Zobrazit normální verzi : Reset statů
neznamiWolfi
10-01-16, 18:13
Dobrý den,
Chtěl bych požádat o reset statů.
Důvod: Když přijdu na server nebo někdo jiný s málo staty, tak se to nedá hrát, protože
vyšší staty např Full CT + 10 000 hp se nedá zrovna lehce porazit vlastně se to nedá.
Děkuji za přečtení a zvážení, Wolfi.
Ahoj, napis PM Kotlovi: http://csko.cz/forum/private.php?do=newpm&u=1.
Ahoj, napis PM Kotlovi: http://csko.cz/forum/private.php?do=newpm&u=1.
On myslel asi celkovej reset BB.
On myslel asi celkovej reset BB.
Kotel by mu to vedel spravit, nie?
Kotel by mu to vedel spravit, nie?
On myslel celkový reset XP všetkých hráčov na BB.
Jaj taaak, ja som myslel, ze chce reset iba svojich statov.
No tak to v ziadnom pripade, preco by sa mal dat reset hracom, ktory to hrali niekolko mesiacov, za to, ze tebe sa nedari na BB, treba sa viac snazit a uspech sa dostavi.
Taky bych s resetem ještě nějakou chvíli počkal. Uhrát se to zatím dá,pokud tam nepříjde Cxk :entneho:
Stačí stavět nějaké slušné kempy,pořípadě jít s někým do dvojice. :)
neznamiWolfi
11-01-16, 17:41
Já mluvím hlavně za začátečníky né za sebe!
Jojo,jenže to by měl být reset vždy,když příjde nová hrstka lidí? Ti co jsou slušně vylepšení taky na tom museli pracovat,ikdyž tu byli daleko lepší hráči.
Naučit se dobře stavět a úspěch se dostaví.
Taky bych s resetem ještě nějakou chvíli počkal. Uhrát se to zatím dá,pokud tam nepříjde Cxk :entneho:
Stačí stavět nějaké slušné kempy,pořípadě jít s někým do dvojice. :)
Nj, na reset je este skoro a to cxkom si vystihol mario :-D :-D (nic proti tebe cxk ) a este jedna vec , ze netreba stavat 2 ladder ked si neskoncil ani z polovice z vylepsovanim CT (dokonca ani full ct to neda sam proti 10K hp +)
Martin17CZ
12-01-16, 12:57
Jojo,jenže to by měl být reset vždy,když příjde nová hrstka lidí? Ti co jsou slušně vylepšení taky na tom museli pracovat,ikdyž tu byli daleko lepší hráči.
Naučit se dobře stavět a úspěch se dostaví.
Mario to vystihl uplne presne....
Ja taky zacinal po resetu s nulovymi staty a to uz byli 10 000hp+ nauc se stavet u pude ti to. Zacatky jsou vzdy slozity a zdlouhavy.. :)
Okey, reset musi byt a aj bude, ale este je nato priskoro. Vela stastia v hre. :)
Podle mě by ještě neměl být reset :).
Chvíli bych ještě počkal.
S pozdravem Pu.Ťa.
Martin17CZ
13-01-16, 15:48
Tak pul roku :D Do letnich prazdnin.
Reset bol pomerne nedávno. Ja by som to videl až o taký 1-2 roky.
Reset bol pomerne nedávno. Ja by som to videl až o taký 1-2 roky.
No to je dosť veľa podľa mňa ..... za 2 roky bude full aj ten čo tam nehraje :D
Mě osobně nedělá problém reset jsem PRO :)
Už si na to stěžuje velmi lidí dal bych ho za 2 měsíce +-
Mě osobně nedělá problém reset jsem PRO :)
Už si na to stěžuje velmi lidí dal bych ho za 2 měsíce +-
Každý měl těžké začátky. Musí se tím protlouct. Jak k tomu příjdou ti,co na sobě makají třeba půl roku a najednou reset?
Minimálně rok by to počkat ještě chtělo.
jzs zato, ze niektori hraci su full ma byt reset ? To mozme davat reset kazdy mesiac no
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.