Zobrazit normální verzi : SA - The Frisco
Aktivní, ochotný, spolehlivý, pochází ze stejného města, má fajn účes, chodí na hlášení a je to starší hráč, který má velké zkušenosti.
Dal bych tomu tak 2 týdny, pak by se to mohlo locknout a uvidíme jak dále.
Víte co? Řešte si už ty adminy a spešly samy, já se na tohle s prominutím můžu vysrat, nevhodné chování, SaintPepy mě navedl k tomu, srát na toto, on je přece tady Náborář i pro JB komunitu... dej si to do AF jak trouba a prodluž to na další rok, aby se zjistilo,zda je ten hráč hoden nějakého dementího admina...
Nazdar
FizzyBubble
22-01-16, 23:22
Tak tohle jsem nečekal
wtf jakto, ze som to nevidel doteraz? a samozrejme pro.. a taktiez nechapem, preco tu robite bordel.. vzdy sa JB riesil v JB a nie v AF a podobne.. aby to bolo vsetko na 1 mieste, co je spojene s JB
Toto není prvý krát čo si na mňa verbálne vyskočil. Ja sa ku každému správam rovnako a slušne bez rozdielu a snáď nechcem tak veľa aby sa aj ku mne tak správali. Neviem o ako mojom nevhodnom správaní tu rozprávaš keď si práve ty mne písal aký som sprostý a iné. Koprakekovi vadí že som presunul vlákno kde sa prejednáva nový SA, z nikoho neubudne keď vlákno uvidí o pár ľudí viac.
E: konverzácia prebehla na steame
Jakych par ludia viac? ved vsetci aim admini vidia do JB AF.. a mozu sa tam vyjadrovat kolko chcu.. doteraz to tak bolo vzdy.. just sayin
Já jsem ti to napsal? Nenapsal jsi to náhodou ty? Jak jsem řekl, budu se k tobě chovat s respektem, ale jen pokud si ten respekt zasloužíš, což tady nejspíš neplatí, protože děláš z komára velblouda. Když už děláš toho náboráře pro JB komunitu, nebylo by od věci někdy se tam aspoň připojit. :slap:
/
Ale ok , neřeším to tady při žádosti o SA.
preco hned SA? a preco o nabore do JB rozhoduju len JB admini..od kedy?
preco hned SA? a preco o nabore do JB rozhoduju len JB admini..od kedy?
Jseš od věci, vždy ze spešla se jde rovnou na SA.
Nikdo neřekl že o tom rozhodují jen JB admini, pokud vím, každý admin se může vyjadřit v JB sekci o SA hráče. - i o spešla
JAK ADMINI JB?! bolo to v JB ADMIN FORE LEBO SA TO TYKA JB.. VIDIS DO JB ADMIN FORA?! ano.. VIDIA TAM VSETCI ADMINI.. ma SPESLA uz vyse POLROKA AK NE VIAC.. tak votujeme o SA.. zrazu ti to vadi ale pri Nikoletke je to okey.. lebo ma
Jseš od věci, vždy ze spešla se jde rovnou na SA.
Nikdo neřekl že o tom rozhodují jen JB admini, pokud vím, každý admin se může vyjadřit v JB sekci o SA hráče. - i o spešla
ja si teda nepametam, ze odkedy je trial, zeby isli speslovia hned na SA....to je co za moda?
vyjadrit k hracovi, ktoreho nepozna? o ktorom nikde nie je ani zmienka? a vy ho poznate len zo servera? voci inym serverom a naborom trosku iny meter, nemyslis?
ja si teda nepametam, ze odkedy je trial, zeby isli speslovia hned na SA....to je co za moda?
vyjadrit k hracovi, ktoreho nepozna? o ktorom nikde nie je ani zmienka? a vy ho poznate len zo servera? voci inym serverom a naborom trosku iny meter, nemyslis?
