PDA

Zobrazit normální verzi : práva na DR

1488.6
12-01-12, 22:51
teď zkusím také já :D
STEAM_0:0:42328346
24let
začal jsem hrát tady, když měla kotelna asi 3servery. Prostě podzim-zima 2008 ;)
Na deathrunu ptž tam jsou afkáři nebo tzv zdržovači hry:/
Na csku tak strávím hodinu denně, jinak steam je spuštěnej tak 3až 4hodiny.
Adminem jsem nikde nebyl ale s amx umím- kick,ban,slap,slay,votemap,say. Jen neumím amx_vote <question> <answer #1> <answer #2> [answer #3] [answer #4]
dám do konzole třebas tohle amx_vote <Kdo?> <ja #1> <ty #2> [on #3] [ona #4] a vždy to je všechno smíchany:/ :D
A ani nemusíte dávat hledat moje steam id do googla, jsem clear;) clean&clear :D

O mě? Pracuju v automobilce,výška 181cm,váha 72kg,sport,mám černy vlasy, oblíbená hudba black metal a svk rap. Bydliště jak kde, někdy Pha a někdy Hk. Ještě něco? :D Tak se ptejte :p
A nick ve hře *<StaroprameN>*

Charon35
12-01-12, 23:50
Si si aj zmenil nick na fóre na starý ako pozerám :D

O mě? Pracuju v automobilce,výška 181cm,váha 72kg,sport,mám černy vlasy, oblíbená hudba black metal a svk rap.
To je jak kyslý cukor... No ale ok :D
A k veci:

Na csku tak strávím hodinu denně, jinak steam je spuštěnej tak 3až 4hodiny.

Na DR má teraz práva asi 5-6 adminov. Keď zavoláš, určite niekto príde. Inak nevidím nejak extra význam ti dávať práva na hodinu. To mi skôr príde, že si tú hodinu chceš užiť na plno kým si tam a potom kašlať na to...hmm?

1488.6
13-01-12, 00:40
Si si aj zmenil nick na fóre na starý ako pozerám :D
ptž už stejně byl zbytečnej:/

To je jak kyslý cukor... No ale ok :D
já vím.. :D no ten black metal mám když se paří a chlastá jen co to nejvíc jde...:D a ten rap, jen vladise,gambu a LEva. Ale nejvíc toho LEva,ptž jeho texty jsou takovy motivující a daj dost do života a z nějakejch se mě dost podobaj

A k veci:
Na DR má teraz práva asi 5-6 adminov. Keď zavoláš, určite niekto príde. Inak nevidím nejak extra význam ti dávať práva na hodinu. To mi skôr príde, že si tú hodinu chceš užiť na plno kým si tam
no přesně, bych si tu hru dost chtěl užít ;) aby tam nebyli afkáři a nečekalo se zbytečně na konec kola:) ale když tam je kolem 6ti adminů, tak to nemá smysl. To je jich tam dost:)

Takže to můžeme locknout;)

Charon35
13-01-12, 17:06
no přesně, bych si tu hru dost chtěl užít ;) aby tam nebyli afkáři a nečekalo se zbytečně na konec kola:) ale když tam je kolem 6ti adminů, tak to nemá smysl. To je jich tam dost:)

Takže to můžeme locknout;)

Ak by bol nejaký problém, napíš na fórum, alebo si pridaj na steam nejakých adminov.

Ako povieš, ty si boss :D

Kiežby sa každá žiadosť takto v kľude riešila...