kvetko123
03-03-16, 22:18
Takže chcel by som na Furien hrávam ho už 3,5 roka a niekedy sa stane že admin nepríde tak by som si to chcel vyriešiť sám. Na JB by som chcel z dôvodu častej neschopnosti CT. A dúfam že mi môžete dať admina aj na ScoutKnifez kôli tomu že tam bývajú dosť často WHčkári a Abčári. Ale kedže je tento server menej známy tak tam neni žiadny admin , ked je tak možno zopár ktorý to nehrávajú. Admina som ešte nerobil ale z mojich dlhoročných skúseností viem ako by som sa mal správať a konať. Mám síce len 12 rokov ale podla mojho názoru nejde o vek ale o skúsenosti. No , čo vám budem hovoriť o zálubách, hlavne niake PC hry, a TV ...
Môj IP steam : STEAM_0:0:161585065 95.102.239.119 SK mám iba jeden.
Dema nenatáčam, snažím sa zbierať niake tie Pointy a bany nechávam na adminy ktoré zavolám cez ( ! ) správa pre adminy. (Môžete sa opítať napr. Nikoleta,Koprak....ale hrávam pod viacerými nicky tak to znamená že ma možno nebudú poznať , opýtajte sa moje nicky (Pro-Y , Anicka Kacicka , Zožerem vám papuče , Gutexko.....)
Možno si myslíte že som ešte na to nezrelí tak ale aspoň možem skúsiť TrialAdmin a potom uvidíme.
Keby by som bol Admin tak by som hrával pod menom Pro-Y
Dakujem.
Môj IP steam : STEAM_0:0:161585065 95.102.239.119 SK mám iba jeden.
Dema nenatáčam, snažím sa zbierať niake tie Pointy a bany nechávam na adminy ktoré zavolám cez ( ! ) správa pre adminy. (Môžete sa opítať napr. Nikoleta,Koprak....ale hrávam pod viacerými nicky tak to znamená že ma možno nebudú poznať , opýtajte sa moje nicky (Pro-Y , Anicka Kacicka , Zožerem vám papuče , Gutexko.....)
Možno si myslíte že som ešte na to nezrelí tak ale aspoň možem skúsiť TrialAdmin a potom uvidíme.
Keby by som bol Admin tak by som hrával pod menom Pro-Y
Dakujem.