Zobrazit normální verzi : 6adam o Un ban nepravom som dostal ban
[AMXBANS] Mas 2 dnu , 23 hodin , 57 minut a 51 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' opakovane urazeni admina '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : $!r!u$
[AMXBANS] Tvuj nick : $!r!u$
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 659053542
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 659053542
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 91.127.82.128
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 91.127.82.128
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : disco gypsy fish_
[AMXBANS] Server : Kotelna - Aim | csko.cz ( aim_b0n0 )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN.
NEPRAVOM 1 som nanho zaghresil ty kkt.. preto lebo mal som s nim duel knife a hadzal somnov abz som ho nezabil! tak su mmu ot napisal ale len ras .
Montty non skill
16-01-12, 00:36
Myslím, že by jsi ho měl mít spíše za kopírování nicku amina... Takže prodloužit tak na 7 dní?
Myslím, že by jsi ho měl mít spíše za kopírování nicku amina... Takže prodloužit tak na 7 dní?
to nebude asi tím, ptž tenhle nick si myslím, že se tady už řešil ;)
22:57:30 <VALVE_0:0:659053542><91.127.82.128> : $!r!u$ NIESOM ADMIN!!! zmenil nick na: $!r!u$
23:13:07 <VALVE_0:0:659053542><91.127.82.128> $!r!u$ : kkt admin
Ale nikde nemáš výpis adminov tak nemá odkial vedieť, že má meno taký admin (aspoň myslím) a to meno má tak presračkované, že by som to ako kopírovanie nebrala...
Sirius je klasicke meno..NEže by som sa ho zastaval byva par blokov odomna,na jailu už mu pekne liezlo že mu pišu či je admin a vtedy si dal za nick "NIESOM ADMIN !!!!!!"..
Ked sa pozriete do chatlogu ani nepisal že je,že da bany a pod.
No ale ten ban čo dostal teraz za uražky je opravneni no..
edit: 1488.6 nechci aby na teba niekto hadzal špinu..
Taky si myslím, že tento nick se tu už řešil. A pokud vím, tak admin je Syrius.
pokud by nekomu psal ze da ban tka je to upne neco jineho to uz je vydavani se za admina
hadzal somnov
mas dukaz demo screen atd ?
Ale nikde nemáš výpis adminov tak nemá odkial vedieť, že má meno taký admin (aspoň myslím) a to meno má tak presračkované, že by som to ako kopírovanie nebrala...
http://csko.cz/forum/showgroups.php
http://csko.cz/forum/showgroups.php
to som si ja nikdy nevšimla, ale som dosť blbá, tak si to možno niekto inteligentnejší všimol, dík ;)
Omg jak kopirujem meno admina?? ked nikde nmepiše vypis adminov ja som mal to meno keď som začal hrať Cs ale nie po nete ...
A dodavam ked som bol s tym adminom na duel s Knife zato som ho tak nazval lebo som isiel nanho a on zomnov tam hadzal ...
Dik ... ale nechapem prečo na 3 dni keď som to napisal len ras ... a to som mal nervy lebo somnov hadzal od stenz k stene..
Používej edit !
Admini (http://www.csko.cz/bans/ban_search.php)
Klikni na admin a tam maš zoznam momentalných adminov..
Montty non skill
16-01-12, 15:40
Jo sry, já si neuvědomil, že admin je s tvrdým ;-)
Beru zpět těch 7 dní...
Pokud to je tak jak říkáš siriusi tak bys mel dostat unban, admin by tě neměl bezdůvodně slapovat takže si o tu urážku sám řekl ikdyž bys to neměl psát vůbec. A kopírování nicku to není.
Je to celkom v pohode hráč, takže skôr skrátenie banu. Na UB nemá dôkazy.
Mne osobne to niak nevadí pokiaľ to nemá presne ako ja. Takýchto prípadov som zažil už viacej a nikdy som to neriešil. :)
to nebude asi tím, ptž tenhle nick si myslím, že se tady už řešil ;)
Kde sa to prosím riešilo? Niekde my to asi uniklo a neviem to nájsť.
vedouci venny
17-01-12, 15:24
Kopírování takovýchto fail nicků by se mělo zakázat ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Sirius )
Myslím že když dva lidi budou mít takový nick bo podobný.. Nebo že si změní z Si na Sy.. To je spíš retardované takže nevím proč by kopíroval admina
Ja som enkopiroval admina a ni stamaď ho nemam mňa to meno napadlo len tak keď som sa nudil..
Mne osobne to niak nevadí pokiaľ to nemá presne ako ja. Takýchto prípadov som zažil už viacej a nikdy som to neriešil. :)
Kde sa to prosím riešilo? Niekde my to asi uniklo a neviem to nájsť.
Kdesa to riešolo???? kcem to vidieť
Kdesa to riešolo???? kcem to vidieť
Nejspíš tam, kde normální hráči nemaj přístup. Ale taky o tom nevim. =)
Tak co. Chtělo by konečný verdikt :-)
Ban uz asi vyprsel. Nick zjevne nekopiruje umyslne.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.