Zobrazit normální verzi : Zadost o adminska prava na jb
Ahoj chtel bych sem se stat adminem na jb je mi 16 let a poznam cheatery.Nejvic me stvou cheateri kdyz tam nejsou admini v noci a rano . Tak bych sem se chtel stat adminem na jb.Jb hraju dene 6 az 7 hod.Takze jestli by tam bylo misto v adminstvi tak bych prosil o prava muj nick v cs 1.6 je DEALER ^UFOUNI^
Muj Steam je : 0:0:1208570396
Muj skype : marrycherry7
Tak bych moc prosil o prijeti,
Ne
EDIT:
21:01:40 DEALER ^UFOUNI^ : ne je mi 14.
Děláš si z nás srandu?!
je mi 16 let
Tohle není steam ale nonsteamid. A navíc, ja JB chodí cheateři?! :D Fail. NE!
Já sem takovýhle steamy fakt na serverech viděl...je možný že fakt to číslo má, jinak nevim, neznam ho :-))
Já sem takovýhle steamy fakt na serverech viděl...je možný že fakt to číslo má, jinak nevim, neznam ho :-))
Je to jen nějaký NS patch. Nejnovější řada je snad 48+ s osmi čísly. Číslo mít může, ale steam opravdu nemá :D.
Hlas máš na 12 to som len tak dodal.
Nesplňuješ základní posmínky.
30 sekúnd "práce".
19:22:06 <VALVE_0:0:1208570390><89.233.182.136> *DEAD*DEALER ^UFOUNI^ :
Nesplňuješ základní podmínky.
NIE
Zajtra lock sváčo.
Vím že se dalo stáhnout na jednom nejmenovaném portále NS s ID: STEAM_0:0:xxxxxxxxxxxx nebo tak :D
Je to jen nějaký NS patch. Nejnovější řada je snad 48+ s osmi čísly. Číslo mít může, ale steam opravdu nemá :D.
Vím že se dalo stáhnout na jednom nejmenovaném portále NS s ID: STEAM_0:0:xxxxxxxxxxxx nebo tak :D
Jo to sem nevěděl, každopádně kluci to je teda hodně dobrej patch, protože se s tim ty borcíí dostanou i na steam only server... :-x viděl sem to na vlastní oči s jedním takovym sem se potkal přímo na tom only steam serveru... kdybych věděl o co jde tak sem udělal screen :-/
Mohl mit cracknuty steam, aby nemusel spoustet steam klienta. Nebo maji bugnutej server.
Ne --> viz. důvody výše zmíněné.
Ale jezisi steam mam uz 2 roky starej a nestahl sem si ho ani nekreknul!A je mi 14 jen tam pro zajimavost!!!Tohleto je muj steam a ne okopirovanej!
Ale jezisi steam mam uz 2 roky starej a nestahl sem si ho ani nekreknul!A je mi 14 jen tam pro zajimavost!!!Tohleto je muj steam a ne okopirovanej!
Okej tak kdyz mas teda steam tak bud od ty dobroty a prozrad mi kde jsi si csko kupoval. :)
Svaco ale fakt to je muj steam
Na obalu hry je napsano Counter.Strike 1 ANTHOLOGY a zezadu je napsano Includes the original game plus CZ!
jezisi a jake a zadnej steam sem nestahl ani nekreknul!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.