Zobrazit normální verzi : Domek123 --> Koker
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '51376'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Fps-script'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Domek123 >
[AMXBANS] Tvuj nick: Domek123
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1616130618
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1616130618
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 94.125.216.14
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 94.125.216.14
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Koker >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien (de_dust4ever)
Poznamka:
Bohuzel ani nevim co je to fps script, tak kdyby nekdo znalejsi mohl dat info. Jinak mam nainstalovane cs a nic jsem do nej nepridaval a neupravoval, takze si myslim, ze bych asi permanentni ban mit nemel. Diky.
http://fd.csko.cz/upload/05-03-2016-22-40-42-xtr23445.jpg
Ahoj, 120 fps mi normální nepřijde , když je povoleno max. 101. :-)
Ahoj, jakým způsobem jsi docílil vyšší hodnoty fps? Můžeš sem vložit tvůj config.cfg?
Ve výchozím stavu to určitě možné není, při spolupráci se určitě najde nějaká vzájemná dohoda.
Čau, jasně můžu. Tohle by mělo být ono. Už předtím jsem někomu z adminů posílal nějaký cfg soubor, který dělal asi 500 fps a tak jsem před pár dny raděj i přeinstaloval csko z csko.cz stránek odkazu.
http://www.uschovna.cz/zasilka/HS4W5VILS2VP4UJM-LYW/
Mohu se tě zeptat, používal jsi nějaký příkaz když si přišel do hry? Jde o to jestli jsi něco zadával do konzole , aby jsi měl 120 fps.
Ve hře nic nedělám. Jen když jsem ho instaloval tak myslím, že fps max 200 a fps modul (nevím jak je to přesně, ale bylo tam napsané fps_ něco a tak jsem to taky dal na 200). Předtím jsem měl hrozně málo a sekalo se to, asi tak 60 fps, a pak už se to tolik nesekalo.
Díky. S tím configem se mi nepodařilo dosáhnout vyšších hodnot fps, nemáš ještě něco v userconfig.cfg?
Máš na mysli "fps_modem" ? A ještě, bych se zeptal , aby jsi dosáhl hodnot fps víc jak 100, tak si napsal jen ty 2 příkazy ?
To už ani nevím co je, našel jsem tam jen tento soubor, tak snad je to on:
http://www.uschovna.cz/zasilka/HSXYB9Y6I3G9ECDK-K7S/
Jo, fps_modem bude asi ono. Jen tyhle myslím, měl jsem problém s pc, a musel jsem to ještě dodatečně upravovat, ale neměnil jsem nic. Jediné co, tak předtím jsem měl nějaký ten speed config a měnil jsem nějaký soubor, aby byl jen pro čtení a pak jsem měl asi 400-500 fps a nešlo to zpátky, tak jsem musel přeinstalovat, tak leda že by si to uchovalo néjaké soubory. Pak ještě jsem si měnil nějaké příkazy na gravitaci a ovládaní a aby se mi ukazovali fps (ty se mi ale neukazují a na 2. pc mám i ping)
To by s tím souviset nemělo. Ale něco musí chybět, nikde nemáš cl_showfps 1, přitom na screenu ukazatel máš. Co nějaké další configy v cstrike?
Jen mi vrtá hlavou , jak nemůžeš vidět fpska , když máš cl_showfps 1 , když se na ten screen koukneš nahoru do leveho rohu , tak tam je vidíš.
Jinak , dej tomu ještě chvilku čas , řešíme to .
Pošlu co bude třeba, ale moc se v tom neorientuju. Na 2. pc je mám v levém dolním rohu krásně a bez problémů a všechno funguje. Tady mi to jde jen když kliknu na to kotelna menu a to jen dokud se neodhlásím ze serveru, takže to ani nemá cenu. Pro dnes už tu nebudu, ale díky za váš čas a že se tím zabýváte.
Jo a vzpomněl jsem si, že jsem ještě dával příkaz: developer a na internetu psali, že abych měl lepší fps, tak to mám dát z 0 na 1 a to mi až zabralo na ty fps aby se mi to tolik nesekalo.
Ahoj, takže zatím se ten problém nevyřešil , UB máš , pod podmínkou , že nebudeš mít víc jak na 101 fps , pokud bys měl opět víc jak 101 fps , následoval by ban .
Ahoj, takže zatím se ten problém nevyřešil , UB máš , pod podmínkou , že nebudeš mít víc jak na 101 fps , pokud bys měl opět víc jak 101 fps , následoval by ban .
a proč by následoval ban, když to nevidím nikde zakázané, kromě jumpu a knifu ?
Steam hráče to nad 101 fps nepustí , a u furiena dělá rozdíl i těch 20 fps , a myslím že to je celkem nespravedlivé vůči hráčům, který mají steam , nemyslel jsem perma ban , ale dokud se to nevyřeší , tak by se to řešilo banem několika minut, dohodli jsme se tak s Doesem.
Ahoj, souhlasím. Díky a ať se daří.
Steam hráče to nad 101 fps nepustí
to je zajímavé, když jsem s kotlem nedávno řešil právě jednoho steamáka, který právě používal 100+ fps viz. http://csko.cz/forum/showthread.php?45404-Pros%EDm-pomoc-(-neskute%26%23269%3Bn%E9-lagy&p=386981 a odpověd od kotla byla: nema to takovy dopad na hru, abysme s tim museli travit cas navic
to je zajímavé, když jsem s kotlem nedávno řešil právě jednoho steamáka, který právě používal 100+ fps viz. http://csko.cz/forum/showthread.php?45404-Pros%EDm-pomoc-(-neskute%26%23269%3Bn%E9-lagy&p=386981 a odpověd od kotla byla: nema to takovy dopad na hru, abysme s tim museli travit cas navic
Zeptej se nějakých furien adminu, aby ti potvrdili , že ty fps u FURIEN mají celkem dost vliv , vem si kdyby Daron nebo Chamber měl 150 fps , tak ho nemá skoro nikdo šanci trefit , protože by mu ty fpska dali o hodně větší boost.
to může být pravda, ale pokud to nemám v pravidlech, tak to nemůžu banovat.
E: už to bylo přidáno do pravidel na webu, teď jen počkat, až to někdo přidá do pravidel na servery a klidně si to s radostí banujte.
E2: pohoda, já to beru. já se do toho pustil jen proto, aby měl hráč i nějaké zastání xd
Omlouvám se , myslel jsem, že už je to nastavené na 101 fps a víc je nepustí , moje chyba, že jsem si to neověřil , oba dva dostali UB.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.