Zobrazit normální verzi : Auto-balance
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ,či by na furien serveroch nemohol byť auto-balance system ako je napr. na dust2 only,... Dosť ma znepokojuje keď je jeden tím moc OP a druhý nie. Podľa mňa by si každý lepšie zahral hlavne tí slabší hráči ,ktorí nemajú ešte taký skill.
Ďakujem za odpoveď.
Teraz si zober že máš SK, no slow, vestu - proste celú výbavu za Ta hodí ťa to k CT, za to že si skiller... nepáčilo by sa to ani tebe ani mne, proste nikomu... len z tohto dôvodu som proti
Auto-balance tam nieje schválne, kedže pri prehodení týmu musíš znova nakupovať iné veci, je to iný mód neprenáša sa to ako zbraň.
Mam stejný názor jako Jerry, ale nápad to nebyl špatný , ještě to není ale ztraceny , třeba se to jiným bude líbit .
proti.
Osobne to tak robim, dam sa do spectu a ked je vymena tak sa hodim ku slabsim. Inac auto balanc tam je, len to funguje tak, ze ak je napr. 6v2 tak to vyrovna na 4:4, ale prehodi to toho, kto prisiel najskor, ak sa nemylim.
Osobne to tak robim, dam sa do spectu a ked je vymena tak sa hodim ku slabsim. Inac auto balanc tam je, len to funguje tak, ze ak je napr. 6v2 tak to vyrovna na 4:4, ale prehodi to toho, kto prisiel najskor, ak sa nemylim.
Ano je to tak .
A taky to dělavám, že se hodím ke slabším .
J koker a ptm sú ešte slabší :biggrin: , jasne že to tak robím aj ja , nebaví ma veľmi hra keď zabijem s SK 1 hráča za kolo
To je možné , ale alespoň se snažím :clap:
A pomáha to?
btw som proti
Džeri ja ťa chápem každého by to s prepáčením nasra... tak by to mohlo byť vtedy (ak to pôjde) ,keď sa budú meniť tímy. takže napr. je OP tím furienov a po 5 kolách by sa prehodil dominantný hráč z furien tímu s niekym z druhého tímu ,tým pádom by dotyčný hráč/hráčka neprišiel o SK,chest ,ns ,...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.