Zobrazit normální verzi : Žiadosť o unban
Ahoj,
Neska som išiel hrať csko bola mapka Assault_lol k banu došlo po tom ako som predieroval krabicu.. a potom som strielal do budovy plechovej len tak či náhodá dá skill alebo nie ..a zrazu sa mi už len vypísalo walk hack.. myslím, si že ban som dostal neoprávnene a "anticheat" by cheaty zistil nie ?.
Môj nick v hre je : Workout
IP adresa : 78.98.165.42
elmawerick
08-01-12, 21:04
dodaj výpis z konzole
to je asi tvoje, že?
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=18710
BAN dal Admin $vac!nar (Svacinar)
určitě dodá demo, on nedává jen tak bany :)
No, to bude problém. Dema mám na jiném PC, ale ve zkratce: čumíš přes zdi, někdy to pro jistotu proděruješ tam, kde to ani nejde etc.
Dema ale dodám, sledoval jsem tě s kolegou. Jen co ho seženu, tak to budeš mít tady.
to je dôvod, že dierujem aj kde to nejde ja jen tak strilym kam ma napadne tak tot teda dôvod na ban neni.
Hh, ty si jeste troufas zadat o unban? :DDD
Ty jsi mel na 100%, svoje demo sem hodim zitram hned co se vratim domu.
A ted neco k tvemu stylu hrani:.
1. Kolo si to WH nijak neskryval, nejen ze si deroval tam, kde se ani derovat neda :D, dokonce jsi miril na ne pres zed kdyz si nekde campil :D. Pote sis asi rekl ze budes delat hrozne nenapadneho a asi 4 kola za sebou si se nechal nenorrmalne zabit :D. Napriklad si vlitl do houfu T a ani si nestrilel a cekal si nez te zabijou :D. Pote se to vse opakovalo :D.
A nerikej mi, ze ty diry byli skill :D.. Ani f0rest se nezastavi na assaultech a nederuje barak primo na enemy :D. Nebo ty tvoje diry s awp, kdy si miril do chodby a z niceho nic si strelil do zdi, kde byl samozrejme enemy.. Problem byl v tom, ze si mu vetsinou nehitl, protoze si tu "diru" dal do 2 metrove zdi pres pul mapy, kde by to nikoho nenapadlo :D.
Si proste EPIC :D
Wh žádne to možno skrz toho, že vedla mňa sedel kamarát a radil mi sem tam.. A Wh určite ne .
V pravidlech mas, ze kdyz ti radi kamarad, muze to byt brano jako WH, cya.
Takže unban nedostanem ???...
Radit polohu protihráčů z druhého týmu přes Teamspeak, Ventrilo, Skype apod. může být posouzeno jako wallhack
Ennemy Down! bb ne
Tak potom je to na čo ?.. a nedá sa to nejak odpustiť a dať mi to napr na 1 mesiac 2 týždne alebo ták iný dobrý portál jak kotelna snad ani neni a ja som si to pos*al neznalosťou...
Jedina moznost je koupit si steam.
Hlúposť :D.. tak škoda no majte sa tu pekne :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.