Zobrazit normální verzi : žiadost o Unban
D!!!!n3r [MaMLas] :x
14-01-12, 20:08
V Cs-ku sa volam .:(Sme Carovny):. (OH) Demo* moja IP je 188.167.117.208 a dostal som ban za udajni block. pritom som nikoho neblokoval. admin bol Empty. Prosim pomozte mi
admin raykuza, duvod máš jasný, jen mi není jasný proč raykuza teď deně dá 9954544564654 banů za blok, to je tam neumíš srovnat a vysvětlit jim at neblokují?
14-01-12, 20:25
Presne a každemu dava ban za blok a atd. a teraz mi nemozme hrat kvoli jeho blbosti???
14-01-12, 20:29
pomôžete mi?
Ciper, ty jsi ten ktery podal 4 zadosti, ze jo? Nezajimas me. To ze neumis pocitat neni moje chyba. Nehrajes knife nevis kolik tam banu davat musim. Zpocatku jsem daval jen kicky, pak na pul hodiny, pak na hodinu, a ted jsem presel k 3h. Ty si chytrej bez na knife a napis si jim tam at neblokuji.
Ke stiznosti:
Ty jsi byl hned ten prvni na mape 35hp_2, Martel me vyrusil a bonznul te a hned potom si me blokoval. Priste prosim dodej cely vypis.
14-01-12, 20:34
a akože kedy som ta blokoval???
a akože kedy som ta blokoval???
Na 35hp_2 se da blokovat jen na moste (tramu). Kedy? Kedy jsi dostal ten BAN, pane Carovny.
14-01-12, 20:37
Hej? a ty co blokovali mna predomnou to uz nevidis ci co?
Súhlasím s Virusom, aj keď doba 3 hodiny je trocha prehnaná, kickovať ich tam na 10 - krát nemienim ani ja, takže rovno BANUJEM, hráči majú jasne napísané: "Úmyselné blokovanie= BAN" takže za to, že nevedia čítať si môžu sami.
Dá sa to vyriešiť aj bez akýchkoľvek hádok, tak ich nevyvolávajte zbytočne.
K UnBanu: Myslím že je to vopred vyriešené, Demá sa na BLOCKOVANIE netočia, takže sa to môže rovno Locknúť, a žiadateľ si bude musieť počkať.
Hej? a ty co blokovali mna predomnou to uz nevidis ci co?
Ted si se prave sam priznal ke blocku. Nebyl jsem tam, nekdo me zavolal, mel jsem praci a hned jsem musel odejit.
14-01-12, 20:42
Snowrider: súhlasim z tebou ale... a necham tak
aj tak z tím nič neurobím
Pozrite sa koľko Banov dal Ryukyza teraz
Pozrite sa ľko Banov dal Ryukyza teraz
Myslim zže banovanie je jeho praca.
A čo tak GRAB, SLAP, SLAY a iba v najhoršom prípade ban?
Grab na serverch není, slap nepomůže, za slay ti akorát začne nadávat, kick to samé jako slay, tak už zůstává jenom ban.
Já myslel, že na knife bol, určite bol.
Dwane Dibbley
14-01-12, 22:54
Nehrajes knife nevis kolik tam banu davat musim. Zpocatku jsem daval jen kicky, pak na pul hodiny, pak na hodinu, a ted jsem presel k 3h. Ty si chytrej bez na knife a napis si jim tam at neblokuji.
Postupně to dojde až k permanentu? Na druhou stranu, na těch megashitskejch 1hp_final a 1hp_final_3 mapách se blokuje šílenym způsobem, protože tam vede jedna úzká lávka mezi T a CT spawnem, takže takohle vysokej počet banů je úplně v pořádku.
Jen bych navrhl, aby se (minimálně) adminům zobrazovaly nicky hráčů tak, jak je to třeba na tardbrejku (velký zelený písmo ve středu obrazovky), protože pak, když admin sleduje z jednoho teamu lávku, musí počkat, než do toho dotyčnýho od protihráčů někdo sekne nebo naopak.
Jen bych navrhl, aby se (minimálně) adminům zobrazovaly nicky hráčů tak, jak je to třeba na JailBreaku (velký zelený písmo ve středu obrazovky), protože pak, když admin sleduje z jednoho teamu lávku, musí počkat, než do toho dotyčnýho od protihráčů někdo sekne nebo naopak.
Výjmečně souhlasím s KaRlObEm aby se adminům ukazovaly nicky všech hráču a né jen spoluhráču.
k čemu je vůbec řešit zrušení 3 hodinového banu? :-D mělo by se řešit od 1 nebo 2 dnů, jinak to nemá cenu
Spíš přišel stěžovat na admina - vylejt zlost nebo tak. Já bych byl pro grab na knife.
15-01-12, 10:35
Hej bol som na Knife
Grab na knife? Naposledy z toho vzrostlo, ze misto hracu tam delali bordel admini. Kdyz grabnes nekoho zacne ti nadavat, coz vede k BANU.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.