Zobrazit normální verzi : přehození lvl
Ahoj ... Můžete mi dát z nicku _Kb] eF.ko obik lvl na SaWest? :-) mám to domluvené ..
Pokud bude problém není problém zavolat obíka :-)
Delas si srandu? , proc chces jeho lvly? Jak te to potom muže bavit... :-D
on mi nabídl že mi dá jeho lvl proč bych si je nevzal ?! :-)
Len aby si mu ich nevzal a on o tom nevie ja by som radšej keby sa sem on vyjadril
Len aby si mu ich nevzal a on o tom nevie ja by som radšej keby sa sem on vyjadril
Může si založit účet na jeho jméno a vyjádřit se jako "obik".
Ahoj ... Můžete mi dát z nicku _Kb] eF.ko obik lvl na SaWest? :-) mám to domluvené ..
Pokud bude problém není problém zavolat obíka :-)
Jsi lama co si to neumi naexpit?Jsem dost proti tomu aby se takhle přehazovaly lvly!!
On přestal hrát a nabídl mi že mi je dá .. tak jsem řekl Ano chci je .. a nevidím důvod proč mi nadáváš kipe...
on má rezervovanej nick můžu ho poprosit ať jde na CSko ... :-) tam se nikdo až na něj nepřipojí :-)
a nevidím důvod proč mi nadáváš kipe...
to byla otázka pokud jsis nevšiml toho ?
navíc na ten nick se připoji každý a ne jen on ;)
nepřipojí ... je rezervovanej ...
Čau, za dob co jsem s ním hrál, rozhodně rezervovanej nick neměl (Na jeho nicku byl každej druhej, jen aby si zahrál s 200 rushem), podle mě, on by nic takovýho, že by někomu dal svý lvly neudělal.. A stejně by se to asi dělat nemělo ne?
Ano ale teď nick rezervovanej má .. ( Psal mi to ve WOT co teď hraje... ) a pokud si s ním hrál tak máš jeho Skyp a stačí mu zavolat a zeptat se :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.