PDA

Zobrazit normální verzi : Jump/bhop a mega pub.

vo0n
11-01-12, 00:14
Mam zaujem byt adminom na serveroch Jump/bhop a mega pub.
Hram na vasich serveroch pravidelne od ich vzniku mam 23 rokov takze uz pracujem preto by som mohol na serveroch stravit dost neobvikle cas (22:40-02:00)
no samozrejme ako kedy.
Moj steam: STEAM_0:1:31906443

V jumpe a v bhope som celkom dobry co my mozu potvrdit aj casi v topkach.
Na Mega pube travim dost vela casu. viem rozoznat cheatera aj ked som nikdy nemal vlastne servery a moje skusenosti s amx su nulove ale
som ucenlivy a nevidim problem sa to doucit.
Csko ako take hram pomerne dlho, je to uz 6 rokov ale nepatrim medzi mega super extra hardcore skillerov.
Zaujmi : Mapping, Internet, PC, Priatelka :) ,Auto-moto.
Som z Kežmarku. Moj nick na steame je vo()n ale niekedy som pouzival aj n0v0c4in!

poznamka: Ja viem ze nemam vela prispevkov na fore ale to este neznamena ze tu nehravam.Mal som tu ucet ale to bolo stare forum a asi databaza isla prec snim.

BiA Fz
11-01-12, 12:33
Zná tě tu někdo? Vůbec nevím kdo jsi, tak je těžký napsat ano/ne... ;)

vo0n
11-01-12, 12:48
a predstav si ze ja mam predstavu kto si ty viem ze niekedy si skakal aktivne a celkom ti islo :)

BiA Fz
11-01-12, 12:54
jo no občas na bhop zajdu, možná sem Tě tam párkrát potkal, vím že sem nick voon na serveru viděl, ale nemám k tomu žádnou...jak bych to řekl, "poznámku v mozku" :D jestli mě chápeš, nemůžu Ti dělat reference...tak sem myslel jestli se třeba s nějakým adminem/hráčem neznáš, aby Ti mohl udělat reference a zvýšit tak třeba šance na ty práva

vo0n
11-01-12, 13:51
perqo, perdo, dUra, Slepice, Ugo, Mochi, Losserko, revo |SeCrEt|_SP1D3R_! bones-a len tak zlahka a este ProtectioN , see you in hell,

sILV3
11-01-12, 18:28
Ja ťa poznám. Nevýrazný hráč bez väčších problémov. Uvidíme, čo ostatní.

Charon35
11-01-12, 18:36
1. Poznáš Abys-a?

2.

Counter-Strike
92.9 hrs / 1750.7 hrs
http://steamcommunity.com/profiles/76561198024078615
Budeš mať čoskoro steam 2 roky a máš 14 friendov?

EDIT: Očividne nie si oboznámený s fórom, že jo: http://csko.cz/forum/showthread.php?4602-Mapy-mapy-mapy

vo0n
11-01-12, 23:49
1.Abe toho som poznal. Abys? NE
2.ano mam 14 priatelov, to akoze si mam kazdeho pridava skym si budem pisat tak pol minuty? nee takto to v mojom pripade nefunguje pridavam si ludi iba takych s ktorymi si rozumiem a ktory su v pohode a nie preto ze je jedniny steam okrem mna v tom momente na servery.Mozno to je tvoj styl ale nie moj tak ma nesud preto.

TVOJ EDIT: Pisal som tam nic sa niedialo, tak som si pomyslel ze spravim novu temu aby bola vyditelna lenze hned ako som dopisal tak som isiel na bhop a dal som listmaps a uz tam bolo 85 map. chcel som ju zmazat lenze som si povedal doskacem tuto mapu a pojdem na forum ale po tej mape isla dalsia dobra mapa a potom dalsia tak som nato zabudol a uz bolo 13 hodin a uz som musel ist do prace.

Charon35
12-01-12, 17:56
1.Abe toho som poznal. Abys? NE
2.ano mam 14 priatelov, to akoze si mam kazdeho pridava skym si budem pisat tak pol minuty? nee takto to v mojom pripade nefunguje pridavam si ludi iba takych s ktorymi si rozumiem a ktory su v pohode a nie preto ze je jedniny steam okrem mna v tom momente na servery.Mozno to je tvoj styl ale nie moj tak ma nesud preto.

