Zobrazit normální verzi : Rank RESET?
Zdravím, chcel by som sa spýtať či sa bude resetovať rank na serveroch ?
Ak si dobre pamatam uz bol nejaky reset pred rokmi
Dakujem za odpoved :)
Nebude když si projedeš fórko řešilo se to tolikrát a vždy to samé že „nebude“ :teehee:
ee, naco chces reset?
E: tak to je ina frajerina po resete sa dostat do topky :D
Klimax, to je snad jasné k čemu chce reset aby se mohl dostat do TOPky :D takhle než by to dal na některých serverech tak by uběhlo hodně času.
ee, naco chces reset?
No ved jasne, tažko sa dostanem do topky, ked na GG ma napriklad Frankie odomna viac o 900 tisíc ? :D
Neskutočne veľa času by mi to zabralo.. Myslel som ze sa to bude niekedy resetovať, nakoľko už raz prebehol reset :)
Hold asi se toho nedočkáš bo by děti mohli pak plakat nejspíše to i bude ten důvod těch ranku 1 co je mají :gabe:
domino nejde moc o to ze by to vadilo, lenze hraci by potom odisli, predovsetkym na furienoch
miesto vypisovania a plakania treba hrat a do topky sa dost rychlo dostanes, ak si sikovny a mas dobry aim....neboj dostat sa tam je jednoduchsie ako sa tam udrzat
miesto vypisovania a plakania treba hrat a do topky sa dost rychlo dostanes, ak si sikovny a mas dobry aim....neboj dostat sa tam je jednoduchsie ako sa tam udrzat
Ja nevyplakavam :) Normalne som sa opytal :) To si myslis ze je lahke sa tam dostat na gungame servery :) vela bodov uz maju v topke ale tak kaslat na to ved je mi to celkom jedno len som sa spytal
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.