Zobrazit normální verzi : Volné Miesto pre V.I.P.
:D Dal Ta Bhoper:D
06-01-12, 16:02
Dnes 14:58 som si chcel zajsť na JB, pozrem je plný tak dám Connect cez konzolu a napíše Server is Full a som V.I.P. a nemal by mať V.I.P. prednosť pred normálnymi hráčmi? Viem že tam boly aj obyčajný hráčí lebo som tam 14:6 ešte bol potom som musel nachvílu aodísať tak som si dal Disconenct a potom mi písalo to čo už som uviedol hore.
Edit podarilo sa mi pripojiť ale Nevip hráčov tu vidim celkom dosť takže pripojiť ma malo aj predtým.
S VIP čekáš kratší dobu, hol to nebude hned.... To Přežiješ ne? dej si auto-retry
Ono to non VIP hráče nekickuje hned jak se chceš připojit, kickuje je to až když je hodně hráčů na nové mapě.
Ale vip hrači by měli kicknout ne vip tak to bylo dřív , nechápem proč se to zrušilo.
Myslim si že by to bylo vůči non VIP nefér docela, hraješ si, máš dobrý skore a najednou z ničeho nic kick. Že to kickuje až na nový mapě je podle mě dobrý :)
Sice pravda ale o důvod víc aby si ten dotyčný koupil VIP
Dexter.Morgan
07-01-12, 18:54
Bezdak: Jak jako nefer? My si kupujem VIP, aby oni(ty non vip) si mohli zahrat
Na kazdom servery je urcity pocet slotov pre vip...
4 sloty jsou pro VIP.. po tom co je server plný.
Amazing-Zajic
07-01-12, 20:55
Jo tak je to. Kolikrát mě to taky štve, že si nezahraji protože je plný server i když mám to "VIP".
Ale dříve to bylo že vip kdyz nebylo místo tak kicklo nonvip a non vip to napsalo místo je rezervováno pro vip .
Nonvip by to melo vyhodit hned jak se pripoji vip, ale nekdy ho to nevyhodi. Pridam neco pro vyhozeni hrace, kdyz je server full.
Ale dříve to bylo že vip kdyz nebylo místo tak kicklo nonvip a non vip to napsalo místo je rezervováno pro vip .
Je to tak i teď (tuším), hold na tom serveru je asi každej VIP
Ale ten co hra JB si ani moc VIP nekupi lebo nema žiadnu výhodu,len to že je bielej farby..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.