TVOJ EDIT: Pisal som tam nic sa niedialo, tak som si pomyslel ze spravim novu temu aby bola vyditelna lenze hned ako som dopisal tak som isiel na bhop a dal som listmaps a uz tam bolo 85 map. chcel som ju zmazat lenze som si povedal doskacem tuto mapu a pojdem na forum ale po tej mape isla dalsia dobra mapa a potom dalsia tak som nato zabudol a uz bolo 13 hodin a uz som musel ist do prace.

1. Abys: http://www.cs.surmiserver.sk/e107_plugins/kz_stats/map_detail.php?id=299&typ=nub
Ale ok. To len taká otázka.
2. hmmm. Teraz to vyznelo, ako keby si si rozumel za 2 roky len so 14-timi ľudmi :D btw ja si tiež nepridávam každého, ale ... ok, pome ďalej.
3.
perqo, perdo, dUra, Slepice, Ugo, Mochi, Losserko, revo |SeCrEt|_SP1D3R_! bones-a len tak zlahka a este ProtectioN , see you in hell,
S tým by som sa moc nechválil. Všimol si si vlastne čo s ním je?
4.

Na Mega pube travim dost vela casu.
Search criteria "n0v0c4in" matched 0 ranked players out of 8,371 total
vo0n http://csko.cz/psychostats/27016/player.php?id=337
Activity Level
67%
Online Time
09:16:58 hmmm
vo()n is ranked #312 out of 1,252 - ti asi moc neišlo, čo.
5.
V jumpe a v bhope som celkom dobry co my mozu potvrdit aj casi v topkach.

V akých topkách?

Spolu s týmto (Členem od: Jan 2012), to s tebou nevyzerá moc dobre...

vo0n
13-01-12, 09:00
2.rozumel nerozumel teba to nemusi trapit.
3.Neviem
4.pisal som ze niesom ziaden skiller tak co si cakal ze bude na 10 mieste?
5.top15- pro, nub. Asi ze ked chcem byt na Jumpe/bhope admin tak ake topky?
Dovod preco chcem byt aj na mega pube admin je jednoduchy, na jump server velmi vela cheaterov nechodi a ani tam nieje vela co riesit.

Aha takze ak som to spravne pochopil tak musim sa Vam adminom pchat do riti pridavat si vas medzi priatelov a tvarit sa ze ste vsetci uzastny hraci a chvalit Vas skill aby som sa dobracoval na adminske miesto? No takto mi to pripada.
Pekny trapas

Svacinar
13-01-12, 11:37
Dovod preco chcem byt aj na mega pube admin je jednoduchy, na jump server velmi vela cheaterov nechodi a ani tam nieje vela co riesit.
Takze prava na MP chces jen proto aby jsi si mel kde zabanovat?

Jinak jsem trochu nepochopil tvuj postoj vuci adminum. Nikomu do riti lizt nemusis pro priste by sis mohl neco takovyho odpustit. TY tu chces prava, tak se taky TY chovej slusne a respektuj zdejsi cleny a adminy.

kashpi
13-01-12, 14:24
Nevím, proč mu vůbec předhazujete koho má v přátelých, to myslím nehraje žádnou roli u toho. Já nebýt admin tady, tak tam nemám nikoho :D stejně tam mám jen ostatní adminy

Charon35
13-01-12, 16:51
No mylí voOn. Myslel som, že si kľudnejší.
1.
2.rozumel nerozumel teba to nemusi trapit.
Super odpoveď. Vidno že vieš reagovať s chaldnou hlavou. -1
2.
3.Neviem
Aha. Takže ti nič neunikne, ani to, že dUra tu má ban. Parádny záujem o dianie na serveroch. (To je to, že si na fóre krátko a preto sa žiada od ľudí, aby boli aj na fóre dlhšiu dobu.) -1
3.
4.pisal som ze niesom ziaden skiller tak co si cakal ze bude na 10 mieste?
Narážal som hlavne na ten nahraný čas a aktivitu. Podľa mňa by mal byť admin na strielacom serveri s 32 hráčmi aj trochu skill a byť tam častejšie, nie len "odskočím si dať ban".