http://csko.cz/forum/showthread.php?38192-Anketa-WAU-Koprakek
http://csko.cz/forum/showthread.php?44145-SA-H-ell
JAK ADMINI JB?! bolo to v JB ADMIN FORE LEBO SA TO TYKA JB.. VIDIS DO JB ADMIN FORA?! ano.. VIDIA TAM VSETCI ADMINI.. ma SPESLA uz vyse POLROKA AK NE VIAC.. tak votujeme o SA.. zrazu ti to vadi ale pri Nikoletke je to okey.. lebo ma piču hej
nevies co pises...tlachas same nezmysli vsade kde prispejes...a nebud vulgarny...vies, ze to tak nie je
matisko.. vzdy to tak fungovalo.. ak sa naserem znovu zavedieme JB porady a nebudes vedet este viac.. vzdy to tak fungovalo, nikomu to nevadilo.. a zrazu ti to vadi? v kazdom vlakne o JB pises, kde su nejake udaje o hracovi.. kde su udaje o mne? o Koprakekovi? o hoc jakom JB adminovi? proste JB nefunguje jak aim.. ze si poziadas o prava a podobne.. spesl si vybera admin z hracov, lebo vidi, ze maju rozum a pdobone.. a ked ani po dobu speslovania, nic zle neurobi a nejsu na neho staznosti, votuje sa o nom aby dostal SA.. vzdy to tak bolo.. nikdy JB admin nemal triala.. na co to je? JB admin ma vidiet do AF aby vedel, co sa tu deje.. a co sa vynovuje..
nevies co pises...tlachas same nezmysli vsade kde prispejes...a nebud vulgarny...vies, ze to tak nie je
no vidis, ale aspon nesplnujem slubi ludom co sa mi pchaju do riti a maju vaginu alebo cecky
To že som nepresunul žiadosť od Hella do náborovej časti AF som potom ľutoval, to neznamená že by to niečo na tom že dostal práva zmenilo, práva na JB ma viac ako 30 ľudí a to či ma dostať Frisco práva vyjadrilo 7. Po presune vlákna sa okamžite zvýšila viditeľnosť vlákna, nič viac a nič menej za tým nehľadajte.
Jedine co tu ziadost zviditelnilo bolo Koprakekov koment..
Jedine co tu ziadost zviditelnilo bolo Koprakekov koment..
Jeho koment prišiel až po presune vlákna do AF.
matisko.. vzdy to tak fungovalo.. ak sa naserem znovu zavedieme JB porady a nebudes vedet este viac.. vzdy to tak fungovalo, nikomu to nevadilo.. a zrazu ti to vadi? v kazdom vlakne o JB pises, kde su nejake udaje o hracovi.. kde su udaje o mne? o Koprakekovi? o hoc jakom JB adminovi? proste JB nefunguje jak aim.. ze si poziadas o prava a podobne.. spesl si vybera admin z hracov, lebo vidi, ze maju rozum a pdobone.. a ked ani po dobu speslovania, nic zle neurobi a nejsu na neho staznosti, votuje sa o nom aby dostal SA.. vzdy to tak bolo.. nikdy JB admin nemal triala.. na co to je? JB admin ma vidiet do AF aby vedel, co sa tu deje.. a co sa vynovuje..
no vidis, ale aspon nesplnujem slubi ludom co sa mi pchaju do riti a maju vaginu alebo cecky
ok a Nikol pocas Triala co tak zle urobila? ale ju neriesim...
a ano, preco by ziadt nemohla vyzerat rovnako?
SA aby videl do fora? ok tak sa ta "VASA" sekcia presunie do riadneho AF, kvoli prehladnosti...
Já nevím, ale ještě aji za dob chárona to bylo tak, že byly porady a tam se sešli ve velké většině admini z JB - včetně charona a rozhdolo se zda bude mít daný spešl práva nebo ne. Teď už se porady nedělají, tak se to vzalo formou anket, kde teda hlasují JB admini a ti co na JB hrají často, či dotyčného znají. Vždy spešl by hned SA, takže o co jde ted?
