marvy
14-01-12, 23:58
ziadam vas o ub ohladom toho ze sa neriesi ten predosli ako sa ma!! [AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Kz hack detected '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : { REBEL } MARVY SVK : -* !!!
[AMXBANS] Tvuj nick : { REBEL } MARVY SVK : -* !!!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 213.81.161.63
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 213.81.161.63
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : [ANTICHEAT]
[AMXBANS] Server : Kotelna - War3FT | csko.cz ( de_dust )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
{ REBEL } MARVY SVK :-* !!! is joining the Terrorist force
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
kz sa pouziva pokial viem na hns, deathrune a ja ani jedno z toho nehravam!!! a urcite by som to nehral s cheatmi !!!!!!! vim ze mi asi nik neuveri ... lenze ja cs-ko hram velmi dlho cez 3 roky a hns som hraval davno ked ma bavil a teraz som visel s cviku tam a tak uz nic nevim :/ a uz idem si zlepsovat iba skill!! a ja cheaty nepouzivam!!! a ten patch co som mal tak to bol od kamosa a mozno on tam mal daco lebo on bol cheater!! teraz som presel na new cs-ko ktore hravam a tak Vas ziadam o ub ............. dakujem za skore vybavenie aby som mohol hravat na servery :D .... a ja vzdy pisem ked pridem na server ze hi all alebo nazdar all........ a na war3ft vzdy pisavam ankh po pripade mole :D
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Kz hack detected '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : { REBEL } MARVY SVK : -* !!!
[AMXBANS] Tvuj nick : { REBEL } MARVY SVK : -* !!!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 213.81.161.63
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 213.81.161.63
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : [ANTICHEAT]
[AMXBANS] Server : Kotelna - War3FT | csko.cz ( de_dust )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
{ REBEL } MARVY SVK :-* !!! is joining the Terrorist force
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
kz sa pouziva pokial viem na hns, deathrune a ja ani jedno z toho nehravam!!! a urcite by som to nehral s cheatmi !!!!!!! vim ze mi asi nik neuveri ... lenze ja cs-ko hram velmi dlho cez 3 roky a hns som hraval davno ked ma bavil a teraz som visel s cviku tam a tak uz nic nevim :/ a uz idem si zlepsovat iba skill!! a ja cheaty nepouzivam!!! a ten patch co som mal tak to bol od kamosa a mozno on tam mal daco lebo on bol cheater!! teraz som presel na new cs-ko ktore hravam a tak Vas ziadam o ub ............. dakujem za skore vybavenie aby som mohol hravat na servery :D .... a ja vzdy pisem ked pridem na server ze hi all alebo nazdar all........ a na war3ft vzdy pisavam ankh po pripade mole :D