2012-01-11 @ 01:38 - 01:38 de_cbble 00:00:20
2012-01-10 @ 10:35 - 10:56 de_dust 00:20:17
2012-01-08 @ 19:00 - 19:01 cs_assault_lol 00:00:23
2012-01-08 @ 13:39 - 13:55 de_inferno 00:16:09
2012-01-07 @ 22:18 - 22:22 de_dust 00:03:37
2012-01-07 @ 21:35 - 22:00 de_dust2 00:25:25
2012-01-07 @ 21:10 - 21:13 cs_italy 00:03:26
2012-01-07 @ 18:27 - 19:23 de_cpl_mill 00:55:31
2012-01-07 @ 16:41 - 17:08 cs_italy 00:27:16
Activity Level
49% -1
4.
Aha takze ak som to spravne pochopil tak musim sa Vam adminom pchat do riti pridavat si vas medzi priatelov a tvarit sa ze ste vsetci uzastny hraci a chvalit Vas skill aby som sa dobracoval na adminske miesto? No takto mi to pripada.
Pekny trapas
Konečne s tebou súhlasím. Pekný trapas. Ako chceš potom vychádzať s adminmi, keď len v žiadosti z teba vcelku srší arogancia? Nechcel by som ťa zažiť pri pohovore. "Aké máte refencie z iných firiem? - Čo vás potom." Nechápeš, že musím overiť nejaké info o tebe? Ja som na teba neútočil slovne ani nijak inak, tak nechápem tento tvoj postoj. -1

Result: -4 kadibudky

Na mega určite nie, na jump/bhop nech sa vyjadria admini z daných serverov.

vo0n
15-01-12, 14:18
Charon a tebe by sa ako pacilo keby som ja spochybnoval vsetko co napises? hladas namna iba to zle a spinu ale tu nenajdes. To ze nebudem admin mi nevadi. Chcel som to iba skusit.Neviem kolko mas rokov ale asi vela nie tak (12 by som ti dal) ja uz som absolvoval konkurz na pracovne miesto a predstav si vzali ma.
Presne ako som si myslel musim byt proste brutal skiller a poznat adminov a by som sa stal jednim z Vas.Niekto kto svami nekomunikuje a neotravuje vas nemas proste sancu uplnatnit sa ako admin.

Charon35
15-01-12, 18:44
Charon a tebe by sa ako pacilo keby som ja spochybnoval vsetko co napises? hladas namna iba to zle a spinu ale tu nenajdes. To ze nebudem admin mi nevadi. Chcel som to iba skusit.Neviem kolko mas rokov ale asi vela nie tak (12 by som ti dal) ja uz som absolvoval konkurz na pracovne miesto a predstav si vzali ma.
Presne ako som si myslel musim byt proste brutal skiller a poznat adminov a by som sa stal jednim z Vas.Niekto kto svami nekomunikuje a neotravuje vas nemas proste sancu uplnatnit sa ako admin.
Od toho som tu.

Prepáč, ale väčší skilleri nedostali práva. Nie je to nič osobné, ale nikto ťa tu nepozná a po poslednom chaose, ktorý bol v admin teama, sa snažíme vyhnúť podobným peripetiám. Možno keby si sa zapájal viac na fóre, nahlásil pár cheaterov tu na fóre (čiže s demom), šlo by to lepšie. + tie ďalšie veci uvedené hore (hlavne dosť nešťastné vystupovanie). Ani BiA nebol brutal skiller, ale rozhodne nebol v top 300 (jasne, je to novo spustene, ale štatistika nepustí).

K veku. Možno prekvapivé, ale mám o niekoľko rokov viac než ty.

Rady si dostal, vieš čo máš ne/robiť, tak ak už nemáš nič na srdci, locknem to. hm? Jedinéééééééééé, žeby sa ešte niekto ozval ohľadom toho jumpu.......

vo0n
15-01-12, 18:58
nikto sa nevyjadruje tak zmaz celu temu bude to najlepsie. Ale este sa by ma zaujimalo kto je adminom na jump/bhop serveroch.Nic osobne jedneho som stretol volal sa krispo ci tak niejak a ani nebol schopny doskakat mapu aj ked bola velmi jednoducha. Myslim ze to by mal Admin zvladnut ked uz je tam admin a to bolo asi posledne stretunie s nim na servery bhop.

