Zobrazit normální verzi : MartyEE - stížnost na chování na ZM BB
MartyEE neviem či by bol dobrý admin na BB.. lebo mi nejde do hlavy prečo zo seba robí kráľa.. je fullka keď je CT nechá sa zabit a pozabíja svoj team naschval.. takto to furt robí aby sme neboli ako on.. preto by som mu moc ten hlas nedával.. :)
MartyEE neviem či by bol dobrý admin na BB.. lebo mi nejde do hlavy prečo zo seba robí kráľa.. je fullka keď je CT nechá sa zabit a pozabíja svoj team naschval.. takto to furt robí aby sme neboli ako on.. preto by som mu moc ten hlas nedával.. :)
To není důvod pro to,aby nedostal Práva.
Tak ako ja som myslel že Admin má pomáhať a nie byť zákerný a robiť to naschval.. inokedy som gemblil furt BB ale omrzelo mňa to keď to začal hrávaŤ častejsie.. nepáči sa mi to proste keď si postavíte dobrý kemp a on sa nechá a vyzabíja celý team.. ako tam máme šetriť?
Jak správně napsat nahlášení/stížnost? (http://csko.cz/forum/showthread.php?5755-Jak-spr%E1vn%26%23283%3B-napsat-nahl%E1%9Aen%ED-st%ED%9Enost)
Ahoj. Občas za CT skapem či už mám extra ez kemp, alebo som vo windowse. Robím zo seba kráľa? Tým, že niekoho zabíjam? Ja som tiež hral mesiace, aby som sa k fullke dostal, že s tým nevieš žiť fakt nie je môj problém, pokiaľ viem nie som len ja full. Táto sťažnosť zase k ničomu nevedie, prosím LOCK lebo to tu zase bude zbytočné riešiť. :lookaround:
Ahoj, týmto ale žiadne pravidlá neporušuje. Potrestať ho za toto nemožno. I tak ak by len chodil za ZM je to na jeho slobodnej vôli.
Tak ako ja som myslel že Admin má pomáhať a nie byť zákerný a robiť to naschval.. To aj má, ale prečo by som mal ja hocikomu (dokonca tebe, ktorý uráža a pod.) pomáhať? Rád pomôžem napr. začiatočníkovy, s tým, že sa pýta ako má dať mínu alebo ako odomkne gunu, lebo nikto nespadol učený z neba, ale XP si musí vydreť každý sám, tak ako aj ja Samčo, Mario, Cxk a všetci ostatní.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.