Jinak je teda na druhou stranu pravda, že spešl je automaticky SA a u triala v tom vidíte problém :D Taky nějaký vtip....
boze moj presun si co len cches.. cele roky to tak fungovalo a zrazu idete robit bordel..
Nechápu proč se hádáte kvůli přesunutí threadu, to už snad není ani možné. :-) Mělo by být i ve vašem zájmu, aby o náboru vědělo co nejvíce adminů, ne že to zapadne kdesi v JB sekci. Ta je spíš pro řešení spešlů a dalších specialit z JB. Takhle je nábor na jednom místě, překvapivě v sekci AF => nábor.
Pochopte, že za nábor má zodpovědnost Saintpepo, tak ho nechte dělat to tak, jak uzná za vhodné. Je to dost nevděčná funkce, tak byste mu alespoň nemuseli házet klacky pod nohy.
Nechápu proč se hádáte kvůli přesunutí threadu, to už snad není ani možné. :-) Mělo by být i ve vašem zájmu, aby o náboru vědělo co nejvíce adminů, ne že to zapadne kdesi v JB sekci. Ta je spíš pro řešení spešlů a dalších specialit z JB. Takhle je nábor na jednom místě, překvapivě v sekci AF => nábor.
Pochopte, že za nábor má zodpovědnost Saintpepo, tak ho nechte dělat to tak, jak uzná za vhodné. Je to dost nevděčná funkce, tak byste mu alespoň nemuseli házet klacky pod nohy.
wat,, vsak do JB forka vidia vsetci admini, tak jak to kurnik moze zapadnut?
To je tu nejaka nova moda navazat sa do ludi co su tu dlhe roky a bez nich by to bolo v pici?
Já nevím, ale ještě aji za dob chárona to bylo tak, že byly porady a tam se sešli ve velké většině admini z JB - včetně charona a rozhdolo se zda bude mít daný spešl práva nebo ne. Teď už se porady nedělají, tak se to vzalo formou anket, kde teda hlasují JB admini a ti co na JB hrají často, či dotyčného znají. Vždy spešl by hned SA, takže o co jde ted?
Jinak je teda na druhou stranu pravda, že spešl je automaticky SA a u triala v tom vidíte problém :D Taky nějaký vtip....
Pokial sa na tom nedohodnu JB admini, tak ani spesl nedostane SA. Kvantum speslov tak skoncilo bez prav. Len si zratajte, kolko speslov tu bolo a kolko par z nich dostalo prava. Takze je to vlastne ako trial. Prave skor z trial admina sa skoro automaticky povysi na SA. ;)
Já jsem ti to napsal? Nenapsal jsi to náhodou ty? Jak jsem řekl, budu se k tobě chovat s respektem, ale jen pokud si ten respekt zasloužíš, což tady nejspíš neplatí, protože děláš z komára velblouda. Když už děláš toho náboráře pro JB komunitu, nebylo by od věci někdy se tam aspoň připojit. :slap:
/
Ale ok , neřeším to tady při žádosti o SA.
To tu robis akurat tak ty. Vy mate na starosti prakticky len posrany JailBrAke a ani ten si nieste schopny dat dokopy, tak sa laskavo ukludnite a rieste veci s chladnou hlavou v tychto mrazoch a nenavazaj sa tu do cloveka, ktory ma na starosti 90 serverov oproti vasim siedmim, na ktorych sa aj tak ledva viete na niecom dohodnut. Klidek a nohy v teple.
ad KeYo: otázka nestojí, kdo do JB fóra vidí, ale kolik lidí si tam toho reálně všimne.
Za domácí úkol si každý den vyber jedno nové vlákno, do kterého se nevyjádříš.
ad Koprakek: 2x se v jednom postu bezdůvodně vykálet, to už bych rozvažoval změnu diety.
