdravím....Natáčet dema mi šlo do ted,najednou mám soubory dem v souboru jako L4D2 (Left 4 dead 2) ,takže mi nejde sputit v cs 1.6.
což vyplívá že je špatnej formát :/,nechápu jak k tomu mohlo dojít i když demo má koncovku .dem.Někdo náký rady,Děkuji :) :confused1:
Zdravím....Natáčet dema mi šlo do ted,najednou mám soubory dem v souboru jako L4D2 (Left 4 dead 2) ,takže mi nejde sputit v cs 1.6.
což vyplívá že je špatnej formát :/,nechápu jak k tomu mohlo dojít i když demo má koncovku .dem.Někdo náký rady,Děkuji :) :confused1:
Ahoj.
Dle mého laického názoru sis(nebo ti něco) rozdrbalo asociaci přípon. Pokud používáš winx tak to jde změnit přímo u daného souboru v nastavení, nebo si můžeš stáhnout třeba tohle: http://defaultprogramseditor.com
a změnit to tam. Tzn. dívej se na příponu, kterou hledáš tzn.".dem" a podívej se, který program je nastaven jako primární pro asociaci s danou příponou. U tvého .dem by teď měla být asociace přenastavena na hru L4D2... Pokud to nepomůže tak se vymyslí jiné řešení.
UnKn0wn_cze
07-01-16, 20:13
Vyřešeno děkuji Quargi:thumbup:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.