Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva - knife PRIJATÝ
Zdravím,
Moje meno je Dávid a pochádzam zo Žiliny.
Medzi moje záľuby patrí hranie hier ako sú CS:GO, Cs1.6, Fifa a tiež športy ako sú futbal,basketbal a florbal.
viac info: http://csko.cz/forum/showthread.php?40128-%8Eiados%26%23357%3B-o-pr%E1va-na-knife
Knife hrávam už pomerne dlhú dobu (okolo 4-5 rokov), počas tejto doby som získal veľa skúsenosti, taktiež sa vyznám v mode a myslím si, že by som mohol pomôct knife adminom.
Niekedy si tiež idem zahrať na servery ako Fy, Aim a Jailbreak.
nick: sAid (vendetta)
SteamID: STEAM_0:1:84833593
Tvoj predošlá žiadosť sa riešila skoro pol rok od uzavretia tej žiadosti prešli 2 mesiace a je tu dalšia. Čo sa zmenilo alebo čo očakávaš?
Podľa mňa to bude tá istá story.
Proti. 50 banov aj keby som chcel neviem dostat. Ako admima si ta predstavit neviem. (Btw. kludne mi daj palcek dole, aspon ma zahrejes na srdiecku)
Ako je už spomenuté aj v minulej žiadosti, tých 50 banov je priveľa aj na vola + ešte aj ban za cheaty. Od minulej žiadosti neubehol ešte dostatočný čas a už je tu ďalšia. V období medzi minulou a touto žiadosťou si nehlásil a ani tu nehral. Pozeral som si náhodou tvoju starú žiadosť a zároveň aj profil začiatkom januára. Pripojenie si tu mal vtedy naposledy v novembri. Tých negatívnych aspektov je proste priveľa. Za mňa preto PROTI.
aj tak dik za názor Samčo ...
Na knife je potřeba admina jako sůl. To, že má x roků zpět ban za cheaty a další, je podle mého úplně jedno, když tam ten admin prostě potřeba je. Mně hlásí furt, aktivní je, cheaty určitě pozná, a jak jsem psal do jednoho téma ohledně spešla na knife, poměrně dost mi pomáhá v lovení kboterů na serverech. Jsem pro.
Dostávame sa k rozkolu názorov medzi adminami. Niektorí, prevažne starší admini, nevedia prehryznúť to, že aj cheater môže dostať práva. Áno, je pravda, že ani policajt nemohol byť v minulosti trestne stíhaným, ale to je trochu iné, myslím si. Predsa nemôžeme porovnávať 10-eurovú hru k policajtovi, ktorý drží zbraň. To by bola blbosť, keby sa Breivik dostal k policajtom, však ? Minulosť banov je rozmanitá, no väčšinou sú to bany za vlak, vlastnú žiadosť, developer, nadávky a podobné. Sú to minimálne 3 roky do zadu staré bany. Tak, ako aj ten ban za cheaty (KZH). Takže ak si mal vtedy tak 12-13 rokov a teraz máš 15-16 rokov, myslím si, že sa toho veľa zmenilo v tvojom správaní a hlavne rozmýšľaní. Mne osobne ten ban za cheaty nevadí, pokiaľ by si bol pre portál úžitkom.
Steam to isté, 2 roky do zadu staré bany(8), väčšinou maličkosti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak pokiaľ ti Burak potvrdzuje hlásenia, ja som ZA. Hrali sme spolu viackrát a nemal som s tebou problém. Držím palce. ;)
Už uběhlo mnoho let od jeho předešlé žádosti, takže by se to mohlo uzavřít. Přehodnotila jsem z minula a šanci by si dostat mohl, jsem PRO
Časy sa menia, tak aj ľudia... Hlási často, cheaty pozná a dokáže ich rozpoznať, správa nie má dobré, a som za to aby dostal šancu aspoň na skúšku čo to dá :)
Takže som PRE
Po dlhšej dobe som znova premýšľal nad tvojou žiadosťou a to veľmi dlho. Aktivitu si dlhodobo držíš, na serveroch vystupuješ slušne, hlásiš a čo je veľké plus, vyznáš sa do módu a do cheatov na tomto móde. Obdivujem aj to, že si trpezlivý. Ako som už spomínal, tých xx banov (a aj ten za cheating) to kazia, ale myslím si, že by si mohol byť prínosom a máš na to. Šancu by som ti teda preto dal! Je to výnimočné, ale rozhodol som sa ti dať nakoniec PRO.
Není to moje sekce , ale vyjádřit se snad mohu. Je vidět, že cheaty bez problému rozezná viz. hlášení, nahlášeno toho má celkem dost , aktivita je taky dobrá, CHL taky v pohodě , myslím, že tady není žádný problém , až na ten ban za cheating , ale když je potřeba admina na knife , tak by to až takový problém podle mě nebyl, navíc od toho banu uplynula dlouhá doba , a každý udělal nějakou chybu, která ho mrzí . PRO.
Já se absolutně ztotožnuji s kokerem, líp bych to nenapsal. PRO
myslím že na knife je admin potreba najviac takže ak sa to dá tak by sa to mohlo uzavrieť viz obrázok
http://www.jpeg.cz/images/2016/08/29/XP6oh.png
Pepa tu teď není, ale říkal, že jak se vrátí (odjel na cca týden) tak že se konečně vyjádří a uzavře to. Jak se rozhodl ale netuším.
Uz je to tady. (https://www.youtube.com/watch?v=4JHVHUdTTjc)
Viem že pre niektorých to bude veľké sklamanie že sa táto žiadosť uzavrie, ale bohužiaľ je to tak. Táto žiadosť mohla byť locknutá vo veľmi krátkej dobe ale určite nie s pozitívnym koncom pre žiadateľa. U sAida bol predpoklad že by si podal po 6 mesiacoch znova dalšiu žiadosť, takto aspoň mohol ukázať jeho záujem o práva a o server keď že mal čo naprávať. Veľmi dlho trvalo kým sa misky váh priklonili na tvoju stranu, bolo tu zopár poľahčujúcich okolností. Klobúk dole pred tvojou vytrvalosťou a trpezlivosťou z ktorej by si tu viacerí mohli zobrať príklad. Dostaneš šancu ukázať či je to správne rozhodnutie, budeš pod drobnohľadom tak si to nepokaz. GL a HF welcome on board. Pro
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.