Charon35
15-01-12, 19:15
nikto sa nevyjadruje tak zmaz celu temu bude to najlepsie. Ale este sa by ma zaujimalo kto je adminom na jump/bhop serveroch.Nic osobne jedneho som stretol volal sa krispo ci tak niejak a ani nebol schopny doskakat mapu aj ked bola velmi jednoducha. Myslim ze to by mal Admin zvladnut ked uz je tam admin a to bolo asi posledne stretunie s nim na servery bhop.

Možno len prišiel pozrieť ako to tam vyzerá. Ono admini si menia nicky, takže zrejme aj preto o nich ani nevieš, že sú tam. Ešte keď bol Kenji admin, tiež tam nechodil stále pod nickom "kenji". Mňa by ešte zaujímalo, aké sú hlavné prehrešky na jumpe/bhope?

vo0n
16-01-12, 00:00
Ja viem ze si menia nicky ale zaujimalo ma kto je teraz aktualne admin.
bad boy- auto hop. Na jump_bhop servery je mozne mat tento autohop ked mas vipko alebo skoncis mapu lenze z jednim rozdielom nebezi ti cas. ale ked si ho zapnes osobitne tak lahko moze skoncit aj lamka ako prva v top.
slow motion-dovoli ti spravit 10-15 strafes.
swearing-tazko trestatelne, pretoze ked hras niejaku mapu napriklad cellblock kde su jumpy usporiadane terasovito takze kde niekedy niekto hra bez checkpointou a spadane o kus tak napise niejaku nadavku lebo je nahnevany ze spadol ale preto ho nemozes kick predsa hlavne ked je pekne daleko a chce byt v top pro.tak maximalne upozornit.

Ridik :D
16-01-12, 09:08

jaky ma k tomu duvod aby ovladal vsechny servery ? myslis si snad ze hrac kterej hraje class bude ovladat zaroven jump,bhop,hns ?

vo0n
16-01-12, 15:56
neviem ci bol globalny admin alebo len na bhop a jump tak sa mu ospravedlnujem.

BiA Fz
16-01-12, 16:14
Ja viem ze si menia nicky ale zaujimalo ma kto je teraz aktualne admin.
Na všechno skákání je tu teď asi nejlepší Rixie. Občas tam zajdu já, Krispo si psal že se tam objevil, možná i další admini, ale Rixie je na to teď po odchodu Dury a danacy nejvíc zaměřenej. Já to provozuju jak se dá no.

jaky ma k tomu duvod aby ovladal vsechny servery ? myslis si snad ze hrac kterej hraje class bude ovladat zaroven jump,bhop,hns ?
:P
_________
Jinak ještě k žádosti....asi sis to zkazil tím, že ses nechal nachytat na Cháronův vstupní test. Taky to že se s adminama moc neznáš je mínus- nemáš nikomu lízt do řitě, ale jsme tu jako admin tým, aspoň 2-3 bys měl znát/mít na steamu, aby si se s nimi mohl poradit, kdyby něco. Napsal jsi, že to chceš uzavřít. Neni to myslim nutný. Dal bych tomu čas nebo by sis mohl podat žádost později, jestli chodíš na maxi tak tam poznáš nějaký adminy, přidej si nás na steam- tim pádem nám můžeš hned napsat když bude někdo porušovat pravidla na serveru a pak by to třeba šlo, zatím teda spíš ne- hlášení cheaterů a porušování pravidel na forku/adminům jsou plusy a není to žádný bonzování..

Charon35
18-01-12, 00:44
BiA to vystihol. Dal by som ti ešte čas, hlavne aby si zapracoval na tvojich reakciách na otázky. Nikomu liezť do zadku nemusíš, ale trochu snahy spoznať sa aj s ostatnými by neuškodilo. Skús o mesiac/dva, podľa snahy.

Môže byť? Chceš niečo dodať, alebo môžme lock?

Charon35
22-01-12, 01:35
Takže lock.