Zobrazit normální verzi : Zombie 2
Ahojtě , nešlo by udělat nějakou banku na zombie 1 , 2 že kdyby měl někdo třeba 70 bodu ale je další mapa tak by napsal třeba nwm jako přiklad /bank ukazalo by mu to kolik tam má a kolik muze vlozit (Max 50) aspon dávám sem tuto anketu
No tky se mi to stalo asi 20 krat a ja to nesnasim ... Ja Som Pro :)
:D Dal Ta Bhoper:D
07-01-12, 18:05
Ja som Proti jeden hráč si nahrá ťé minulú mapu potom si to prenesie do dalšej mapy a potom v prvom kole už body idú lahšie ako hráčovi ktorý príde až na tú novú mapu.
Jenže ten ktery prijde az novou mapu má taky šanci si dát do banky nejaky body
Jsem zasadně proti.
Jenže ten ktery prijde az novou mapu má taky šanci si dát do banky nejaky body
Pochop někdo si muže našteřit 50b v poslednim kole,dat si je jak řikaš ty do banky a v další mapě muže mit první kolo už 50 bodu.Hráči kteří přijdou na novou mapu absolutně by neměli šanci.
No tak by se udelalo ze by se to hned 1 kolo dat nemohlo
No tak by se udelalo ze by se to hned 1 kolo dat nemohlo
Myslim že tento thread bylo zbytečne zakladat.Blbosti tu soliš:)
07-01-12, 19:59
Jsem zasadně proti.
Pochop někdo si muže našteřit 50b v poslednim kole,dat si je jak řikaš ty do banky a v další mapě muže mit první kolo už 50 bodu.Hráči kteří přijdou na novou mapu absolutně by neměli šanci.
Presne toto si myslím aj ja ale toto zálaeží na Virginsovi a Kotlovi nie na nás.
Presne toto si myslím aj ja ale toto zálaeží na Virginsovi a Kotlovi nie na nás.
Virginse znam , bude zasadně proti .:)
07-01-12, 20:33
Určite Neschváli
franta šiška
08-01-12, 11:50
Virgins? To je nejakej velkej tata Zombie serveru? Sorry, jsem tu novej a neznam to tu, ale myslel jsem, ze hlavni slovo tu ma JEN Kotel.
Ta banka vůbec neni špatná. Bylo by to hodně dobrý. :wub:
Ta banka vůbec neni špatná. Bylo by to hodně dobrý. :wub:
Jo a k čemu to je dobre ? Že tam budou velky nevyhody ? Že si pak někdo ani nezahraje za lidi ?
Dexter.Morgan
08-01-12, 17:04
Nechcete rovnou nechavat "BANKU" pro Minigun a Bazooky?...WTF
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.