Zobrazit normální verzi : Zadost na server zm 1,2,3 , bb a surf
HaX-sKiLLeR
14-01-12, 16:48
Ja viem ze momentalne mate nador preruseny ale tak ked ho potom spustite
Moj nick na csku je HaX-sKiLLeR volam sa Vladimir Gramblicka a mam 15 rokov.
Na portale kotelna hravam uz jeden a pol roka skoro kazdy den a cely den :D
Prava by som chcel preto aby som ustanovil poriadok na server , pomohol s tym Virginsovi a ked som na bb tak sa tam stale porusuju pravidla a potom sa ta hra neda samozrejme normalne dokoncit.
Adminom som este nebol.
Moj nick na steame je haxskiller.
Do predu dakujem ze si toto aspon precitate :)
Ja viem ze momentalne mate nador preruseny ale tak ked ho potom spustite
Moj nick na csku je HaX-sKiLLeR volam sa Vladimir Gramblicka a mam 15 rokov.
Na portale kotelna hravam uz jeden a pol roka skoro kazdy den a cely den :D
Prava by som chcel preto aby som ustanovil poriadok na server , pomohol s tym Virginsovi a ked som na bb tak sa tam stale porusuju pravidla a potom sa ta hra neda samozrejme normalne dokoncit.
Adminom som este nebol.
Moj nick na steame je haxskiller.
Do predu dakujem ze si toto aspon precitate :)
No ja skôr dúfam, že žiadny nemám. :D
http://info-wars.org/wp-content/uploads/2011/09/119458-chuck_norris.jpg
EDIT: Tak hneď začneme z kraja:
16:48:49 (http://csko.cz/chat/27017/2012.01.13.htm) <VALVE_0:0:1727807096><85.216.238.34> HaX-sKiLLeR *(DEXI$)* zakl. : zm_anthrax
Na steame mi žiadneho "haxskiller" nenašlo. Tak?
HaX-sKiLLeR
14-01-12, 17:10
prepacte ale nepochopil som :D :D
pockajte kuknem ci sa tak naozaj volam :D
ja sa tak naozaj volam :haxskiller sak teraz som prihlaseny :D
HaX-sKiLLeR
14-01-12, 17:17
nwm vzdy som hraval na nonsteam :D
Ja vas velmi prosim o tie prava :) lebo napr. bb sa fakt neda hrat ked tam neni admin
na zm su neustale urazky a to mi leze na nervi chcel by som ustanovit na tych serveroch poriadok.
Ja vas velmi prosim o tie prava :) lebo napr. bb sa fakt neda hrat ked tam neni admin
na zm su neustale urazky a to mi leze na nervi chcel by som ustanovit na tych serveroch poriadok.
Napíš sem tvoje SteamID.
HaX-sKiLLeR
14-01-12, 17:34
prepacte ale ja nwm kde si mam najst SteamID poslem va email na ktorom to mam ?
skuste ked tak este raz haxskiller teraz som pripojeny na steame
ked tak:
gramblickav@gmail.com
tak co :) nasli ste ? :)
Běž na jakýkoliv server, poté dej konzoli a napiš do něho status, najdi si svůj řádek a ten následně okopíruj a vlož sem.
Používej EDIT !
Jelikož se tu teď představuješ jako spamer co nepoužívá edit, tak nevím, ale asi bych byl jen pro ten bb.
Edit:sice tě znám už dlouho a vím že se umíš chovat tak si promysli co děláš.
07:51:59 <VALVE_0:0:1727807096><85.216.238.34> *DEAD*HaX-sKiLLeR *(DEXI$)* zakl. : zm_anthrax
Charonek byl rychlejší :(
HaX-sKiLLeR
14-01-12, 18:01
Valve_0:0:1727807096
To je steam jak vyšitej. Nedělej z nás blbce, kup si steam v JRC nebo si nech poslat key ze steamkey.cz, následně si stáhni hru do STEAMu, nainstaluj a hlavně na něm hraj.
Na zombie je už dost adminů, pokud je něco potřeba já, virgins nebo ostatní global admini to vyřeší. Na BB je ale admin potřeba jako sůl. Takže na ZM NE a na BB ano.
Ja viem ze momentalne mate nador preruseny
Tak veľmi silno som sa posmial :D, dúfam že ho nemáme prerušený ale že ho nemáme . Ku žiadosti sa veľmi nevyjadrujem lebo na tieto servery nechodím.
Načo vôbec píšete "ano na bb"? Nemá steam, nevie sa vyjadrovať, prvý post na fóre......len som čakal, čo z neho vypadne, preto to nelockujem ešte.
To bylo až po mém postu a já jsem to tu nečet, takže jestli nemáš zakladní podmínku tak sem ani nepiš.
Načo vôbec píšete "ano na bb"? Nemá steam, nevie sa vyjadrovať, prvý post na fóre......len som čakal, čo z neho vypadne, preto to nelockujem ešte.
Aha, já si nešiml, fail.
72 Virgins
15-01-12, 19:52
Hax je v pohodě, hlavně mi slíbil pade, když se za něj přimluvím ;) (chudák je ze Slovenska tak to má v eurech)
Ne vážně problémy s ním nemám zm 123 asi ne, ale trojku bych mu dal, tam ted stejně neni nikdo určenej. Musel by si zvyknout hrát tam.
Nespĺňa základné podmienky. Lock.
Stiahni si Steam, kúp CSko, hraj a hraj a skôr ako o rok/dva sa ani neozývaj so žiadosťou. Veľa šťastia v hre.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.