Zobrazit normální verzi : Strach ?
Toľko je tu odkazov na ,,Pána" Paradoxxa že už by mohol mu aj priletieť ban ;) A to ešte keď neni admin tak nadáva na hráčov ako neaký úplne bez mozgu človek určite mate strach ale podľa mňa to je neaký Gembler ktorý sedí a hráva war3 na classic sa neopovaží prísť lebo nemá stým skúsenosti ! Ja by som mu hneď dal ban je tu viac ako 10 tém o ňom a nikdy nič ! Admini spametajte sa a príde aj vy na War3 sa pozrieť :) Grey je normálny chodí tam ! Cheaty sa trestajú tak ako nadávky robte stým niečo nebudem si od neakého VOLA čítať nadávky !
vedouci venny
10-01-12, 22:14
Dobře ban
Ja tu cetl jenom, ze je cheater a pro to nikdo dukaz nema.
Kedysi som bol toho svedkom, ale v poslednej dobe som ho zastihol na servery len raz. Tak neviem povedať.
Já sem ho potkal asi předevčírem v docela paradoxní situaci (hh). V klidu hrajem a najednou asi 3 hráči začnou paradoxovi z ničeho nic nadávat do všeho možnýho (cheater, onliner a i sprostější výrazy) tak si otevřu amxmodmenu, že těm panákům zavřu pusu, a než to stačím, tak samozřejmě sem chvíli afk....no a než dám nějakej trest, přiletí na mě nadávka od spoluhráče paradoxe: "Ty **** proč **** čumíš do zdi a nepomůžeš mi ***** ty *****! :D Nevěděl sem co dělat, z těch osmi hráčů bych 4 musel zabanovat za nevhodný vyjadřování....asi to příště udělam, každopádně po tom co mi napsal sem amxmodmenu zase zavřel..
Na vychovu uz je pozde. Mozna banovat nadavky ani nema smysl. Komu to vadi, tak si hrace mutne. To bys musel fakt zabanovat pulku hracu.
Nevim, ale tohle už je fakt zbytečný řešit. Když se napojíte na server, preventivně bych si ho mutnul a byl by klid.
Dneska je tam každý deň a keď gemblerčí a príde niekto ako Big Shock Bugs Bunny alebo aj iný hrači čo maju Hex Ban Banish tak je fakt nervozny a začne nadavat Mute u mna ma od vtedy jak zacal nadavat na mna !
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.