Zobrazit normální verzi : problém s PC
Dobrý den .
Mám problém s PC . Když zapnu PC a přihlásím se tak mi tak za 1 minutu naskočí modrá obrazovka s textem .
Nevíte co s tím ??
Modrá smrt (modrá obrazovka),to může znamenat chybu skoro kdekoliv,mně se to stávalo,když jsem měl na základce těžší chladiš na procesoru a na základní desce neměl nahoře 3 šrouby,základní deska se občas o několik stupnů ohla vlivem váhy chaldiče a bum,modra obrazovka...ale to jsem trochu odbočil,jinak nevím jestli ti ta obrazovka jen problikne a reset..nastav si to aby se to nerestartovalo a vyjedou ti tam nějaké údaje(na té modré obrazovce)
Mě se ukáže ta modrá obrazovka s údaji a abych se té obrazovky zbavil tak musim buď reset PC nebo vypnout PC. Když jsem vyndal jednu RAMku a zapl PC tak se to stalo až po půl hodině, vyměnil jsem RAMky a stalo se to hned. To nechápu. Někdy to blikne a resetne se PC hned ale to je jednou z dvaceti .
To zničeho nic začal ten reset,neinstaloval jsi nějaké nové Hardware nebo nedělal něco s ovladačema?
Slab the Killer
05-01-12, 21:14
A co je tam na tej modrej obrazovce napsaný,a jestli máš obrazovku od LG? Tak mám asi řešení.
Modrá smrt mě se to stávalo když jsem přehřál komp
To zničeho nic začal ten reset,neinstaloval jsi nějaké nové Hardware nebo nedělal něco s ovladačema?
Nic jsem nedělal jenom tak před 2 měsíci jsem měnil zdroj PC . Jinak nic .
A co je tam na tej modrej obrazovce napsaný,a jestli máš obrazovku od LG? Tak mám asi řešení.
Ano mám obrazovku LG .
Modrá smrt mě se to stávalo když jsem přehřál komp
Ale ja ten PC zapnu a hned se mi to stane takže si nemyslím že by to bylo přehříváním .
Slab the Killer
06-01-12, 16:22
Mě se to stávalo taky,hledal sem problém atd. tak sem spustil autoopravu a ona to vyřešila,nevim proč ale tak 2 měsíce co sem ho koupil mi to blblo,pak se to sravnalo.
vacajunior co máš za operační systém?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.