To tu robis akurat tak ty. Vy mate na starosti prakticky len posrany JailBrAke a ani ten si nieste schopny dat dokopy, tak sa laskavo ukludnite a rieste veci s chladnou hlavou v tychto mrazoch a nenavazaj sa tu do cloveka, ktory ma na starosti 90 serverov oproti vasim siedmim, na ktorych sa aj tak ledva viete na niecom dohodnut. Klidek a nohy v teple.
http://csko.cz/forum/showthread.php?43950-N%E1bor%E1%26%23345%3B-na-JB
Kdyby se to udělalo, tak třeba by to někdo dokázal.
Dieta by neuškodila, to je fakt :D
ad KeYo: otázka nestojí, kdo do JB fóra vidí, ale kolik lidí si tam toho reálně všimne.
Za domácí úkol si každý den vyber jedno nové vlákno, do kterého se nevyjádříš.
ad Koprakek: 2x se v jednom postu bezdůvodně vykálet, to už bych rozvažoval změnu diety.
ked si das ze NewPosts tak tam uvidis ze.. Meno- Ziadost o SA.. toto niekto prehliadne, tak je blby..
edit by dhaaqu:
1) Stačí, aby se jeden den vlákno neaktualizovalo a už nemusí být na první straně viditelné.
3) Ne každý denně new posts kontroluje.
5) Řadový SA spíše sleduje celkové nové příspěvky v AF
7) Edituju protože toto vysvětlovat zabralo už 2 posty.
U Frisca jsem pro, jeden ze spešlů co tam hraje nejdýl. (A pro MATISE, Frisco tam hraje minimálně 3 roky, bezproblémový a aktivní hráč)
A jenak nečetl jsem to tady celé, ale sice nevím proč se to tentokrát přesunulo jinam když se to vždy řešilo tu, ale Saintpepo měl k tomu určitě dobrý důvod.
U Frisca jsem pro, jeden ze spešlů co tam hraje nejdýl. (A pro MATISE, Frisco tam hraje minimálně 3 roky, bezproblémový a aktivní hráč)
A jenak nečetl jsem to tady celé, ale sice nevím proč se to tentokrát přesunulo jinam když se to vždy řešilo tu, ale Saintpepo měl k tomu určitě dobrý důvod.
ale ja Frisca poznam, este onoho casu sme makali na MC, mne islo o princip, nikde som nenapisal, ze nesuhlasim s navrhom...
Pokial sa na tom nedohodnu JB admini, tak ani spesl nedostane SA. Kvantum speslov tak skoncilo bez prav. Len si zratajte, kolko speslov tu bolo a kolko par z nich dostalo prava. Takze je to vlastne ako trial. Prave skor z trial admina sa skoro automaticky povysi na SA. ;)
zakial ty tu odpovies a precitas si vlakno - Koprakek da 5 banov - a poriesi xy staznosti a ziadosti na fore - ja ktomu len tolko - ziadny hate - len pisem ako to je
zakial ty tu odpovies a precitas si vlakno - Koprakek da 5 banov - a poriesi xy staznosti a ziadosti na fore - ja ktomu len tolko - ziadny hate - len pisem ako to je
Zatiaľ co ja som roky cital ziadosti stoviek ziadatelov o prava a vyberal najschopnejsich, tak ty si tu dostaval psychoticky rage kvoli hovadinam ze niekto bugoval na JB. Len tak, ziadny hate... hadam sa nebudeme pretahovat jak male decka, kto toho robi/l viac pre portal...
pro, sice je to kar ale mod ovlada, nemam s nim problemy
Tak od presunu vlákna ubehlo 48H a za ten čas vlákno videlo cca 60 adminov oproti 20 v dobe presunu a hlasovalo o 6 adminov viac. Snáď to toľko nebolelo, dúfam že keď toto Frisco bude čítať bude rád že každý post bol ohľadom jeho práv. Poprosím kto ho máte na steame nech si ma pridá. Ok
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.