Zobrazit normální verzi : Fps
Ahojte mám menší problém s fps
Normálně fps mi na ntb jede na 60fps na grafice NIVIDIA GeForce 920M
Jenomže jsem přišel na to že když hru přepnu do integrované grafiky jede mi hra z ničeho nic na 70fps + nabídka na 100fps
Už mi prišlo divné to že mi cs 1.6 jede na stejné fps co GOčka (60fps) nevíte co s tím ?
Vertikální synchronizaci sem vypl ale i tak mi to nejede :/
Skusil si v tom nvidia paneli vsetko optimalizovat pre vykon?
nevím přesně co tam ponastavovat na výkon je tam vše co je doporučeno (globální nastavení)
Preto se ptám :/ Jinak díky za odpověd :P
No prave preto to zmen, lebo to mas vsetko defaultne nadstavenia, tak si prenadstavuj vsetko na vykon.
No já si spíš myslím že to je podle špatně nastaveného ovladače.. jenže neviem to nastavit
Nastavení ovladače:
ve složce C:/Windows/system32 najděte soubor
pro karty nVIDIA: nvoglnt.dll (u nových grafik nvoglnt64.dll)
pro karty ATI: atioglxx.dll
zkopírujte tento soubor do složky gldrv ve složce hry (většinou C:/Program Files/Valve/gldrv)
otevřete soubor drvmap.txt a místo 3dfxgl.dll napište nvoglnt.dll (atioglxx.dll pro ATI), takže to bude vypadat takto: gldrv/nvoglnt.dll
soubor uložte a spusťte hru
nemuzu najít tu složku gldrv (mám steam) ..
E: Jinak nevím co tam je dobré nastavit na výkon náko exxtra se v tomto nevyznám :P
Nemusis pocuvat co hovori, staci, ked sa budes pozerat co robi, on optimalizuje nvidia control panel na vykon ---> http://m.youtube.com/watch?v=M-9sgohBIHs
E: pokial by ti to nepomohlo, tak si pozri, ci mas aktualizovany ovladac nvidie.
Dakujem problém vyřešen :P
Bylo to zablokované v Vyhlazování hran - režim
Díky tomtuo videu sem si toho všiml ďakujem vela pěkně :P :)
E: Zvedli se na 70-90 ale neviem jestli mám zrovna až tak špatný ntb na to že to rozjede jen takto málo fps
Zamalo, skus si pozriet este ten graficky ovladac, ci ho mas aktualizovany.
je je samo to hledá aktualizace každu hodinu..
Vyzkoušel sem pokus na nonsteamu a zjistil sem že to jede krásně na 100 fps s tímto
Nastavení ovladače:
ve složce C:/Windows/system32 najděte soubor
pro karty nVIDIA: nvoglnt.dll (u nových grafik nvoglnt64.dll)
pro karty ATI: atioglxx.dll
zkopírujte tento soubor do složky gldrv ve složce hry (většinou C:/Program Files/Valve/gldrv)
otevřete soubor drvmap.txt a místo 3dfxgl.dll napište nvoglnt.dll (atioglxx.dll pro ATI), takže to bude vypadat takto: gldrv/nvoglnt.dll
soubor uložte a spusťte hru
jenže na steamu tato složka není (nenašel sem jí) když jí přidám aj tak nefunguje...
Na ns ti to preto neseka, lebo tam mas render D3D, bohuzial steam od posledneho updatu uz nema render D3D, tak si nuteny hrat na opengl, to je dovod, preco nemas stab. 100fps.
Ja som mal tiez podobny problem ako mas ty, vyriesil som to tak, ze som si downgradnul steam na tu verziu 45 a uz mi nic neseka.
a to by se dalo stáhnut ak ? :O :-D
E: Zjistil sem že na NS mám normál nastavené openGL.. + vlastně hra jela na 100 fps až po přidání
nvgolnt.dll jinak jela jako na steamu
Cs 1.6 steam je celkovo viac narocnejsie na PC ako ns, pozri si tento navod ako downgradnut cs 1.6 steam, najprv si musis vymazat staru zlozku Half-Life, potom v popisku videa si stiahnes novu zlozku Half-Life (to je ta verzia z toho roku 2009) ju potom das do common zlozky, potom si stiahnes zlozku steamapps, v ktorej mas spustacie subory, bez nich by ti to neslo, z tej zlozky skopirujes tie subory a iba ich prilepis na tie stare (oni sa ti replacnu.)
Ja som ti to popisal, teraz si pozri navod ako na to: https://www.youtube.com/watch?v=qkB8vr2bR00&list=UUVZHDart_yHLaPP8HMvn7ZA
Nojo ale má to cenu ? nevím jestli sem to tam stihl dát než si to sem postnul ale zjistil sem to že ta verzia NS mi jede tiez na OpenGL a vlastně jela tiež na 60 fps ale po přidání toho nvgolnt.dll do tej slozky a prepsani v jednom txt jedné věci hra jela na 100 fps..
Pokial ti blbnu fpska na steame, tak hraj na ns a problem vyrieseny.
Je to sice fakt ale na NS se mi vážně nechce chodit když už tam mám ten steam hold to asik budu muset překúsnout
Co hras za servery? Pokial hras klasicky aim, tak tam ti staci hrat na 60fps, pokial hras jump servery, tak tam je to uz problem, pretoze tam je nutne mat stab. 100fps.
No neviem asi to tedy překusnu.. a budu hrát normál na 80 fps
jb, furien (občas), classic
nevšim sem si že sou 2 stránky :-D
Rob ako uznas za vhodne :-) ja som si to downgradnul a na steame mam D3D render a mam v pohodke 100fps.
no já to skusím za pokus to stojí šak se to vrátit (snad :-D) díky ti moc :P
nice dík to staré csko jede :P
Jen bych potřeboval dal rozlišení obrazu na -w 1366 -h 768
Jaj ono ani neide psát háčky a čárky.. :-D
Staci ti, ked budes hrat na defaultnom rozliseni 800x600.
A ano, nejde pisat diakritika, to neni az taky problem, nie?
No to ne
Jen ta zvyklost na normální psaní :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.